Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Wakerstraat 63, Oostzaan

Wakerstraat 63

1511 CS, Oostzaan 

€ 425,000 kk

Description

Tussen de Kerkstraat en het Zuideinde staat deze verzorgde 5 kamer woning met zonnige tuin op het westen. De tuin is niet alleen zonnig, maar ook rijkelijk gevuld met veel groen. Net als de inmiddels volwassen en kindvriendelijke woonwijk. Eigenlijk is alles kindvriendelijk. De inrichting van de wijk, de speelvoorzieningen in de buurt, de nabijheid van winkels en natuurlijk recreatiegebied Het Twiske en de 4 slaapkamers. Een echte gezinswoning!

Layout:

Ground floor:
Entree, hal met trapopgang naar de eerste verdieping, toilet, meterkast en trapkast, ruime tuingerichte woonkamer, half open woonkeuken en de aangebouwde berging aan de voorzijde. De keuken is voorzien van een L vormige opstelling met diverse apparatuur w.o. een combi magnetron/ oven, vaatwasser en gaskookplaat.

1e Verdieping:
Multifunctionele ruimte waarbij met een gemakkelijk kant en klaar systeem, een muurtje inclusief deur geplaatst kan worden. Zo wordt het een volwaardige thuiswerkplek of bijvoorbeeld een walk-in closet. Verder zijn er nog drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting.

2e Verdieping:
Ruime zolderverdieping met dakvensters, veel bergruimte welke momenteel is ingericht als heerlijke speelplek voor de kinderen met een extra werkhoek. Ook is er de mogelijkheid om hier een 4e slaapkamer te realiseren.

Garden:
De tuin is een bijzondere, natuurlijke tuin die, na het voorjaar weinig onderhoud vergt omdat hij vol staat met bodembedekkers en vaste planten waardoor onkruid geen kans krijgt. Vanaf januari tot en met november staat er beurtelings een boom, struik of groepjes planten in bloei. Door de aard van de tuin met de voedselsilo zijn er het gehele jaar door verscheidene vogels in de tuin te vinden.

Surroundings:
Oostzaan grenst aan Amsterdam en Zaanstad en is goed bereikbaar vanaf de A8 (ring A10). In de wijk bevinden zich een Albert Heijn, Geldmaat en een breed assortiment aan restaurants. Recreatie- en natuurgebied Het Twiske ligt op fietsafstand. Hier kun je sporten, ontspannen en heerlijk wandelen.

Particularities:
– Ca. 132 m2 eigen grond
– Gezellige woonkeuken en tuingerichte woonkamer
– Zonnige en zeer groene tuin op het westen
– 5 Kamerwoning met ca. 129 m2 woonoppervlakte
- Delivery in consultation

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

The legal written requirement applies to the sale. This means that in the case of a sale in which only private parties are involved, there is only an agreement after the deed of sale has been signed.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist

Bezichtiging aanvragen voor Wakerstraat 63, Oostzaan

*By submitting this you agree to our privacy policy.