Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Het Breed 859, Amsterdam

Het Breed 859

1025 JD, Amsterdam 

€ 275,000 kk

Description

Twee kamer appartement met een adembenemend uitzicht gelegen op eeuwigdurend afgekochte erfpachtgrond!

Surroundings:
Het appartement is direct gelegen bij het Buikslotermeerplein. Alleen de straat over steken en je staat op het Winkelcentrum Boven ’t IJ met diverse winkels en restaurants. Het beginpunt van de Noord/Zuidlijn ligt op loopafstand, eenmaal in de metro ben je in 5 minuten op Amsterdam CS en in een kwartier op de Zuid-as. De Ring A10 is binnen enkele autominuten te bereiken. Op de fiets ben je in 15 minuten bij de pont, kortom een ideale en centrale ligging.

Layout:
Op de begane grond bevindt zich de afgesloten entree, hal met de brievenbussen en schuifdeur (afgesloten) naar de liften en de toegang tot de inpandige berging.

Twaalfde etage:
Vanuit een gezamenlijke hal betreed je de woning.

Bij binnenkomst kom je in de ontvangst hal welke toegang geeft tot de woonkamer, badkamer, separate toilet en de slaapkamer. De woonkamer is een prettige ruimte met een woonkeuken. De keuken is gesitueerd in een L opstelling en voorzien van een koelkast, vriezer, oven, 4 pits gas kookplaat en voldoende opbergruimte. Al het sanitair is uitgevoerd in een witte tegel en geheel naar wens af te stylen. In de badkamer tref je een wastafel, douche en de wasmachine aansluiting. De riante slaapkamer beschikt over een prettige afmeting en is op verschilde manieren in deelbaar. De loggia (het balkon) is zowel vanuit de slaapkamer als vanuit de woonkamer te betreden. Wat direct op zal vallen bij de loggia is het adembenemende uitzicht. Daarnaast is de loggia voorzien van hoge kwaliteit ramen welke open te schuiven zijn op de zomerse dagen, maar in de winter de kou en wind weg houden, zo kan je het hele jaar door genieten van je loggia/balkon!

Berging:
Zowel op de etage zelf als in de onderbouw bevinden zich een separate bergingen. Kortom voldoende opbergruimte!

Kenmerken:
– Woonoppervlakte ca. 64 m2
– Bouwjaar 1971
– VvE kosten € 211,86 (inclusief stookkosten)
– Kennismakingsgesprek/ballotage VVE
– Erfpacht EEUWIGDUREND afgekocht!
– Lift aanwezig
– Nabij winkels, openbaar vervoer (Noord-Zuidlijn) en uitvalswegen
– Parkeren met vergunning
– Zowel een berging op de begane grond als op de woonetage, voldoende bergruimte dus!
- Delivery in consultation

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Het Breed 859, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.