Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Ter Haarstraat 17B, Amsterdam

Ter Haarstraat 17B

1053 LH, Amsterdam 

€ 550.000,- kk

Description

Dit in 2018 schitterend gerenoveerd en ruim opgezette 2-kamer appartement van 75 m2 is gelegen in het moderne complex “Bilderdijkstaete” in het geliefde Oud West. Het complex is gebouwd in 2002 en ontworpen door de bekende architect Cees Dam. Het complex beschikt over een liftinstallatie en wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Layout:
Je komt binnen in de hal met met meterkast en toilet van waaruit er toegang is tot de riante slaapkamer en ruime woonkamer met de open keuken aan de voorzijde van het gebouw. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en in de keuken bevindt zich de toegang tot de inpandige berging met CV-opstelling en wasmachine aansluiting. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het op het noordwesten gesitueerde balkon. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en vanuit de slaapkamer is er toegang tot de walk-in-closet en de badkamer welke is voorzien van een dubbele wastafel, douchecabine en ligbad. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de onderbouw.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Location:
Het appartement is gelegen in misschien wel de leukste buurt van Amsterdam, Oud-West. Het unieke karakter van deze woning wordt eveneens benadrukt door de locatie. Enerzijds heb je alle rust, doordat het huis zich in een zeer autoluwe straat bevindt. Anderzijds is de levendige en bruisende sfeer welke zo kenmerkend is voor deze buurt binnen handbereik. De buurt heeft een ware metamorfose ondergaan en behoort nu tot één van de hotspots van Amsterdam, met de Hallen als place to be. Op een aantal minuten loopafstand heb je, met o.a. de Foodhallen, de Breakfast Club en Panache, een ruime keus uit diverse restaurants en brasseries. De dagelijkse Ten Kate markt biedt een gevarieerd aanbod aan versproducten en is eveneens op steenworp afstand. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Met een kinderboerderij, pierenbadje en speeltuin om de hoek zullen ze zich niet snel vervelen. Het Vondelpark is bovendien op vijf minuten fietsafstand. Basisscholen ’T Winterkoninkje, De Vlinderboom en De Kinkerbuurt zijn eveneens op fiets en loopafstand.

In de directe omgeving zijn tal van opstap mogelijkheden te vinden voor trams en bussen. Door de centrale ligging van deze woning in stadsdeel West, zijn alle overige delen van Amsterdam snel te bereiken.

Ownership situation:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartement aan de gemeente dient te betalen is vooruitbetaald tot en met 31 januari 2050. De eeuwigdurende erfpacht is tevens reeds vastgezet en vanaf 2050 zal de erfpachtcanon € 1376,- bedragen (indexcanon). Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen voor eeuwigdurende erfpacht 2016 van toepassing en de erfpachtcanon is fiscaal aftrekbaar. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Particularities:
– Bouwjaar 2002
– Woonoppervlakte 75 m2
– Servicekosten € 123,20 per maand
– Erfpacht afgekocht t/m 31 januari 2050
- Delivery in consultation

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Ter Haarstraat 17B, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.