Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Lobo-Braakensiekstraat 124, Amsterdam

Lobo-Braakensiekstraat 124

1065 HR, Amsterdam 

€ 525,000 kk

Description

Ben je op zoek naar een rustige plek, ruimte, een groene omgeving en de mogelijkheid om uit te breiden? Dan hebben wij de geschikte woning voor je gevonden! Aan de rand van Slotervaart, met de ringweg A-10 binnen handbereik, ligt deze woning met twee balkons en een zonnige tuin op een schitterende plek, aan een rustige weg in een kindvriendelijke wijk.

Layout:
Je komt binnen in de hal van waaruit er toegang is tot de aan de voorzijde gelegen berging, de afgesloten woonkeuken, het separate toilet en de woonkamer. De aan de achterzijde gelegen woonkamer is tuingericht en deze zijde is pal op het zuiden gesitueerd. Je kunt in de achtertuin dus de gehele dag genieten van de zon.

Op de eerste verdieping beschikt de woning over vier slaapkamers. De badkamer is v.v. douche, het tweede toilet en wastafel. Tevens beschikt de woning over twee balkons welke op het zuiden en het noorden zijn gesitueerd.

Er is de mogelijkheid om de woonoppervlakte aanzienlijk te vergroten door middel van een uitbouw aan de achterzijde of een opbouw op de woning.

Kortom; een woning met mogelijkheden, op een fantastische locatie…!

Tevens wordt de separaat gelegen garagebox aangeboden door de verkopers voor een bedrag van € 42.500,- k.k.

Location:
De woning is gelegen in het voormalige stadsdeel Slotervaart in Amsterdam Nieuw West. In deze groenrijke buurt heb je werkelijk alles binnen handbereik. Zo vindt je op loopafstand het Sloterpark en de Sloterplas, de tram, bus en trein, winkels en diverse andere faciliteiten zoals kinderopvang, basis- en voortgezet onderwijs. Kortom; een ideale plaats voor wie enerzijds de mogelijkheden van de stad binnen handbereik wil hebben en anderzijds wil genieten van een wandeling of fietstocht door een natuurlijke omgeving. In de directe nabijheid bevinden zich de uitvalswegen naar de A10, A9 en A4.

Ownership situation:
Het perceel waarop de woning is gelegen, is door de gemeente Amsterdam in erfpacht uitgegeven. De vergoeding voor het gebruik van deze grond bedraagt jaarlijks € 99,83 en is op te voeren als aftrekpost voor de inkomstenbelasting. Het huidige tijdvak loopt tot en met 15 september 2031. Tevens is de erfpachtcanon reeds eeuwigdurend vastgezet. De indexcanon vanaf 16 september 2031 bedraagt € 659,92. De Algemene bepalingen voor eeuwigdurende erfpacht 2016 zijn van toepassing.

Particularities:
-Bouwjaar 1957
-Woonoppervlakte van 95 m2, veel uitbreidingsmogelijkheden.
-Mogelijkheid tot de aankoop van de separate garagebox.
-Erfpachtcanon bedraagt momenteel € 99,83 t/m 15-09-2031. Daarna eeuwigdurend vastgezet.
-Ouderdomsclausule.
-Asbestclausule.
-Verkoper heeft het verkochte niet zelf bewoond.
-Oplevering in overleg, kan snel!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Lobo-Braakensiekstraat 124, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.