Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Standerdmolen 53, Amsterdam

Standerdmolen 53

1035 EC, Amsterdam 

€ 275,000 kk

Description

Licht en ruim 4-kamer appartement op de 7e verdieping met balkon op het zonnige westen en een prachtig vrij uitzicht over het grasveld en een speelweide!

OMGEVING
In de Molenwijk (ook wel de nieuwe buitenplaats genoemd) is men afgeweken van de traditionele woonvormen. Door het immense park met rietlanden en waterpartijen, de hoogbouwflats en de scheiding van auto en langzaam verkeer, zijn licht, lucht en ruimte de belangrijke elementen. Een uniek woonmilieu!

Het appartement is gelegen op de zevende verdieping van de gerenoveerde flat Standerdmolen in de Molenwijk. Deze flat staat aan de zijkant van de wijk en aan de rand van de stad! De Molenwijk heeft zijn eigen winkelcentrum en een busstation, waardoor de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed is. Tevens is de bereikbaarheid met eigen vervoer uitstekend door de Ringweg A-10, afrit S118. De supermarkt ligt bijna letterlijk naast de deur!

INDELING
Met de lift is de zevende etage te bereiken, waar de woning zich bevindt. Via de entree kom je terecht in de hal. De hal wordt momenteel gebruikt als tochtportaal en geeft tevens ruimte en gelegenheid tot het ophangen van de jassen.
Vervolgens kom je terecht in het verlengde van de woonkamer. Hier vindt je de deuren die leiden richting de badkamer, het toilet en alle slaapkamers. De badkamer is voorzien van een wastafel inclusief meubel en een inloopdouche.
Verder is de woonkamer ruim opgezet en geeft toegang richting de keuken en bijbehorende wasruimte. De keuken onderscheidt zich van de woonkamer door middel van karakteristieke zwart/witte tegels.
Alle slaapkamers zijn van riante oppervlakte. De middelste slaapkamer wordt momenteel gebruikt als werkruimte, ook daar is deze kamer zeer geschikt voor.

De woning is verder ook voorzien van verschillende ‘SMART’ voorzieningen. Denk hierbij aan een thermostaat welke onthoud wanneer jij de verwarming aan/uit zet, en door deze regelmaat dus ook vanzelf aan kan gaan. Ook zijn er verscheidene Philips Hue lampen door de woning te vinden. Hierdoor is het licht gemakkelijk te bedienen met één druk op de knop.

BERGING
Op de begane grond van het gebouw tref je een eigen separate (!) berging. Ideaal voor de (elektrische)fietsen gezien de berging is voorzien van elektra.

BIJZONDERHEDEN:
– Bouwjaar 1968
– Woonoppervlakte van 81 m2
– Erfpacht afgekocht tot 16 augustus 2052
– Energielabel B
– Mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats
– Actieve VvE
– Op de 7e verdieping
- Delivery in consultation

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

The legal written requirement applies to the sale. This means that in the case of a sale in which only private parties are involved, there is only an agreement after the purchase deed has been signed at the notary.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist

Bezichtiging aanvragen voor Standerdmolen 53, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.