Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Stadionweg 128hs, Amsterdam

Stadionweg 128hs

1077 SW, Amsterdam 

€ 1.099.000,- kk

Description

Zeer licht en ruime benedenwoning gelegen op een zeer centrale locatie in Amsterdam Zuid.

Op een fantastische locatie in Amsterdam Zuid is deze royale benedenwoning van bijna 150m² gelegen op de begane grond en in het souterrain, met een heerlijk terras (11 m²) dat uitzicht biedt op de fraaie binnentuin. Het appartement maakt onderdeel uit van het complex “MUZENHOF” op een ideale locatie: net buiten het centrum, in de Beethovenbuurt in het zeer gewilde stadsdeel Oud-Zuid, nabij o.a. het WTC, Beatrixpark en uitvalswegen. In de Beethovenstraat zijn divers winkels, gezellige café’s en restaurants te vinden en tevens zijn in de buurt diverse (internationale) scholen op loopafstand gelegen.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID:
Dit object is gelegen in het populaire stadsdeel Zuid. Om de hoek het uitgebreide winkelaanbod van de Beethovenstraat (Marqt, Albert Heijn & Starbucks). De beste scholen van Amsterdam, waaronder een aantal basisscholen, middelbare scholen en de British School liggen in de directe omgeving.
De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto via de ring A-10 afslag Zuid en afslag RAI (S108 en S109) en met het openbaar vervoer (station Zuid/WTC en station RAI). Parkeren is in deze buurt nog (relatief) gemakkelijk.

LAYOUT:
Begane grond: eigen entree, ruime hal met gastentoilet en toegang tot alle vertrekken, de ruime eet/woonkamer met semi-open keuken gelegen aan de achterzijde beschikt over diverse inbouwapparatuur en openslaande deuren naar het terras met uitzicht op de zgn. stilte tuin van Mien Ruys. Zowel aan de voor- als achterzijde van de woning bevindt zich een slaapkamer, de slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een badkamer met douche en wastafel en de slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een ruime badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel.

Souterrain: ruime slaapkamer en een aparte badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel. Aan de voorzijde is ook een ruime (slaap)kamer gelegen met veel bergruimte.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De vereniging van eigenaren betreft het gebouw Muzenhof zijnde; Cliostraat 5 tot en met 65 (oneven nummers) en Stadionweg 104 tot en met 150 (even nummers) Amsterdam. Het Muzenhof comlex is aangewezen als gemeentelijk monument. De servicekosten bedragen maandelijks € 245,35,- en stookkosten € 110,75,- ; de VvE is in beheer bij MVGM VvE management.

BIJZONDERHEDEN:
-Woonoppervlakte: 149m² (NEN2580 meetrapport aanwezig);
– Praktische indeelde woning, 3 (mogelijk 4) slaapkamers en 3 badkamers;
– Privéterras van 11 m² grenzend aan de fraaie en rustige siertuin;
– Appartement is op de begane grond voorzien van een keurige houten vloer;
– Gemeentelijk monument;
– Actieve VvE, professionele administrateur en een MJOP;
– Servicekosten bedragen maandelijks circa € 245,35- en stookkosten € 110,75;
– Erfpacht bedraagt € 1.768,32 per jaar – einde tijdvak per 15 april 2063 – AB2000;
– Parkeren via vergunningenstelsel, momenteel geen wachtlijst;
– Projectnotaris Core Notariaat;
– Oplevering kan eventueel spoedig.

Disclaimer
The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Stadionweg 128hs, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.