Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - James Cookroute 49, Almere

James Cookroute 49

1363 KE, Almere 

€ 375,000 kk

Description

Let op! Het betreft een beiden vanaf prijs.

Waar vindt je in Almere poort een goed onderhouden en fraai gelegen 4 kamer appartement van bijna 100m2 voor een redelijke prijs?

Gelegen in het Columbuskwartier Almere-Poort aan een zeer groen plein vrijwel grenzend aan het Cascadepark en aan een autovrije straat, staat dit modern ingericht verzorgd vier kamer appartement (duplexwoningen). De woning is gesitueerd op de eerste en tevens bovenste woonlaag en beschikt over een eigen parkeerplaats op een afgesloten binnenplaats, een fraai en zonnig terras en is gebouwd in 2009.
Het Columbuskwartier is speels en kindvriendelijk opgezet en een van de meest complete wijken van Almere Poort met diversen voorzieningen.

Layout:
Entree en hal met toilet en meterkast alsmede een aparte ruimte voor de wasmachine. Door de grote raampartijen in de woonkamer is er geen gebrek aan licht. Door de open woonkeuken sta je nooit in je eentje te koken als er visite is. Zij kunnen plaatsnemen in de eethoek. Via de woonkamer is er toegang tot het zonnige terras die op het zuiden is gericht. De woning beschikt over drie ruime slaapkamers en badkamer met ligbad. De hal en woonkamer zijn voorzien van speciaal gelegd parket. De volledige woning is voorzien van strak gestucte muren en plafonds.

Op het afgesloten binnen terrein is een eigen parkeerplaats en een berging.

Kortom een bijzonder prettig appartement voor wie meer dan de gebruikelijke ruimte wenst!

Particularities:
– uitzonderlijk ruim 4 kamer appartement;
– zonnig gelegen terras;
– eerste en tevens hoogste verdieping;
– ligging aan groen plein en vrij uitzicht;
– volledig voorzien van strak gestucte muren en plafonds;
– service kosten € 98 per maand;
– aanvaarding op korte termijn is mogelijk.

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor James Cookroute 49, Almere

*By submitting this you agree to our privacy policy.