Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Martin Luther Kinglaan 116, Diemen

Martin Luther Kinglaan 116

1111 LK, Diemen 

€ 375,000 kk

Description

De Martin Luther Kinglaan is een rustige straat in een kindvriendelijke wijk in Diemen. Dankzij de centrale locatie in het centrum van Diemen heeft het appartement een ideale ligging. Met het winkelcentrum “Diemerplein” om de hoek, met o.a. een Hema en een AH XL, slager, bakker, Kruidvat en nog veel meer, zijn de boodschappen snel en gemakkelijk gedaan. Daarnaast zijn er diverse sportaccommodaties in de buurt en hoeft u zeker niet stil te zitten! In de direct omgeving en op loopafstand bevinden zich diverse opstapplaatsen voor het openbaar vervoer (bus, tramlijn 19 en NS station Diemen Centrum om de hoek). Tevens is er voldoende parkeergelegenheid en zijn er diverse uitvalswegen in de buurt (A1, A2, A9 en Ringweg A10). Kortom, de bereikbaarheid is uitstekend en dit op nog geen 10 minuten van hartje Amsterdam! Zoekt u de rust? Dan is het Diemerbos zeker iets voor jou. Rondom Diemen is veel werkgelegenheid en studie instituten zoals de Hogeschool Inholland en het Science park.

Layout:
Via de centrale entree met brievenbussen en bellentableau kan je 2 liften nemen naar de 7e verdieping. Hier kom je binnen in de hal waar ook de meterkast zich bevindt. Via de tussendeur bereik je het volgende vertrek wat toegang biedt tot de badkamer, het toilet, de keuken, de woonkamer en de slaapkamers. Door de grote raampartijen aan de voorkant van de woning komt er veel licht binnen in de woonkamer. Via de hal kom je op het grote balkon aan de achterzijde. Door de hoogte heb je mooi vrij uitzicht over het groen. De afgesloten keuken aan de voorzijde is ruim en van alle gemakken voorzien, zoals een 4 pits gasplaat en een combi-oven. De badkamer is voorzien van ligbad met douchekop. Tot slot beschikt de woning over 3 ruime slaapkamers waarvan er twee gelegen zijn aan de voorzijde en één aan de achterzijde.

Particularities:
– Woonoppervlakte circa 107 m²
– Berging in de onderbouw
– Servicekosten € 146,67 per maand
– Voorschot stookkosten ca. 100,- euro per maand
– Eigen grond
- Delivery in consultation

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

The legal written requirement applies to the sale. This means that in the case of a sale in which only private parties are involved, there is only an agreement after the deed of sale has been signed.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist

Bezichtiging aanvragen voor Martin Luther Kinglaan 116, Diemen

*By submitting this you agree to our privacy policy.