Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Stadionweg 146II, Amsterdam

Stadionweg 146II

1077 SZ, Amsterdam 

€750.000,- kk

Description

Zeer licht en ruim turn-key appartement gelegen op een zeer centrale locatie in Amsterdam Zuid.

Op een fantastische locatie in Amsterdam Zuid is dit fraaie en ruime appartement van 115 m² gelegen op de tweede verdieping voorzien van 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers met een heerlijk balkon (6 m²) dat uitzicht biedt op de fraaie binnentuin. Onlangs zijn de muren gestuukt en gesausd en is de houten vloer geschuurd.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID:
Dit appartement is gelegen in het populaire stadsdeel Zuid. Om de hoek het uitgebreide winkelaanbod van de Beethovenstraat (Marqt, Albert Heijn & Starbucks). De beste scholen van Amsterdam, waaronder een aantal basisscholen, middelbare scholen en de British School liggen in de directe omgeving.
De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto via de ring A-10 afslag Zuid en afslag Rai (S108 en S109) en met het openbaar vervoer (station Zuid/WTC en station RAI). Parkeren is in deze buurt nog (relatief) gemakkelijk. Er bestaat geen wachtlijst voor een parkeervergunning en er kunnen 2 parkeervergunningen worden verkregen.

LAYOUT:
Tweede verdieping: entree met toegang tot een ruime hal. De woonkamer heeft een zitgedeelte met grote ramen aan de voorzijde en een ruime eetkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon van circa 6 m² met uitzicht over de fraaie binnentuin (stiltetuin) met vijver. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en ook bevindt zich hier de wasmachineaansluiting. Het appartement heeft twee slaapkamers: één aan de voorzijde en de master bedroom gelegen aan de achterzijde met inbouwkasten, een klein balkon en badkamer en suite v.v. wastafel, ligbad en toilet. Deze badkamer is ook toegankelijk vanuit de hal.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De vereniging van eigenaren betreft het gebouw Muzenhof zijnde; Cliostraat 5 tot en met 65 (oneven nummers) en Stadionweg 104 tot en met 150 (even nummers) Amsterdam. Het Muzenhof comlex is aangewezen als gemeentelijk monument. De servicekosten bedragen maandelijks € 141,99,- en voorschot water en stookkosten € 332,-. De VvE is in beheer bij MVGM VvE management.

BIJZONDERHEDEN:
– Woonoppervlakte: 115 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Praktische ingedeelde woning met 2 slaapkamers
– Balkon van 6 m2 grenzend aan de rustige siertuin
– Muren gestuukt en gesausd, houten vloer geschuurd
– Volledig geïsoleerd
– Gemeentelijk monument
– Actieve VvE, professionele administrateur en een MJOP
– Servicekosten bedragen circa € 141,99 per maand, voorschot water en stookkosten € 332,-
– Erfpacht bedraagt € 1.224,45 per jaar – einde tijdvak per 15 april 2063 – AB2000
– Parkeren via vergunningenstelsel, momenteel geen wachtlijst
– Projectnotaris
– Oplevering kan eventueel spoedig

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Stadionweg 146II, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.