Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Zeezigt 316, Diemen

Sea view 316

1111 TS, Diemen 

€ 349.000,- kk

Description

Op de vijfde verdieping gelegen, royaal 3-kamer appartement met een fantastisch uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal.

Dit appartement met balkon heeft ca. 89 m² woonoppervlakte en is gelegen op de vijfde verdieping van een verzorgd appartementencomplex in Diemen-Noord. Het complex grenst direct aan het Amsterdam-Rijnkanaal en heeft een rustige ligging. In de nabije omgeving van het complex bevinden zich op loop- en fietsafstand diverse natuurgebieden, waaronder wandel/-en recreatiegebied Overdiemen, Diemerbos en het Diemerpark. Voor de dagelijkse boodschappen is het winkelcentrum “Diemen-Noord” aan het Gruttoplein om de hoek gelegen. Verschillende uitvalswegen als de A1, A9 en Ring A10 zijn goed bereikbaar. Ook het openbaar vervoer (bus, tram en trein) bevinden zich op een steenworp afstand. Verder kenmerkt de woonwijk zich door zijn kindvriendelijke karakter met diverse basisscholen en groene omgeving.

Globale indeling:
De woning op de vijfde verdieping is bereikbaar vanuit de entreehal met de lift. De hal in de woning geeft toegang naar de ruime en lichte woonkamer. Middels de lichte woonkamer is het royale balkon te bereiken. Het balkon is gelegen op het noordoosten. Vanwege de hoge ligging heb je een fantastisch vrij uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal. Daarnaast beschikt het appartement over twee royale slaapkamers. Beide kamers genieten van veel lichtinval via de grote raampartijen. De badkamer is uitgerust met een douchecabine, wastafel en de wasmachineaansluiting. Verder heeft de gang toegang tot een separate toiletruimte met fontein. Ten slotte is er op de begane grond een eigen berging.

Kortom: Een goed ingedeeld 3-kamer appartement gelegen op een toplocatie, die naar eigen hartenlust kan worden afgewerkt en ingericht!

Particularities:
• Woonoppervlak ca. 89m² (conform NEN-2580 meetrapport)
• Bouwjaar 1990
• EIGEN GROND
• Vijfde verdieping
• Lift aanwezig
• Actieve VvE, servicekosten appartement €123,64 p.m., berging €13,74 p.m.
• Eigen afgesloten berging op de begane grond
• Gratis parkeren voor de deur
• Winkelcentrum Diemen-Noord op loopafstand
• Vaste projectnotaris VAD notarissen te Rotterdam
• Diverse clausules van toepassing (o.a. ouderdoms-, asbest- en niet zelfbewoningsclausule)
• Voormalige huurwoning
• Oplevering in overleg, kan desgewenst snel

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

The legal written requirement applies to the sale. This means that in the case of a sale in which only private parties are involved, there is only an agreement after the deed of sale has been signed.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Zeezigt 316, Diemen

*By submitting this you agree to our privacy policy.

Onze kantoren zijn op vrijdag
24 september gesloten

Wegens ons bedrijfsuitje zijn wij op vrijdag 24 september gesloten. Voor urgente zaken verzoeken wij je om ons een email of bericht te sturen.