Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Jisperveldstraat 84, Amsterdam

Jisperveldstraat 84

1024 AD, Amsterdam 

€ 399.000,- k.k.

Description

Op de 9e etage van dit verzorgde complex bevindt zich op de hoek dit ruime 3/4 kamer appartement van ca. 100 m2 met riant balkon op het zuiden. Het uitzicht is bovendien fenomenaal! Dankzij de hoekligging is er nog meer uitzicht en passeert er niemand op de galerij. Het appartement is ruim opgezet en heeft naast de riante woonkamer twee slaapkamers. De keuken is gelegen aan de achterzijde. Het grote balkon, van ca. 14 m2, is zeer zonnig. Een heerlijke plek om (na je werk) bij te komen en te genieten van het prachtige uitzicht!

Layout:
Entree, tochtportaal, hal welke toegang geeft tot de ruime woonkamer met daarbij de schuifpui richting het balkon. Aan de achterkant bevinden zich tevens de keuken en de eetkamer van het appartement. De slaapkamer zitten aan de voorzijde en zijn erg ruim en voorzien van kasten.

Garage:
Het appartement wordt aangeboden in combinatie met een garagebox beneden in het complex. De vraagprijs van de garage is € 40.000,-. Verkoop in combinatie met het appartement geniet de voorkeur.

Locatie:
De Jisperveldstraat ligt perfect ten opzichte van het gezellige winkelcentrum Boven het IJ of Waterlandplein, de uitvalswegen zoals bijvoorbeeld de A10, openbaar vervoer en het station van de Noord-Zuidlijn. De pont naar het Centraal station ligt op korte afstand en met de metro ben je zo in hartje Amsterdam. De omgeving kenmerkt zich door het vele groen, de ruimte en de rust.

Particularities:
– Woonoppervlakte ca. 100 m2
– 9e Etage met prachtig uitzicht
– Hoekligging
– Complex met lift
– Professionele en gezonde VvE
– Te koop in combinatie met garage, vraagprijs € 40.000,-
– Kamerverhuur is NIET toegestaan
– Schot van Loon notarissen is vaste notaris
– Oplevering per direct mogelijk

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

The legal written requirement applies to the sale. This means that in the case of a sale in which only private parties are involved, there is only an agreement after the deed of sale has been signed.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Jisperveldstraat 84, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.