Van de Steege Makelaarsgroep

Je huis verkopen en toch rustig slapen?

In de huidige woningmarkt is de vraag groter dan het aanbod, waardoor woningen zich vaak vanzelf verkopen. Maar hoe weet je zeker dat je het maximale uit de verkoop haalt, de potentiële koper kredietwaardig is en je na de verkoop niet alsnog persoonlijk aansprakelijk wordt gesteld? Met een Van de Steege verkoopmakelaar word je volledig ontzorgd en ben je dankzij de kennis van de markt, oog voor detail, creativiteit en passie voor het vak verzekerd van het beste resultaat!

In 4 fases je huis verkopen

Een succesvolle verkoop begint met een eerste kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt een verkoopplan opgesteld welke je binnen 24 uur ontvangt. Zijn er nog vragen over het verkoopplan? Deze lichten wij graag toe. Fase 1 wordt afgesloten met het tekenen van een opdracht tot dienstverlening.
Voordat de woning in de verkoop komt besteden we aandacht aan de fotografie van je woning. Onze fotograaf zorgt voor professionele foto’s waarmee we meer potentiële kopers geïnteresseerd maken en overhalen tot een bezichtigingsafspraak. Meer potentiële kopers vergroot de kans op een hoger bod. Zijn de foto’s klaar, dan krijg jij als verkoper de kans om de aanmelding door te kijken. Ben je akkoord? Dan kunnen we de woning aanmelden! Het Van de Steege verkoopbord wordt geplaatst en Magic 50, de buurtmailing, wordt verspreid.
Samen met de makelaar wordt de verkooptactiek bepaald. Bezichtigingen worden aangevraagd en afspraken ingepland. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je volledig op de hoogte blijft en na elke bezichtiging een terugkoppeling krijgt. Na de bezichtigingen volgen de biedingen waarna we tot een mondelinge overeenkomst komen.
De laatste fase start met het tekenen van een voorlopige koopovereenkomst. Hierbij krijgt de koper de tijd om de financiering te regelen. Ook wordt er een bankgarantie/waarborg gesteld. Dan is het moment daar: Verhuisdozen ophalen bij Van de Steege en inpakken maar! De verkoop eindigt officieel bij de overdracht van de woning en de nazorg.

9,5

"Erg plezierig contact gehad met deze makelaar. Steeds het gevoel gehad dat het in goede en betrouwbare handen was. Met uiteindelijk ook een uitstekend resultaat. "

8,8

"Erg goede ervaring. Deskundig, transparant, veel kennis van de lokale markt, qua communicatie pro-actief en snel. Er werd een slimme en goed doordachte marktstrategie gekozen met uiteindelijk een prima resultaat."

9,5

"Gemak, goede communicatie, goede social media tools, extra’s als verlicht verkoopbord. Plezierig en persoonlijke benadering van het gehele team. Niets is teveel. Super!"

Wij maken graag kennis

Onze makelaar komt graag langs om de woning te bezichtigen en een zorgvuldig waardeoordeel te geven. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met de huidige markt, de locatie en de bouwkundige staat. Ook worden waardeverhogende aspecten meegenomen, zoals een uitbouw of nieuwe badkamer.
Andere punten die we bespreken zijn:
Voor een deskundig advies nemen wij graag de tijd. Een kennismakingsgesprek, inclusief een waardebepaling neemt ongeveer 60-90 minuten in beslag.
Wil jij je woning verkopen en zijn we een match? Dan gaan we naar fase 2!
Binnenkort kennismaken? Geef je contactgegevens aan ons door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

*Door dit te versturen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zeker van succes!

Van de Steege Makelaarsgroep is niet zomaar een makelaar. In ons meer dan 50-jarig bestaan hebben we meer dan 25.000 huizen met succes verkocht. Dit is mede dankzij de tools en marketing technieken die we hebben ontwikkeld en de groot opgebouwde klantenbestand van potentiële kopers. Zodra je kiest voor ons makelaarskantoor, dan brengen we direct deze potentiële kopers op de hoogte en gaan we actief op zoek naar meer geïnteresseerden. De verkoopmakelaars bij Van de Steege zetten jouw huis namelijk niet alleen te koop, maar we gaan deze verkopen. Zo krijg jij de beste prijs voor je huis.

Deskundigheid: 9,3
Prijs / kwaliteit: 8,9
Lokale marktkennis: 9,2
Service en begeleiding: 9,5