Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Rietgors 37, Diemen

Rietgors 37

1111 VP, Diemen 

€ 489.000,- k.k.

Description

Royale 5-kamer eengezinswoning welke zich bevindt op een aantrekkelijke locatie in Diemen!

Onder de rook van Amsterdam ligt de gemeente Diemen. Diemen kenmerkt zich door het dorpse karakter en de kindvriendelijke en groene woonomgeving. Een plek waar met name starters en jonge gezinnen zich snel thuis zullen voelen. Dit wordt versterkt met het gegeven dat u op de fiets binnen 10 minuten in Amsterdam bent en toch betaalbaar een eengezinswoning en een riante tuin kunt betrekken. Op steenworp afstand bevinden zich het kleinschalige winkelcentrum “Diemen-Noord”, het wandel/recreatiegebied Overdiemen en diverse basisscholen. Ten slotte is de liggen ten opzichte van de uitvalswegen A1, A2 en A10 uitstekend.

Layout:
Entree, meterkast, trapopgang en toilet met fontein. Tuingerichte woonkamer en open keuken aan de straatzijde. Toegang naar de achtertuin met achterom en vrijstaande berging. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 grote slaapkamers en de badkamer welke is uitgevoerd in neutraal tegelwerk en is voorzien van een wastafel, douche en 2e toilet. Op de zolder kan de 4e en zelfs 5e slaapkamer gerealiseerd worden, gezien de mogelijkheid tot dakkapellen. Tevens bevindt zich hier de CV-ketel-opstelling en de mechanische ventilatie-unit.

Particularities:
* Bouwjaar ca. 1990
* Eigen grond
* Energielabel is in aanvraag
* Woonoppervlakte ca. 110 m2
* Royale achtertuin
* Gratis parkeren voor de deur
* Voormalige huurwoning
* Vaste projectnotaris Value Added Deliveries notarissen te Rotterdam
* Projectkoopakte met aanvullende artikelen en verkoopvoorwaarden van toepassing (o.a. ouderdoms-, asbest- en niet- zelfbewoningsclausule)
* Oplevering in overleg

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Rietgors 37, Diemen

*By submitting this you agree to our privacy policy.