Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Jisperveldstraat 360, Amsterdam

Jisperveldstraat 360

1024 AS, Amsterdam 

€ 300.000,- kk

Description

Op de 7e etage van dit verzorgde complex bevindt zich dit ruime 3-kamer-appartement (voormalig 4) van ca. 85m² met riant balkon op het Zuiden en eeuwigdurend afgekochte erfpacht.

Het appartement is ruim opgezet en heeft naast de riante woonkamer met open keuken ook nog twee slaapkamers. De luxe keuken is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Het balkon, is zeer zonnig. Een heerlijke plek om (na je werk) bij te komen en te genieten van het prachtige uitzicht! Tevens is deze woning toekomst-proof, de huidige eigenaren zijn niet meer op het gasnetwerk aangesloten en hebben een eigen elektrische boiler voor hun warmwater voorziening. Ook is de luxe keuken recent geplaatst en heeft nog 3 jaar garantie(!).

Details

Ground floor:
Afgesloten entree, hal, brievenbussen en toegang tot het trappenhuis, lift en de berging.

Zevende verdieping:
Vanaf de galerij betreed je de hal welke toegang geeft tot het separaat toilet en het woongedeelte. Wauw, een prachtige lichtinval en geweldige afwerking is direct opvallend! Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken. De luxe keuken is van alle gemakken en modernen voorzien; een inbouw oven, magnetron koelkast en vriezer, inductie-kookstel, afzuigkap en een vaatwasser en wasmachine. Daarnaast heb je ook voldoende werkblad ruimte om heerlijk te kunnen kokkerellen!(Op de keuken zit ook nog eens 3 jaar garantie!). In het verlengde van de keuken vind je de woonkamer, een ruime kamer waar genoeg plek is voor een riante zit- en eethoek! Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon op het zuiden. Hier sta je vanzelf even een paar minuten stil om te genieten van het prachtige uitzicht!

Kortom, een zeer volledig appartement waar de huidige eigenaren de afgelopen 30 jaar met zéér veel plezier hebben gewoond!

Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers, waarvan de kleine zich aan de voorzijde bevindt en de grotere aan de achterzijde. De slaapkamers zijn allemaal toegankelijk vanuit de ruime hal, waar zich tevens een inbouwkast, witgoed inbouwkast en badkamer bevindt. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel.

Garage:
Het appartement wordt aangeboden in combinatie met een garagebox beneden in het complex. De vraagprijs van de garage is € 40.000,-. Verkoop in combinatie met het appartement geniet de voorkeur.

Surroundings:
Het appartement ligt in een goed onderhouden complex met veel groen in de nabije omgeving. Vele voorzieningen zoals het winkelcentrum ”Boven ‘t IJ” en Waterlandplein, horecagelegenheden, sportaccommodaties, scholen en recreatieparken zijn op loopafstand. De Noord-Zuidlijn brengt je binnen enkele minuten in hartje centrum en binnen 5 minuten rijd je op de A10. De pont naar het centraal station ligt ook op korte afstand. Genoeg mogelijkheden om snel in het gezellige stadscentrum te komen!

Particularities:
– Woonoppervlakte ca. 85m²
– Deze woning is gas-loos, toekomst proof!
– 7e Etage met prachtig uitzicht
– Servicekosten € 237,00 per maand (inclusief voorschot stookkosten en garage)
– Complex met lift
– Professionele en gezonde VvE
– Te koop in combinatie met garage, vraagprijs voor de garage € 40.000,-
– Kamerverhuur is NIET toegestaan
- Delivery in consultation

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

The legal written requirement applies to the sale. This means that in the case of a sale in which only private parties are involved, there is only an agreement after the deed of sale has been signed.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Jisperveldstraat 360, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.