Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Zeezigt 142, Diemen

Zeezigt 142

1111 TN, Diemen 

€ 359.000,- k.k.

Description

Dit appartement met balkon van circa 75 m² en is gelegen op de tweede verdieping van een verzorgd appartementencomplex in Diemen-Noord. Het complex grenst direct aan het Amsterdam-Rijnkanaal en heeft een rustige ligging. In de nabije omgeving van het complex bevinden zich op loop- en fietsafstand diverse natuurgebieden, waaronder wandel/-en recreatiegebied Overdiemen, Diemerbos en het Diemerpark. Voor uw dagelijkse boodschappen is het winkelcentrum “Diemen-Noord” aan het Gruttoplein om de hoek gelegen. Verschillende uitvalswegen als de A1, A9 en Ring A10 zijn goed bereikbaar. Ook het openbaar vervoer (bus, trein) bevinden zich op een steenworp afstand. Verder kenmerkt de woonwijk zich door zijn kindvriendelijke karakter met diverse basisscholen en groene omgeving.

Layout:

Begane grond: afgesloten entree met trapopgang, lift en toegang tot de bergingen.

Tweede verdieping: entree/hal, woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon op het zuidoosten. Via de tussenhal is er toegang tot het separaat toilet, badkamer en twee ruime slaapkamers.

Het appartement is voorzien van een laminaatvloer en vloerbedekking in de slaapkamers. Het sanitair is volledig vernieuwd en er is diverse raamdecoratie aanwezig.

Particularities:
* Woonoppervlakte ca. 75 m²
* Bouwjaar 1990
* Servicekosten € 137,36 per maand
* Eigen grond
* Balkon gelegen op het zuidoosten
* Gratis parkeren voor de deur
* Energielabel is in aanvraag
* Voormalige huurwoning
* Vaste projectnotaris, VAD notarissen te Rotterdam
* Oplevering in overleg, kan snel

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Zeezigt 142, Diemen

*By submitting this you agree to our privacy policy.