Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Marienburg 406, Diemen

Marienburg 406

1112 WM, Diemen 

€750.000,- kk

Description

De Sniep-Zuid is een uniek (nieuw) stukje Diemen. Een ‘eiland’ waar kinderen veilig op straat kunnen spelen of in de 4 speeltuinen. Menig kind heeft hier leren skeeleren en/ of fietsen. Deze enorme (132 m2) woning ligt aan de buitenrand van deze mooie wijk en heeft aan de voorzijde vrij uitzicht en aan de achterzijde een bijzonder zonnige tuin en eigen parkeerplaats. De woning is duurzaam gebouwd, gasloos en voorzien van een terrasoverkapping en een dakkapel. De dakkapel is hoger dan de meeste dakkapellen (in de wijk), waardoor de zolder echt bijzonder groot aanvoelt. Eenmaal binnen valt op dat de plafonds hoog zijn en dat de woning zeer compleet is. Airco, alarm, elektrische zonwering en rolluiken, een zelfreinigende oven, onderhoudsarme vloer, bekabeld netwerk, uitgebreide elektra, noem maar op. Vrijwel alle lichtpunten blijven achter, dus de woning is min of meer instap klaar. Wanneer kom jij al dit moois bekijken?

Layout:

Ground floor:
Voortuin, entree en hal. In de hal bevindt zich het toilet met fonteintje, de meterkast en de WKO-kast (Warmte Koud Opslag). De woonkamer is tuingericht en aan de voorzijde bevindt zich de keuken. De keuken is voorzien van een opstelling aan twee zijden en voorzien van diverse apparatuur w.o. een inductie kookplaat, vaatwasser, Amerikaanse koelkast en inbouw oven. De tuin is bereikbaar doormiddel van openslaande deuren en voorzien van een terras overkapping en elektrische zonwering. Grenzend aan de tuin staat de berging met daarnaast een eigen parkeerplaats.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot twee slaapkamers en de grote badkamer. Oorspronkelijk waren hier drie slaapkamers bedacht. Twee slaapkamers zijn samengevoegd en de badkamer is vergroot. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, bad, toilet en wastafel met meubel.

2e Verdieping:
Deze verdieping is vergroot door middel van een dakkapel, luxe verbouwd en o.a. voorzien van airco. De luxe is pas compleet met een ware inloopkast. Wassen en drogen kan hier ook. Tot slot is er nog veel bergruimte gecreëerd dankzij de knieschotten en vliering.

Surroundings:
Aan de Weespertrekvaart bevinden zich gezellige picknickplaatsen, tramlijn 9 stopt op enkele minuten lopen en de belangrijkste autosnelwegen van de regio zijn snel en makkelijk bereikbaar. In het moderne winkelcentrum Diemerplein vind je een breed winkelaanbod voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor het uitgebreidere shoppen met een koffie- of lunchstop tussendoor kun je hier goed terecht. In de wijk is er een zwemsteiger en een boot kun je aanleggen aan de Slagbaai (momenteel is er een wachtlijst). Aan de overzijde worden momenteel
extra sportvelden gebouwd voor voetbal, hockey, tennis etc. Ook vinden we hier het AGO zwembad. Het Diemerbos en House of Birds bevinden zich om de hoek en het Gaasperpark nabij. En mocht je toch nog iets missen, via de A1, A9 of A10 ben je zo op de plek van je bestemming.

Particularities:
– Ca. 163 m2 eigen grond
– Bouwjaar 2013
– 132 m2 Woonoppervlakte
– Vloerverwarming/koeling in de gehele woning met thermostaat in iedere ruimte
– Achtertuin op het zuidwesten, met achterom.
– Parkeren op eigen erf
– Op de openbare weg is een blauwe zone van toepassing om forensenparkeren tegen te gaan. Met een
parkeerschijf mag hier 2 uur geparkeerd worden.
– Energielabel A, geldig tot 03-06-2028.

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

The legal written requirement applies to the sale. This means that in the case of a sale in which only private parties are involved, there is only an agreement after the deed of sale has been signed.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Marienburg 406, Diemen

*By submitting this you agree to our privacy policy.

Onze kantoren zijn op vrijdag
24 september gesloten

Wegens ons bedrijfsuitje zijn wij op vrijdag 24 september gesloten. Voor urgente zaken verzoeken wij je om ons een email of bericht te sturen.