Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Werengouw 397, Amsterdam

Werengouw 397

1024 NZ, Amsterdam 

€ 275,000 kk

Description

Zeer leuk en ruim 3-kamer-appartement op goede locatie in Amsterdam Noord!

Dit driekamerappartement van 65 m2 is gelegen op de tweede verdieping van een klein complex met leuke binnentuin in Amsterdam Noord. Het appartement heeft twee balkons, een berging in de onderbouw en een (zéér) ruime berging op de zolderverdieping!

Surroundings:

Het appartement is gelegen in Amsterdam Noord met vele voorzieningen in de directe omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen kun je gebruik maken van het winkelcentrum Waterlandplein. Daarnaast is ook het winkelcentrum “Boven het IJ” erg dicht bij de woning gelegen en daar vind je een grote diversiteit aan winkels. Amsterdam Centraal is gelegen op 10 minuten fietsafstand en bereikbaar via verschillende pontjes. Ook zijn er veel directe busverbindingen die je zeer snel naar de binnenstad van Amsterdam brengen. De eindhalte van de Noord/Zuidlijn is op loopafstand. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de ringweg A10 en er is voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw. Met al deze voorzieningen nabij is er tevens veel groen, water en diverse parken in de omgeving.

Layout:
Entree, hal met toegang tot de vertrekken. Separate toilet, twee slaapkamers, dichte keuken met keukenblok en inbouwapparatuur, cv-ketel en toegang tot het balkon op het noorden, badkamer is voorzien van een douche en wastafel. De ruime woonkamer heeft een grote schuifpui die toegang geeft tot het balkon op het zuiden. Vanaf het balkon heb je groen uitzicht op het speeltuintje achter de woning.

Particularities:
– Woonoppervlakte ca. 65 m2
– Energielabel is in aanvraag!
– Servicekosten bedragen €115,39 per maand
– De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 oktober 2054
– 2 Balkons!
– Zowel een berging op de begane grond als op de zolder, voldoende bergruimte dus!
- Delivery in consultation

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Werengouw 397, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.