Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Kweekgrasstraat 48, Almere

Nursery grass street 48

1313 BT, Almere 

€ 675,000 kk

Description

De vrijstaande woonpraktijk villa op ca.1000 m2 eigen grond aan de Kweekgrasstraat biedt veel vrijheid. De nabijgelegen Noorderplassen vormen een paradijs voor watersporters en wandelaars. Met trein of auto liggen de cultuur en gezelligheid van Utrecht en Amsterdam – maar ook Schiphol – binnen handbereik.
Maak snel een afspraak voor een privé bezichtiging om deze praktijkvilla te bekijken en word verrast door de unieke mogelijkheden.

Wat maakt deze woning zo bijzonder?

-Centraal gelegen in Almere en een unieke ligging aan een bosrand
-De combinatie van een zeer ruim pand met veel privacy en intiem wonen
-De ideale en flexibele combinatie van wonen en werken
-Hoge plafonds in het hele pand versterken het gevoel van ruimte
-Grote tuin rondom op het Zuiden/Oosten van ca. 1000m2
-Volop recreatie- en (water-)sport mogelijkheden in directe omgeving
-De Noorderplassen op 10 minuten loopafstand
-Slechts 7 minuten lopen naar bushalte en winkels
-In 30 minuten met de trein op Amsterdam Centraal van deur tot deur
-Een directe ontsluiting naar Amsterdam en Utrecht via de snelweg
-De combinatie woongedeelte en bedrijfsruimte (vrij indeelbaar)
-Privé gelegen met 6 parkeerplaatsen
-48 UTP-aansluitingen met serverruimte
-Zowel het woon- als het werkpand is voorzien van intercom

Aan de rand van de fraaie wijk Noorderplassen als ook aan de rand van de gezellige Kruidenwijk ligt aan een besloten hofje dit unieke woonpraktijk huis van uitzonderlijke omvang. Door de ligging omgeven door groen waan je jezelf eerder in een bos dan in een levendige wijk. Dus wel alle voordelen maar niet de nadelen. Door het aangekochte bebost perceel van ca. 350 m2 biedt dit object alle privacy.

De villa bestaat uit twee onafhankelijke maar met elkaar verbonden delen die vrij indeelbaar zijn zolang er maar een bedrijf aan huis is gevestigd.

Het woongedeelte bestaat uit een ruime entree met toilet en garderobe en toegang tot de bijzonder fraaie woonkamer met zeeën aan licht en hoog plafond. De openhaard biedt in de winter en op kille avonden het middelpunt van gezelligheid. De grote raampartijen en de schuifpui brengen de groene tuin met haar vele bomen bij wijze van spreken zo naar binnen.

Vanuit de woonkamer bereik je de keuken voorzien van alle denkbare apparatuur en ook hier een directe toegang tot één van de zonnige terrassen. Aansluitend aan de keuken is er een ruime bijkeuken met aansluiting voor de was en droogmachine vanuit de bijkeuken is nu de toegang tot een ruime kamer.

Op de eerste verdieping zijn momenteel twee zeer ruime slaapkamers en twee badkamers. Tevens is er een doorgang naar de verdieping van het werkgedeelte nu in gebruik als kantoor maar eenvoudig om te bouwen tot extra slaapkamers.

Het praktijkgedeelte van de villa bestaat nu uit een separaat entree met modern sanitair en een douche alsmede een open ruimte nu in gebruik als kantoorruimte en een kitchenette. Op de eerste verdieping is ook een mooie vrij indeelbare ruimte ook nu in gebruik als kantoor. Op de 1e verdieping is een doorgang naar de woning.
Momenteel is ca. 45 % van het totale oppervlak in gebruik als kantoor.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Kweekgrasstraat 48, Almere

*By submitting this you agree to our privacy policy.

Onze kantoren zijn op vrijdag
24 september gesloten

Wegens ons bedrijfsuitje zijn wij op vrijdag 24 september gesloten. Voor urgente zaken verzoeken wij je om ons een email of bericht te sturen.