Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Stadionweg 140-3, Amsterdam

Stadium road 140-3

1077 SX, Amsterdam 

€ 1.099.000,- kk

Description

Op zoek naar een zeer royaal appartement in Amsterdam Zuid? Hierbij nodigen we je uit om dit ruime en gerenoveerde dubbele bovenhuis van maar liefst 191m² met een eigen entree te bezichtigen.

Dit zeer ruime appartement gelegen op de 3e- en 4e verdieping van een goed onderhoud complex heeft een zeer praktische indeling. Het appartement is recent (deels) gerenoveerd waarbij het gehele appartement is geschilderd, de eikenhouten vloeren opgeschuurd, radiatorombouw in de woon- en eetkamer en nieuwe stoffering van het gehele trappenhuis.

Op een geliefde locatie in Amsterdam Zuid is dit royale appartement gelegen welke beschikt over 5 slaapkamers, 2 badkamers en een heerlijk balkon dat uitzicht biedt op de fraaie binnentuin.
Het appartement maakt onderdeel uit van het complex “MUZENHOF” op een ideale locatie: net buiten het centrum, in de Beethovenbuurt in het zeer gewilde stadsdeel Oud-Zuid, nabij o.a. het WTC, Beatrixpark en uitvalswegen. In de Beethovenstraat zijn diverse winkels, gezellige café’s en restaurants te vinden en tevens zijn in de buurt diverse (internationale) scholen op loopafstand gelegen.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID:
Dit object is gelegen in het populaire stadsdeel Zuid. Om de hoek het uitgebreide winkelaanbod van de Beethovenstraat (Marqt, Albert Heijn & Starbucks). De beste scholen van Amsterdam, waaronder een aantal basisscholen, middelbare scholen en de British School liggen in de directe omgeving.
De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto via de ring A-10 afslag Zuid en afslag Rai (S108 en S109) en met het openbaar vervoer (station Zuid/WTC en station RAI). Parkeren is in deze buurt nog (relatief) gemakkelijk. Er bestaat geen wachtlijst voor een parkeervergunning en er kunnen 2 parkeervergunningen worden verkregen.

LAYOUT:
Eigen entree op de eerste verdieping met trap naar de derde verdieping.

Derde verdieping: ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Zeer ruime doorzon woonkamer met veel licht door de grote raampartijen. Aangrenzend met de woonkamer een prachtige ruime eetkamer met toegang naar het balkon met uitzicht over de fraaie binnentuin (stiltetuin) met vijver. Naast de eetkamer is de dichte keuken gelegen. Het appartement heeft 2 zeer royale slaapkamers voor- en achterzijde. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een klein balkon en een ensuite badkamer welke is uitgerust met bad/douche en dubbele wastafel. Seperaat toilet via de hal te bereiken.

Vierde verdieping: overloop met toegang tot de 3 ruime slaapkamers waarvan 1 slaapkamer een klein balkon heeft. Via de overloop is de ruime badkamer te bereiken welke is voorzien van een douche, dubbele wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De vereniging van eigenaren betreft het gebouw Muzenhof zijnde; Cliostraat 5 tot en met 65 (oneven nummers) en Stadionweg 104 tot en met 150 (even nummers) Amsterdam. Het Muzenhof complex is aangewezen als gemeentelijk monument. De servicekosten bedragen maandelijks € 223,06 voorschot water en stookkosten € 99,92 ; de VvE is in beheer bij MVGM VvE management.

MOGELIJKHEID DAKTERRAS (Stadionweg 140 = indices 64)
Conform de ondersplitsingsakte d.d. 9 juni 2005 staat in art. 13:
“Het is de eigenaars van de appartementsrechten met de indices 58, 60, 63 en 64 ieder afzonderlijk toegestaan – ingevolge het daaromtrent bepaalde in de akte van hoofdsplitsing – op het gedeelte dak van het gebouw gelegen boven de woningen van voormelde appartementsrechten, voor eigen gebruik een privé dakterras aan te brengen mits de benodigde vergunning daarvoor is verleend, terwijl alle kosten verbonden aan de aanleg, het onderhoud en de eventuele vernieuwing daarvan alsmede eventuele schade ten gevolge van de aanwezigheid van het dakterras ten laste van die eigenaars zullen komen.”

BIJZONDERHEDEN:
– Woonoppervlakte: 191m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Praktische ingedeelde woning, 5 slaapkamers en 2 badkamers;
– Balkon grenzend aan de rustige siertuin;
– Appartement is voorzien van een fraaie eiken houten vloer;
– Volledig geïsoleerd;
– Gemeentelijk monument;
– Actieve VvE, professionele administrateur en een MJOP;
– Servicekosten bedragen circa € 223,06 per maand, voorschot water en stookkosten € 99,92
– Erfpacht bedraagt € 1.579,72 per jaar – einde tijdvak per 15 april 2063 – AB2000.
– Parkeren via vergunningenstelsel;
– Ouderdomsclausule van toepassing;
– Niet-zelfbewonings clausule;
– Projectnotaris Core Notariaat
– Oplevering kan eventueel spoedig.

Disclaimer
The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

The legal written requirement applies to the sale. This means that in the case of a sale in which only private parties are involved, there is only an agreement after the deed of sale has been signed.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Stadionweg 140-3, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.

Onze kantoren zijn op vrijdag
24 september gesloten

Wegens ons bedrijfsuitje zijn wij op vrijdag 24 september gesloten. Voor urgente zaken verzoeken wij je om ons een email of bericht te sturen.