Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Suze Groenewegplantsoen 68, Amsterdam

Suze Groenewegplantsoen 68

1067 DC, Amsterdam 

€350.000,- kk

Description

Dit ruime driekamer appartement van 92 m2 met grote tuin van ca. 90 m2 is gelegen in een goed onderhouden appartementencomplex aan het Eendrachtspark in Geuzenveld.

De erfpachtcanon is door verkoper reeds eeuwigdurend afgekocht, dus je betaalt nooit meer voor de erfpacht!

Layout:
Eigen entree op de begane grond, hal, separaat toilet, badkamer met ligbad en wastafel, ruime woonkamer met halfopen keuken grenzend aan de tuin. Door de raampartijen heeft de woonkamer veel licht en in de tuin heb je heerlijke ochtend- en middagzon. De twee slaapkamers aan de voorzijde zijn via de hal te bereiken. De externe berging is ook gelegen op de begane grond.

Location:
Groene en rustige locatie tegenover het Eendrachtspark met een zeer goede bereikbaarheid. Verschillende uitvalswegen (N200 en A10) zijn dichtbij en het openbaar vervoer is op loopafstand (tram 7, 14, 13, bus 69 en 18). Op 100 meter afstand vind je een bushalte met lijn 21 en 61 met verbinding naar Schiphol en NS station Sloterdijk en Centraal Station. Verder ben je op de fiets in 20-25 minuten in het centrum van Amsterdam. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij winkelcentrum Plein ’40-’45 dat om de hoek ligt.

Particularities:
– Woonoppervlakte 92 m2
– Tuin van ruim 90 m2
– Berging op begane grond
– Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
– Servicekosten € 91,20 per maand
- Delivery in consultation

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

The legal written requirement applies to the sale. This means that in the case of a sale in which only private parties are involved, there is only an agreement after the deed of sale has been signed.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist

Bezichtiging aanvragen voor Suze Groenewegplantsoen 68, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.