Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Rudolf Nureyevstraat 63, Almere

Rudolf Nureyevstraat 63

1326 TE, Almere 

€ 345.000,- k.k.

Description

Let op het betreft een bieden vanaf prijs:

Aan een mooi en rustig gelegen hof in de zeer geliefde Danswijk bieden wij een heerlijk en vriendelijk familiehuis aan met een grote tuin op het zuidwesten.

Danswijk is een zeer gewilde woonwijk vanwege de vriendelijke bouwstijl, het vele groen en de centrale ligging nabij Almere-Stad. Alle voorzieningen, zoals openbaar vervoer, supermarkten, basisscholen, kinderopvang en speelgelegenheden zijn nabij. Naast de drukte van het centrum is ook de rust dichtbij, de uitgestrekte natuurgebieden het Weteringpark en het Waterlandsebos beginnen op nog geen kilometer afstand van de woning. Het Waterlandsebos beschikt over allerlei recreatieve voorzieningen en door het ruime aanbod aan fietspaden en wandelroutes kunt u optimaal van de natuur genieten! De woning is optimaal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen richting de A6 en A27, dus ook andere steden zijn gemakkelijk te bereiken.

Layout:
Via een korte voortuin bereikt u de ruime entree van de woning. Vanuit hier heeft u toegang tot de toiletruimte, meterkast, trap naar de tweede verdieping en tuingerichte lichte woonkamer met een open woonkeuken. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De pui aan de achterzijde geeft toegang tot de ruime achtertuin voorzien van een schuur en een achterom voor fietsen, en de pui aan de voorzijde biedt volop zicht op het plantsoen met speelvoorzieningen voor de kinderen. Door de diepe achtertuin op het zuidwesten kunt u de hele dag genieten van de zon!

First floor:
De eerste verdieping beschikt over twee ruime slaapkamers aan de achterzijde en één ouderslaapkamer over de volledige breedte van het huis aan de voorzijde. Tevens is her de ruime badkamer te vinden.

Second floor:
De tweede verdieping heeft een grote voorzolder met de aansluiting voor de wasmachine. Tevens vindt u hier de ruime vierde slaapkamer met toegang tot een fantastisch dakterras.

Particularities:
– Ligging aan kindvriendelijk plantsoen met speelvoorzieningen
– Ruimte achtertuin op het Zuidwesten
– 4 ruime slaapkamers
– Fraai dakterras
- Delivery in consultation
– Energielabel in aanvraag

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Rudolf Nureyevstraat 63, Almere

*By submitting this you agree to our privacy policy.