Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Roseboom 36, Amsterdam

Roseboom 36

1035 RS, Amsterdam 

€ 599.000,- kk

Description

Eengezinswoning, zo goed als nieuw, koffers uitpakken en wonen maar!

Roseboom 36 bestaat uit drie woonlagen en is geheel voorzien van vloerverwarming. De woning bevindt zich in een jonge, kindvriendelijke nieuwbouwwijk tussen de wijken Oostzanerwerf en Kadoelen. Deze ruime eengezinswoning is klaar voor de toekomst!

LAYOUT:

GROUND FLOOR:
De entree bevindt zich aan voorzijde van de woning. Als je voor de woning staat heb je twee keuzes. Ga je de woning binnen door de deur direct naar de keuken? Ideaal voor als je boodschappen hebt gedaan. Of stap je je woning binnen door de officiële ingang? Als je de woning betreedt door de officiële ingang kom je in een ruime ontvangsthal. Hier tref je voldoende ruimte voor een ruime garderobe(kast), de meterkast en het toilet. Het toilet is netjes uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Vanuit de hal stap je direct de ruime woonkamer in. De luxe afwerking in combinatie met de natuurlijke lichtinval zorgt voor een prettige woonsfeer. Vanuit de woonkamer stap je direct de tuin in. De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. Ook hier zal er aan luxe niks ontbreken. De keuken is modern uitgevoerd en voorzien van een inductie kookplaat, magnetron, combi oven, vaatwasser en design afzuigkap! Door middel van de trap welke gesitueerd is in de woonkamer ga je naar de eerste etage.

FIRST FLOOR:
De open trap brengt je op de eerste etage. Hier tref je drie ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en beschikt over prettige en ruime afmetingen. De overige twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde. Beide kamers in te zetten voor verschillende doeleindes, denk aan een slaapkamer, logeerkamer, inloopkast, werkkamer of kinderkamer! Tot slot tref je op deze etage de moderne badkamer. De badkamer is in neutrale zand kleurstelling uitgevoerd en voorzien van een vrij hangend wandcloset, wastafel meubel inclusief een bijpassende kast, bad en ruime inloopdouche. Prettig aan deze badkamer is het raam, hierdoor kan je op een natuurlijke manier goed ventileren.

SECOND FLOOR:
Op de tweede etage bevinden zich nog twee (slaap)kamers. Ook is deze etage voorzien van witgoedaansluitingen en er bevindt zich hier de technisch ruimte met de warmtepomp. Door de warmtepomp kan je je woning op een energiezuinige manier verwarmen, zo ben je helemaal klaar voor de toekomst!

OUTSIDE:
De tuin is gesitueerd op het zuidwesten. Deze is nog deels in aanbouw en geeft dus de mogelijkheid om geheel naar eigen smaak in te richten. Een leuk extraatje, de tuin is grenst aan een slootje!

SURROUNDINGS:
Amsterdam-Noord, een stadsdeel waar het bruist, bloeit en groeit. De woning ligt in een jonge, kindvriendelijke nieuwbouwwijk tussen de wijken Oostzanderwerf en Kadoelen, grenzend aan groen en water, met veel licht en (uit-)zicht. Het is een fijne buurt met diverse scholen, sportclubs, supermarkten en winkels in de nabije omgeving. Op deze locatie heb je het beste van twee werelden: Met de fiets ben je zo in recreatiegebied “Het Twiske”. Met de boot vaar je zo het Twiske in. In Het Twiske vind je de avonturen speelplaats en klimpark Twiske, wat zorgt voor urenlang speelplezier. Hier kun je de dag onder het genot van een hapje en een drankje afsluiten. Maar de woning ligt eveneens op korte fietsafstand is er de stadse gezelligheid bij Pllek, Loetje aan ‘t IJ, de IJ-Hallen, de IJ-kantine en Noorderlicht. Verder ben je met de pont ben zo in het centrum van Amsterdam. Tot slot is de A10 op een paar autominuten afstand.

Kortom, ben je opzoek naar een woning met een centrale ligging, omringd met (groen) voorzieningen, die ook nog eens luxe is afgewerkt en klaar voor de toekomst? Dan is de Roseboom 36 zeker het bezichtigen waard!

Particularities:
– Bouwjaar 2020
– Luxe afgewerkt
– Erfpacht loopt tot 15-10-2069, jaarlijkse canon € 4.157,-
– Woonoppervlakte ca. 135 m2
– Gehele woning voorzien van vloerverwarming
– Voorzien van een warmtepomp
– Populaire en mooi in groen gelegen (kindvriendelijke)woonwijk
– Free parking in front of the door
- Delivery in consultation

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

The legal written requirement applies to the sale. This means that in the case of a sale in which only private parties are involved, there is only an agreement after the purchase deed has been signed at the notary.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Roseboom 36, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.