Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Parnassiaveld 51, Duivendrecht

Parnassiaveld 51

1115 EE, Duivendrecht 

€ 340.000,- k.k.

Description

Amsterdams wonen op eigen grond? Fraai en licht 2-kamer appartement op de derde verdieping met ruim balkon en eigen berging in de onderbouw!

In een heerlijk rustige, groene en kindvriendelijke woonwijk in Duivendrecht in een kleinschalig appartementencomplex met 29 appartementen, bevindt zich deze naar eigen smaak af te werken woning. Het complex ligt nabij diverse voorzieningen en faciliteiten. Zo bevinden zich op loopafstand het dorpsplein met een grote Plus supermarkt en diverse winkels, zijn er meerdere (basis)scholen, een sportpark (met voetbalvereniging CTO ’70) en het Venserpark. De uitvalswegen met o.a. De Gooiseweg en de Ring A-10 worden binnen mum van tijd bereikt en de openbaar vervoer voorzieningen zijn uitstekend te noemen middels bus, trein en metro. Vanaf station Duivendrecht is het 12 minuten reizen naar luchthaven Schiphol. Metrohalte Van der Madeweg is om de hoek en vanuit daar is men binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam.

Layout:
Ground floor:
Afgesloten entree met trapopgang, lift en toegang tot de bergingen.

Derde verdieping:
Entree/hal, met dubbele bergruimte, separaat net toilet, badkamer met douchecabine, wastafel, design radiator en wasmachine aansluiting, ruime slaapkamer, royale en lichte woonkamer met open keuken. Aansluitend aan de woonkamer is een groot balkon op het westen, hier kun je heerlijk van de middag- en avondzon genieten!

Particularities:
* Bouwjaar 1975
* Woonoppervlakte ca. 62m² (conform NEN 2580 meetrapport)
* Royaal balkon
* Servicekosten € 140,32 per maand
* Voorschot stookkosten € 121,- per maand
* Eigen grond
* Gratis parkeren voor het complex (blauwe zone)
* Verwarming middels blokverwarming
* Warm water middels centrale voorziening
* Vaste projectnotaris Van Buttingha Wichers Notarissen te ‘s-Gravenhage
* NVM-koopakte met aanvullende artikelen en verkoopvoorwaarden van toepassing (o.a. ouderdoms-, asbest- en niet- bewoningsclausule van toepassing).
* Aanvaarding in overleg, kan spoedig

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Parnassiaveld 51, Duivendrecht

*By submitting this you agree to our privacy policy.