Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Oeverpad 159, Amsterdam

Oeverpad 159

1068 PH, Amsterdam 

€ 495,000 kk

Description

Dit schitterende 3-kamer appartement van 121 m2 (exclusief ruime parkeerplaats) is gelegen in de bijzonder vormgegeven en luxueuze “Schutterstoren” aan de Sloterplas.

Het complex is een architectonisch hoogstandje en bekroond met verschillende ontwerpprijzen. Het ronde complex is voorzien van een schitterende entree, tweetal liften, gezamenlijke fietsenstalling en een parkeerkelder.

Dit unieke appartement bevindt zich op de tweede verdieping en is van alle gemakken voorzien.

Layout:
Je komt binnen in de entree van de woning van waaruit er toegang is tot de separate toiletruimte en de riante woonkamer met de open keuken welke is voorzien van bijna alle denkbare inbouwapparatuur. De ruime slaapkamer staat momenteel in open verbinding met de tweede slaapkamer, maar deze slaapkamers zijn eenvoudig weer van elkaar af te scheiden. De badkamer is riant en voorzien van inloopdouche, wastafel en tweede toilet. Verder is er intern veel bergruimte te vinden.

Het geheel wordt compleet gemaakt door een parkeerplaats in de onderbouw en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Location:
De locatie is zeker ideaal te noemen! Op het Osdorpplein vind je een compleet winkelaanbod. Voor de liefhebber is het theater “De Meervaart” op loopafstand bereikbaar. Verder heb je alle mogelijkheden voor recreatie, de Sloterplas en het Sloterpark lenen zich uitstekend voor alle vormen van watersport, joggen, fietsen etc. Daarnaast bevindt zich op loopafstand het sportcentrum Sloterparkbad. Ook het openbaar vervoer richting Schiphol en Amsterdam-Centraal is eenvoudig te bereiken. De uitvalswegen A10/A9/A4 vind je binnen enkele minuten. Kortom een ideale locatie om je te vestigen!

Ownership situation:
Het appartement ligt op een perceel wat eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor de erfpacht, de canon, is afgekocht t/m 30-11-2054. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Algemeen:
• Bouwjaar 2007
• Oppervlakte 121 m2
• De erfpachtcanon is afgekocht tot 30 november 2054
• Servicekosten ca. € 159,43 per maand (inclusief onderhoud en opstalverzekering)
• HR++ beglazing
• 1 Parkeerplaats en gezamenlijke fietsenberging in de onderbouw
• Oplevering in overleg, kan spoedig

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Oeverpad 159, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.