Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Maria Margaretalaan 69, Abbenes

Maria Margaretalaan 69

2157 NM, Abbenes 

€ 375,000 kk

Description

Ruime eengezinswoning gelegen in een rustige woonwijk met vier slaapkamers en een zeer grote achtertuin!

Surroundings:
De woning is rustig, doch centraal gelegen in de Randstad. In een mum van tijd ben je op de Kagerplassen, in de Bollenstreek, de kust en Hoofddorp/Nieuw-Vennep zijn nabij met alle benodigde voorzieningen. Door de nabijgelegen snelweg A44 zijn de steden Amsterdam, Den Haag, Leiden en luchthaven Schiphol uitstekend bereikbaar.

Layout:
In de straat is voor de deur voldoende parkeergelegenheid. Via de hal heb je toegang tot het separate toilet, de trap naar boven en de woonkamer. Aan de tuinzijde is de keuken gesitueerd, welke door middel van een speelse wand is afgesloten van de woonkamer. De woonkamer is zeer ruim en geeft toegang tot de heerlijke tuin! De tuin is gelegen op het zuidwesten, maar diep en vrij gelegen aan de achterzijde, waardoor je altijd van de zon kunt genieten, maar ook de schaduw kunt opzoeken. In de tuin bevindt zich tevens een berging en de wasmachineopstelling is in de bijkeuken geplaatst.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers van goed formaat en een badkamer. Via de trap kom je op de zolder welke voorzien is van een zeer ruime voorzolder met de CV-opstelling. verder heb je nog de beschikking over een riante zolder(slaap)kamer.

Garden:
De woning beschikt over een ruime achtertuin met daarachter een achterpad en een groot stuk grond dat wordt gehuurd van de gemeente. Kosten hiervoor bedragen € 131,57 per jaar en de huur voor 2021 is reeds voldaan. Dit stuk grond moet nog worden gefatsoeneerd, maar biedt veel mogelijkheden, zoals ook te zien is bij de belendende woning op huisnummer 71. Het betreft het “groene” gedeelte op de toegevoegde plattegrond.

Kenmerken:
• Bouwjaar 1974
• Keurig onderhouden tussenwoning
• Zeer grote en zonnige achtertuin (gedeeltelijk gehuurd van de gemeente)
• Centrale ligging in de Randstad
• Woonoppervlak 125 m2
• Perceel eigen grond 157 m2
• Perceel gehuurde grond 210 m2
• Aanvaarding: in overleg

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist

Bezichtiging aanvragen voor Maria Margaretalaan 69, Abbenes

*By submitting this you agree to our privacy policy.