Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Mauritskade 76, Amsterdam

Mauritskade 76

1093 RP, Amsterdam 

€ 848.000,- k.k.

Description

Unieke kans! Dit ruime (135 m2) 3 kamer appartement op fantastisch gelegen locatie in oostelijke centrum van Amsterdam!

Het appartementencomplex is ontworpen door de architect van Egeraat, hierdoor is het ruim en komt er veel licht binnen. Ook heeft het appartement een vrij uitzicht over de Singelgracht. Onder het complex bevindt zich de parkeergarage. Het is een geautomatiseerd systeem welke je auto zelf op een beschikbare plek parkeert. Mocht je weer weg willen met de auto, kan je deze met 1 druk op de knop oproepen en wordt deze klaargezet bij de deur.

Het appartement ligt in het oostelijke deel van het centrum van Amsterdam. Om de hoek van het appartement ligt het Tropenmuseum, Oosterpark en op steenworp afstand ligt Artis. Het complex is centraal gelegen, dit betekent dat je binnen 10 minuten op zowel de ringweg A10 bent als in de binnenstad. In de buurt is een verscheidenheid aan winkels, cafe’s, restaurants en ook de Dappermarkt te vinden.

Details
De centrale entree van de woning is keurig onderhouden en straalt ruimte uit. Hier bevinden zich onder andere de brievenbussen, maar ook de toegang tot de berging en de deur welke leidt tot de parkeergarage.

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping. Wanneer je hier binnen stapt kom je terecht in de loggia, ook wel de wintertuin genoemd. Dit betekent dat het hier zowel in de zomer als in de winter goed vertoeven is.

Vanuit de loggia kom je terecht in de hal, hier vind je de toegang tot beide slaapkamers evenals de badkamer en het toilet. Ook kun je vanuit hier doorlopen richting de keuken en woonkamer. De open keuken straalt rust en ruimte uit. Ook is deze van alle hedendaagse gemakken voorzien. Achter de keuken bevindt zich de technische ruimte. Hier zijn onder andere de CV-installatie, WTW-installatie en de vloerverwarmingsinstallatie te vinden. Vanuit de keuken kijk je fraai weg richt de de eettafel en het verlengde van de woonkamer. Door de vormgeving van het appartement loopt de eetkamer naadloos over in de woonkamer. Hier zijn verschillende zitjes gemaakt, en heb je overal het vrije uitzicht over de Singelgracht.

Zoals eerder gezegd heb je vanuit de hal toegang tot alle vertrekken van het appartement. Zo dus ook de slaapkamers. Beide liggen aan de achterkant van de woning. De eerste slaapkamer kijkt uit over de loggia. Door middel van een grote schuifpui in de slaapkamer kan je deze zelfs erbij betrekken. De tweede slaapkamer ligt in het verlengde van de loggia. Ook deze is voorzien van meerdere ramen.

De badkamer is fraai betegeld en ook hier zijn alle gemakken weer aanwezig. Denk hierbij aan een douche, toilet, maar ook een bad en dubbele wastafel. Naast de badkamer bevindt zich ook nog een separaat toilet.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 2002
– Woonoppervlak ca. 135m2
– Ruim 3 kamer appartement
– Energielabel B
– Erfpacht afgekocht tot augustus 2048
– Volledig geïsoleerd
– Vloerverwarming door het gehele appartement
– Parkeergarage
– Service kosten € 392,38 per maand inclusief parkeergarage
– Vrij uitzicht
– Centraal gelegen
- Delivery in consultation

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

The legal written requirement applies to the sale. This means that in the case of a sale in which only private parties are involved, there is only an agreement after the deed of sale has been signed.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Mauritskade 76, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.