Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Jozef Israelskade 30B, Amsterdam

Jozef Israelskade 30B

1072 RW, Amsterdam 

€ 385,000 kk

Description

Zeer licht en goed ingedeeld 2-kamer appartement van 54m² gelegen op een fantastische locatie in de nieuwe Pijp!

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en is voorzien van een lichte woonkamer, zeer ruime slaapkamer, balkon op het noordwesten en een zolderberging. Tevens zijn er mogelijkheden om een 2e slaapkamer te realiseren. Het appartement is gelegen aan de zeer brede kade waardoor je een wijds uitzicht hebt vanuit de woonkamer en een prettige lichtinval, tevens is het mogelijk een bootje aan te leggen aan de kade.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID:
Voor de dagelijkse boodschappen en trendy winkels kun je terecht op de Scheldestraat, Ferdinand Bolstraat, van Woustraat en de Albert Cuyp markt. Ook voor restaurants en cafés is er genoeg keuze in de omgeving!
Voor sport en ontspanning kan je terecht in het Beatrixpark, Sarphatipark of iets verderop het Vondelpark. De bereikbaarheid van dit appartement is zeer goed te noemen. Er zijn diverse tram- en bushaltes in de buurt, zoals de haltes Cornelis Troostplein, Scheldestraat en metrostation De Pijp, waar vandaan tram, bus en metrolijnen in alle richtingen vertrekken. De uitvalswegen met o.a. de Ring A-10 is binnen enkele minuten te bereiken. Parkeren is in deze buurt nog (relatief) gemakkelijk en gaat middels het vergunningensysteem.

LAYOUT:
Tweede verdieping: entree met toegang tot de hal die is voorzien van een meterkast, separaat toilet en die toegang biedt tot alle vertrekken. De ruime woonkamer is voorzien van grote raampartijen met dubbel glas dat zorgt voor een prettige lichtinval en met uitzicht op het water. Aan de achterzijde is de keuken gelegen met toegang tot het balkon dat is gelegen op het noordwesten. De ruim bemeten slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

Zolderberging: op de zolder van het gebouw bevindt zich nog een berging (met raam) van ca. 5 m² bruto vloeroppervlakte.

BIJZONDERHEDEN:
– Woonoppervlakte 54m²
– Balkon van ruim 4m²
– Zolderberging van 5m²
– Prachtig uitzicht over de Jozef Israëlskade
– Erfpacht afgekocht t/m 2054 (erfpacht is vastgezet onder de gunstige voorwaarden)
– Voorzien van dubbel glas
– Actieve- en gezonde VvE
– Vve bijdrage € 118,48,-
– Populaire locatie in De Pijp
– Oplevering in overleg, kan spoedig

Disclaimer
The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

The legal written requirement applies to the sale. This means that in the case of a sale in which only private parties are involved, there is only an agreement after the deed of sale has been signed.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist

Bezichtiging aanvragen voor Jozef Israelskade 30B, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.