Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Kweekhoven 33, Amsterdam

Kweekhoven 33

1068 ZT, Amsterdam 

€ 625,000 kk

Description

Prachtig gerenoveerde eengezinswoning van 138 m2 met ruime voor- en achtertuin, dakterras en eigen parkeerplaats!!

Layout:
Entree, hal met separaat toilet en meterkast, woonkamer met luxe open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de voortuin/het terras te bereiken welke is gelegen aan een groenstrook. De begane grond is voorzien van vloerverwarming met een mooie laminaatvloer. Middels een schuifpui met hordeur bereik je de op het zuiden gesitueerde tuin van ca. 45 m2. De tuin is uitstekend onderhouden en achterin bevindt zich een berging welke toegang geeft tot het afgesloten parkeerterrein en de achterom.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers (voorheen 4, welke indeling weer is terug te brengen), de badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en een tweede separaat toilet met ingebouwd bidet.

De tweede verdieping heeft een riante extra kamer, die bijvoorbeeld als thuiswerkplek of als vierde slaapkamer kan worden gebruikt. Ook bevindt zich op deze verdieping een royale berging met de wasmachineaansluiting en het dakterras.

Kortom, een geweldige woning die van alle gemakken is voorzien!

Voor een verdere indruk kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Bouw:
De woning is gebouwd in 2009. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke is voorzien van een bitumineuze dakbedekking. De woning is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van stadsverwarming. Daarnaast beschikt de woning over een mechanisch ventilatie systeem.

Vereniging van eigenaren:
De woning maakt onderdeel uit van een vanuit de nieuwbouw opgezette Vereniging van Eigenaren. Aan deze VvE betaalt de huidige eigenaar € 80,67 per maand voor de woning en € 17,59 per maand voor de parkeerplaats.

Erfpacht:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is door de huidige eigenaar vooruitbetaald tot en met 16 december 2056. Er is in 2019 een aanvraag gedaan voor de eeuwigdurende erfpacht, waardoor je kunt profiteren van de gunstige overstapvoorwaarden. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Particularities:
– Eengezinswoning maar wel een appartementsrecht
– Woonoppervlakte bedraagt 138 m2
– Erfpachtcanon is afgekocht tot en met 16-12-2056
– De woning is volledig geïsoleerd
– Zonnige op het zuiden gesitueerde tuin en dakterras
– Eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage
- Delivery in consultation

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Kweekhoven 33, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.