Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Marinaweg 37, Almere

Marinaweg 37

1361 AE, Almere 

€ 1.050.000,- kk

Description

Vlakbij Amsterdam! Altijd al op de mooiste locatie, in een groot en comfortabel penthouse willen wonen? Met volledig vrij uitzicht over het IJmeer op Amsterdam, Muiden, Muiderberg, Marken en Volendam op slechts 20 minuten van Amsterdam. Dan is dit echt een éénmalige kans!! Nu of nooit

In het kleinschalige appartementen gebouw Muiderburght te midden van ca. 10.000m2 tuin en privé strand, uitsluitend voor bewoners toegankelijk, ligt op de 6e verdieping het onder architectuur ontworpen penthouse met twee grote afsluitbare terrassen. Bij binnenkomst waan je je aan boord van een miljoenen jacht op een idyllische plek. Mooier kan het niet worden. Hier is het iedere dag relaxen en genieten van de rust, de natuur en onbeschrijfelijke belichtingen.

De Muiderburght is op de absolute AAA locatie vin de wijk Almere Duin gelegen. Duin kenmerkt zich door een groot aangelegd duinen en bosgebied. Te midden daarvan zijn en worden diverse woningen en appartementen gerealiseerd in de hogere prijsklasse. Het gebied trekt nationaal en internationaal veel belangstelling door de unieke opzet, ligging en kwaliteit. Door het gehele gebied lopen schelpen paadjes tussen de woningen en de duinen door. Momenteel is centraal in het duingebied de Duinhal en Duinplein gerealiseerd. Hier worden een supermarkt, diverse horecabedrijven en gespecialiseerde detailhandel gevestigd. Op het strand direct grenzend aan de Muiderburght ligt het grootste Catamaranstrand van Europa. Hierdoor heb je zomer en winter zicht op vrolijke zeilen. Het lijkt zelfs in de winter op Zuid-Frankrijk. Dit gedeelte van het IJmeer maakt deel uit van het beschermede Natura 2000 gebied.
De wijk is gelegen in de directe nabijheid van het Station en de A6. Amsterdam is letterlijk op 20 minuten afstand.

Layout:
Zowel op de begane grond als op -1 niveau een ruime prachtige entree hal met 2 liften naar de verdiepingen. Op de 6e verdieping kom je via een ruime huiselijke gezamenlijke hal (2 appartementen) in het appartement. Achter de voordeur kom je binnen in een ruime hal met een ruim gasten toilet. Via twee opslaande glazen kunst werken bereik je de ruime zitkamer en eetkamer, met vloerverwarming van waaruit je volop uitzicht hebt op het meer, de jachthaven en de omliggende Gemeenten. In de woonkamer neemt de volledig transparante Boley openhaard een prominente plaats in. De op maat gemaakte kasten zijn kunstwerken op zich en in evenwicht met de ruimte. Vanuit de woonkamer biedt de enorme schuifpui toegang tot het grote terras. Het terras is volledig af te sluiten en kan daarmee zomer en winter gebruikt worden. Vanuit de woonkamer is de keuken te bereiken. De keuken biedt ruimte aan een kleine eethoek van waaruit je een prachtig uitzicht hebt op het Noordelijk deel van het IJmeer en overige stranden met faciliteiten voor Catamarans en Kite surfers. De keuken is strak van opzet en uiteraard voorzien van alle denkbare apparatuur. Vanuit de centrale hal bereik je twee ruime slaapkamers met een gezamenlijke gasten douche en toilet.
Aan de andere kant van de entree hal ligt de hoofdslaapkamer voorzien van een ruime inloopkast en een prachtige badkamer en -suite voorzien van een ligbad en een inloop douche. Aansluitend is het tweede afsluitbare terras dat optimale privacy biedt. Verder is het appartement voorzien van een interne en een ruime was keuken.

Op -1 niveau bevindt zich de ruime berging en de parkeergarage met twee naast elkaar liggende parkeerplaatsen en de fietsen berging.

Rondom het gebouw ligt een fraaie tuin, gasten parkeerplaatsen, een afsluitbare boten wijde voor de stalling van kleine bootjes en een uniek privé strand waar het in de zomer heerlijk toeven, is in de wetenschap dat half Nederland uren onderweg is naar een koele plek aan de kust. Het water is van prima zwem kwaliteit en het strand is voorzien van gemeenschappelijk meubilair.

Particularities:
– Onder architectuur ontworpen
– Niet te beschrijven uitzicht over het IJmeer en de wijde omgeving!
– 2 fantastische terrassen volledig afsluitbaar en zomer en winter te gebruiken.
– Schitterende afwerking
– Twee badkamers en 3 toiletten
– Dubbele parkeergarage
– Privé strand
– Vloerverwarming
– Diverse domotica zoals op afstand bedienbare verlichting en gordijnen

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist

Bezichtiging aanvragen voor Marinaweg 37, Almere

*By submitting this you agree to our privacy policy.