Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Van Spilbergenstraat 32I, Amsterdam

Van Spilbergenstraat 32I

1057 RH, Amsterdam 

€ 400.000,- k.k.

Description

Licht 2-kamer appartement gelegen in het leuke stadsdeel “De Baarsjes”. Het appartement heeft een zeer praktische indeling en is keurig afgewerkt!

Dit appartement is gelegen nabij het Vondelpark, Rembrandtpark en Erasmuspark. Hier kun je de hele zomer genieten van de zon en heerlijk picknicken, wandelen en hardlopen. De woning ligt in een gezellige buurt binnen de ring in Amsterdam West, in het populaire stadsdeel De Baarsjes. De Baarsjes is een hippe en levendige buurt en er zijn veel leuke cafés, pop-up stores, hippe koffiezaakjes en restaurants te vinden (o.a. De Hallen, Cafe Cook, Floor 17, De Biertuin, Bar Baarsch, Café Zurich, De Marktkantine, Bar Spek en nog veel meer). Een Dirk v/d Broek, Albert Heijn en Stach bevinden zich op loopafstand van de woning. Ook zijn er diverse basisscholen in de buurt.

Met de fiets ben je in 10 minuten in de Jordaan en in maximaal een kwartiertje in hartje centrum. Openbaar vervoer verbindingen zijn om de hoek (o.a. tram 7, 13 en 17), en Station Lelylaan is maar een paar haltes verder. Ook de bereikbaarheid is goed: je zit zo op de A10 maar met voldoende afstand om er niets van mee te krijgen. Parkeren kan betaald of met een parkeervergunning.

Layout:
Via de hal/entree heb je toegang tot het woongedeelte aan de voorzijde. De nette keuken is van alle gemakken voorzien en vernieuwd in 2018. Verder heb je de beschikking over een riante slaapkamer en de badkamer v.v. jacuzzi, hangend closet en wasmeubel. Het balkon aan de achterzijde heeft leuk uitzicht en een bergruimte. Het appartement is erg netjes onderhouden.

Erfpacht:
Het appartementencomplex ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartement aan de gemeente dient te betalen is voor vijftig jaren vooruitbetaald (tot en met 31 januari 2064). Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 2000 van toepassing. Verkoper heeft in 2019 de aanvraag gedaan voor de eeuwigdurende erfpacht.

Vereniging van Eigenaren:
Er is sprake van een actieve Vereniging van Eigenaren met een goede kaspositie. De servicekosten bedragen € 100,- per maand.

Particularities:
– Woonoppervlakte 53 m2
– Bouwjaar 1924
– Servicekosten € 100,- p/m
– Nieuwe keuken uit 2018
– Dubbel glas
– Erfpacht afgekocht tot 2064
- Delivery in consultation

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Van Spilbergenstraat 32I, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.