Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Lange Leidsedwarsstraat 44E, Amsterdam

Lange Leidsedwarsstraat 44E

1017 NL, Amsterdam 

€ 425,000 kk

Description

Unieke kans! Lichte dubbel bovenhuis met maar liefst drie ruime buitenruimtes gelegen in hartje centrum! Dit fraaie appartement is verdeeld over 2 woonlagen en heeft een zeer praktische indeling met veel buitenruimte.

Het complex is in 2009 volledig gerenoveerd inclusief een nieuwe fundering. Op de eerste woonlaag is de woonkamer en de keuken gelegen met aan de voorzijde een ruim en gezellig dakterras en aan de achterzijde een zonnig balkon. Op de tweede woonlaag bereik je via de overloop de badkamer en de ruime slaapkamer (aan de rustige achterzijde) met toegang tot het ruime en zonnig dakterras.

SURROUNDINGS:
Dit kleinschalige appartementencomplex is gelegen in het rustige gedeelte van de Lange Leidsedwarsstraat tussen de Leidsegracht en de Leidsestraat. De omgeving staat bekend om zijn diversiteit aan cafés, restaurants, uitgaansgelegenheden, musea, theaters en winkels. Om de hoek van het appartement bevindt zich de Leidsegracht. Ook het Vondelpark en alle bekende winkelstraten zijn gelegen op loopafstand.

Bereikbaarheid middels openbaar en eigen vervoer is goed. In de straat is een betaalde parkeergarage aanwezig, waar u en uw gasten de auto gemakkelijk kunnen parkeren.

LAYOUT:
Vierde verdieping:
Entree, hal, woonkamer die van voor naar achterzijde loopt met openslaande deuren naar dakterras aan de voorzijde. Half open keuken met diverse inbouw apparatuur en deur naar het zonnige balkon. Vaste trap naar boven.

Vijfde verdieping:
Ruime overloop met wasmachine aansluiting. Badkamer v.v. bad/douche, toilet, wastafel. Ruime slaapkamer aan achterzijde met deur naar het ruime dakterras.

BIJZONDERHEDEN:
– Woonoppervlakte 59 m²(NEN2580 meetrapport aanwezig);
– Zeer goede indeling;
– Dakterras voorzijde;
– Ruim balkon achterrzijde;
– Dakterras achterzijde;
– VVE bijdrage € 82,00,- per maand; MJOP is aanwezig
– Gezonde en actieve VvE; Het voornemen is om het beheer van de VvE uit te gaan besteden.
– Rondom dubbele beglazing;
– C.V. ketel uit 2020 (Intergas, H.R.);
– Erfpacht bedraagt € 891,61,- per jaar – einde tijdvak per 01 Juli 2058;
– Erfpachtbedrag na 2058 is vastgezet onder de gunstige voorwaarden;
– Oplevering in overleg.

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Lange Leidsedwarsstraat 44E, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.