Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Nicolaas Anslijnstraat 156, Amsterdam

Nicolaas Anslijnstraat 156

1068 WZ, Amsterdam 

€ 315.000,- k.k.

Description

Centraal gelegen 3-kamer maisonnette met veel licht en fantastisch uitzicht over de Sloterplas!

Het appartementencomplex is gelegen aan de Sloterplas en bevindt zich in de populaire wijk Osdorp. Alle benodigde voorzieningen zijn in de buurt aanwezig, zoals: scholen, winkels, openbaar vervoer en groenvoorzieningen. De woonomgeving is behoorlijk kindvriendelijk; er zijn diverse speelvoorzieningen voor de deur, scholen en kinderdagverblijven zijn in de directe omgeving te vinden.

Om de hoek ligt het winkelcentrum “Osdorpplein”. Hier vind je supermarkten, verschillende winkelketens en speciaalzaken maar bijvoorbeeld ook het theater “De Meervaart”, voor culturele ontspanning. Daarnaast is het appartement goed te bereiken met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer. Op korte afstand vind je namelijk de uitvalswegen A4, A9, A10 en luchthaven Schiphol. Daarnaast stoppen op de hoek tram 1 (richting Leidseplein en Muiderpoort) en tram 17 (richting Centraal Station). Via Station Lelylaan heb je een snelle verbinding naar het Centraal Station en Schiphol. Binnenkort rijdt hier ook de Westtangent voor een supersnelle busverbinding naar Schiphol.

Layout:
Het appartementencomplex is voorzien van een gesloten entree met intercomsysteem, brievenbussen, liftinstallatie, trappenhuis en buitenom toegang tot de bergingen.

Eenmaal aangekomen op de achtste etage valt meteen het uitzicht op. Vanaf de galerij kijk je richting het winkelcentrum “Osdorpplein”. De woonkamer is fijn ingedeeld, je hebt een ruim zitgedeelte met aansluitend een balkon met een adembenemend weids uitzicht over de Sloterplas. Daarnaast tref je aan de voorzijde een open keuken. Ook biedt de woonkamer de ruimte voor een eetgedeelte. Tevens heb je op deze etage een aparte berging c.q. wasruimte met wasmachine aansluiting. Het separate toilet is in 2019 gerenoveerd.

Op de negende etage bevinden zich twee zeer ruime slaapkamers welke beschikken over fijne afmetingen waardoor ze voor verschillende doeleinden in te zetten zijn. De badkamer is uitgevoerd in neutrale kleuren en beschikt over een toilet, ruime inloopdouche en wasmeubel (vernieuwd in november 2019).

Berging:
Op de eerste verdieping van het appartementencomplex is de berging. Deze is circa. 5m2 groot.

Vereniging van Eigenaren:
Het beheer van de vereniging van eigenaren wordt gedaan door een onafhankelijke professionele VVE beheerder. Het is een gezonde en actieve VVE.

Erfpacht:
Deze woning ligt op grond, welke eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar aan de gemeente dient te betalen bedraagt € 99,37 per jaar. Het huidige tijdvak loopt tot en met 31-7-2037. De canon wordt niet geïndexeerd. Kijk voor meer informatie op de website van Gemeente Amsterdam.

Particularities:
– Ideale ligging met weids uitzicht over de Sloterplas
– Twee zeer ruime slaapkamers
– Woonoppervlakte van 81m2
– Servicekosten euro 319,12 p/m INCLUSIEF voorschot stookkosten, opstalverzekering en reservering groot onderhoud
– Balkon op het oosten
– Berging op de eerste grond
– Warm water d.m.v. boiler (eigendom, vernieuwd in 2020)
– Verwarming d.m.v. blokverwarming van de VVE
– Erfpachtcanon bedraagt € 99,37 per jaar
– Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaars
– Aanvaarding in overleg, voorkeur voor 01 februari 2022

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Nicolaas Anslijnstraat 156, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.