Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Joop Gerritzestraat 14, Amsterdam

Joop Gerritzestraat 14

1063 EC, Amsterdam 

€ 500,000 kk

Description

Riante tussenwoning van maar liefst drie etages met 5 slaapkamers en een royale tuin op het zuiden!

In deze groenrijke buurt heb je werkelijk alles binnen handbereik. Zo vindt je op loopafstand de tram, de trein, de winkels en diverse andere faciliteiten. Kortom; een ideale plaats voor wie enerzijds de mogelijkheden van de stad binnen handbereik wil hebben en anderzijds wil genieten van een groene, kindvriendelijke buurt.

Layout:
U betreedt de woning middels de eigen entree. Naast de entree bevindt zich een inpandige berging. De woonkamer is ruim van opzet en de open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur. Op de begane grond heb je ook nog de beschikking over een separaat toilet.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de op het zuiden gesitueerde tuin. De tuin, waar je de hele dag kunt genieten van de zon, heeft de potentie om uit te bouwen en zo het woonoppervlak te vergroten. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de tuin.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en de badkamer, welke is v.v. douche, wasmeubel en toilet. Op de tweede verdieping nog 2 slaapkamers en een inpandige berging.

Zowel keuken als badkamer zijn 3 tot 4 jaar geleden verbouwd. Voor verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Location:
De woning is gelegen aan de rand van de stad, parallel aan de Haarlemmerweg. De wijk kenmerkt zich door zijn autoluwe straten en goede infrastructuur. In deze groene omgeving heb je werkelijk alles binnen handbereik: diverse scholen, winkels, sportparken, uitvalswegen (A200, A4, A9 en A10) en openbaar vervoer (diverse bus-, tramverbindingen en Station Sloterdijk).

Verder bereik je het centrum binnen enkele minuten fietsen. Voor ontspanning kun je terecht in natuurgebied Spaarnwoude of de meerdere nabijgelegen parken, waaronder het Sloterpark met zijn prachtige Sloterplas.

Ownership situation:
De woning is gelegen op een perceel grond van de gemeente Amsterdam, welke in erfpacht is uitgegeven. De canon (jaarlijkse vergoeding) bedraagt € 501,26. Dit bedrag is vastgesteld tot 31-03-2028. De erfpacht is voortdurend en hierop zijn de Algemene erfpachtbepalingen van 1937 van toepassing. De huidige eigenaar heeft tijdig (in 2019) de aanvraag gedaan voor de eeuwigdurende erfpacht, dus een koper kan gebruik maken van de gunstige voorwaarden.

Particularities:
– Bouwjaar 1954
– Oppervlakte bedraagt 113 m2
– Erfpacht € 501,26 tot en met 31 maart 2028, eeuwigdurende erfpacht tijdig aangevraagd
– 5 slaapkamers
– Riante tuin op het zuiden
– Oplevering bij voorkeur op 30 november 2021

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

The legal written requirement applies to the sale. This means that in the case of a sale in which only private parties are involved, there is only an agreement after the deed of sale has been signed.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist

Bezichtiging aanvragen voor Joop Gerritzestraat 14, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.

Onze kantoren zijn op vrijdag
24 september gesloten

Wegens een bedrijfsuitje zijn wij op vrijdag 24 september gesloten. Voor urgente zaken verzoeken wij je om ons een email of bericht te sturen.