Deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies op maat

Een maximale hypotheek laten berekenen is verstandig voordat je een bod uitbrengt op een nieuwe woning. Door een hypotheekadvies in te plannen met een hypotheekadviseur, weet je direct wat jouw maandelijkse hypotheeklasten worden. Of je nu een nieuwe woning aankoopt of een tweede hypotheek af wil sluiten, onze adviseur kijkt naar jouw behoeften en gaat op basis hiervan op zoek naar de beste aanbieder. Ontdek jouw financiële mogelijkheden en kies voor onbezorgd wonen.

Kom in contact met een hypotheekadviseur

Niet zomaar een Bedrijfsmakelaar Patrick Roy
Taxatierapport Officieel Erkend Icon

Officieel erkend

Op maat

Deskundige professionals

Maak een afspraak met een hypotheekadviseur

Gefeliciteerd! Je hebt jouw droomwoning gevonden. Eerst nog de financiën regelen en daarna is het tijd om de woning geheel naar eigen smaak in te richten. In gedachten ben je hier al druk mee bezig maar kun je jouw droomwoning ook daadwerkelijk bekostigen? Voor het antwoord op deze vraag schakel je een hypotheekadviseur via Van de Steege Makelaarsgroep in voor het nodige advies. Er wordt niet alleen gekeken naar de huidige financiële en privé situatie. Ook wordt er rekening gehouden met toekomstplannen of eventuele risicofactoren. Wil jij zo snel mogelijk weten hoeveel je maximaal kunt lenen?
Maak een afspraak met een hypotheekadviseur:
4.5/5

9/10 – 160 waarderingen

"Ieder mens verdient een fijne plek op aarde. Een plek die zij thuis of werk mogen noemen. Wij helpen mensen, professioneel en met gebruik van vooruitstrevende technologie, bij het vinden, verkrijgen, creëren en vervreemden van die plek."

Niet zomaar een hypotheekadviseur

Wanneer je kiest voor een hypotheekadviseur van Van de Steege Makelaarsgroep, ben je bij het juiste adres beland. Wij zijn de grootste makelaar in regio Amsterdam, Zaanstad en Almere, overtreffen jouw verwachtingen en zorgen ervoor dat je terugkijkt op een zorgeloos proces. Een woning aankopen is een grote levensbeslissing. Hier zijn wij ons van bewust. Makelen wordt door ons gezien als een ‘kunst’ en al onze professionals gaan dagelijks gepassioneerd aan het werk. Schakel niet zomaar een hypotheekadviseur in, schakel Van de Steege in!

Wat doet een hypotheekadviseur?

Een hypotheekadviseur kijkt naar jouw financiële situatie en wensen. Er wordt gekeken naar wat jouw toekomstplannen zijn en voor hoeveel jaar een hypotheek afgesloten kan worden. Wil jij jouw huidige hypotheek wijzigen? Ook hiermee kan een hypotheekadviseur je helpen. Zodra helder is wat jouw wensen zijn, worden verschillende hypotheekvormen, verzekeringen en voorwaarden naast elkaar gelegd. Je krijgt een inzicht van alle risico’s dat elke hypotheek met zich meebrengt. Is de juiste keuze gemaakt? Dan is het aan de hypotheekadviseur de taak om alles nauwkeurig te regelen.

Welke hypotheekvorm past het beste bij mij?

Bij het afsluiten van een hypotheek kun je voornamelijk kiezen uit drie verschillende hypotheekvormen: de aflossingsvrije-, annuïteiten- en lineaire hypotheek. De laatste twee vormen zijn het meest in trek aangezien je hiermee recht hebt op hypotheekrenteaftrek. De looptijd van een hypotheek bedraagt vaak 30 jaar. De hoogte van de maandelijkse aflossing verschilt per hypotheekvorm. Wil jij tussentijds extra hypotheek aflossen of het hypotheekbedrag verhogen vanwege een verbouwing? Laat je informeren door onze hypotheekadviseur.

Hypotheek voor starters

Voor starters op de woningmarkt kan het afsluiten van een hypotheek een spannende tijd zijn. Een eerste woning kopen is een grote stap. Er komt veel kijken tijdens de weg naar jouw lang gekoesterde droom. Sommige starters hebben te maken met een studieschuld of een BKR- registratie. Ook dan is het afsluiten van een hypotheek mogelijk. Samen met een hypotheekadviseur kijk je hiernaast of je in aanmerking komt voor een starterslening of dat financiële steun van de ouders je verder op weg helpt. Er leiden meerdere wegen naar Rome.

Kan ik een bestaande hypotheek meenemen naar een nieuwe woning?

Ben je tevreden met de bestaande hypotheek op de huidige woning vanwege de voorwaarden en het rentepercentage? Dan is het aantrekkelijk om deze mee te verhuizen. Het is wel belangrijk om te weten dat niet de volledige hypotheek meegenomen kan worden naar de nieuwe woning. Het gaat alleen om de voorwaarden en rentepercentage. In feite sluit je een nieuwe hypotheek af voor de nieuwe woning. Is het meenemen van een bestaande hypotheek in alle gevallen gunstig? Niet altijd. De rentetarieven kunnen lager zijn tijdens het kopen van een nieuwe woning of een andere aanbieder heeft gunstigere voorwaarden voor de huidige situatie, zowel privé als financieel.

Hypotheekadvies via Van de Steege Makelaarsgroep

Onze deskundige hypotheekadviseur neemt van A tot Z jouw financiële situatie door en regelt tot in de puntjes nauwkeurig het proces van een bod uitbrengen tot de definitieve aankoop van een woning. Wij hebben deskundige adviseurs in dienst die een compleet overzicht laten zien zodat jij de juiste keus maakt. Een hypotheek afsluiten is waarschijnlijk de grootste (financiële) stap van je leven. Na een gesprek met een hypotheekadviseur weet jij precies welke maandlasten je kunt verwachten zodat je naast zorgeloos wonen ook kunt genieten van de mooie dingen in het leven.

De voordelen van een Van de Steege hypotheekadviseur

Voordelen makelaar

Schakel niet zomaar een hypotheekadviseur in

Als je hypotheekadvies nodig hebt voor het afsluiten van een nieuwe hypotheek, ben je bij een onafhankelijke hypotheekadviseur van Van de Steege Makelaarsgroep aan het juiste adres. Kies voor onbezorgd wonen en bereken snel en direct je maximale hypotheek en maandlasten.

Wat anderen op Funda zeggen

Dhr. Alexander Scholten
Dhr. Alexander Scholten
Zuideinde 50
Lees verder
Het contact met de makelaar was zeer goed wij werden goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en konden altijd bellen als er vragen waren.
Dhr. Wit
Dhr. Wit
Johan van der Keukenstraat 87 F
Lees verder
Zeer prettig verlopen verkoopproces waarbij de makelaar zeer goed op de hoogte was van de lokale marktomstandigheden. Ook het contact en tussentijdse terugkoppeling vanuit de makelaar waren voor ons erg prettig! Dank hiervoor.
Dhr. Adriaan Mellegers
Dhr. Adriaan Mellegers
Hoekschewaardweg 32
Lees verder
Erg vriendelijke en deskundige makelaar. Heeft zeer goed z'n werk gedaan. Communicatie was top. We zijn erg blij met de verkoop.
Dhr. Olav Van den Hogen
Dhr. Olav Van den Hogen
Jisperveldstraat 542
Lees verder
Ik heb al enige tijd contact met Martijn gehad en ik had mij geen betere kunnen treffen. Hij houdt goed de markt in de gaten, snelle en duidelijke communicatie en kennis van de huizenmarkt in Amsterdam Noord.
Mevr. Judith de Meijer
Mevr. Judith de Meijer
Elpermeer 114
Lees verder
Het contact verliep goed en vlot, mede dankzij het what’s app groepje. Vragen werden snel beantwoord.
Mevr. Oorbeek-Versteeg
Mevr. Oorbeek-Versteeg
Nieuwendammerdijk 161
Lees verder
Ik had veel te maken met Martijn Een hele vriendelijke man En wij konden altijd bellen De vrouwen die belde voor het doorgeven van kijkers waren ook heel vriendelijk en hadden veel begrip
Dhr. Mulder
Dhr. Mulder
IJsselmeerstraat 52
Lees verder
In tegenstelling tot een eerdere makelaar wist Van de Steege in een paar weken mijn huis te verkopen. Prima service en goed bereikbaar. En meedenkend. En de service houdt niet op als de verkoop is gesloten.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Sprinklerstraat 65
Lees verder
Het contact met onze makelaar Babette verliep boven verwachting. Het was zeker een uitdagende situatie omdat wij zelf niet in Nederland wonen. Ons huis is niet alleen voor een zeer goede prijs verkocht, het was vooral de professionaliteit, begeleiding en ondersteuning waar Babette excelleerde.
Dhr. Jiawan
Dhr. Jiawan
Dick Greinerstraat 53
Lees verder
Zonder twijfel 1 van de beste zo niet de beste makelaar in Amsterdam e.o. Vakbekwaam, deskundig, professioneel en denken met je mee. Nemen al je werk uit handen en ook goede nazorg. Hartelijk dank Rogier, Justin en de rest van de medewerkers van team Van De Steege noord.
Mevr. Marianne Rubbens
Mevr. Marianne Rubbens
Irenestraat 37
Lees verder
Doen wat ze beloven en komen altijd snel en correct hun afspraken en beloftes na. Houden je tijdens het proces ook constant goed en volledig op de hoogte van alles. Als er een bezichtiging was geweest werd er direct na afloop een kort verslag uitgebracht. Zeker ook de medewerkers(-sters) van kantoor waren altijd vriendelijk, snel en correct en stonden voor elke vraag of probleem meteen klaar met raad en daad. Erg waardevol.
Dhr. Hendrik Doelkarim
Dhr. Hendrik Doelkarim
Midzwaard 22
Lees verder
Het contact verliep heel goed, alles was/is boven verwachting! Ze hebben ons goed geadviseerd/begeleid. Wij willen hiervoor in het bijzonder Ben Dunlacher, Martin Houtzager en Sanne bedanken. Van de Steege!! TOP Makelaar!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Staakmolenstraat 8
Lees verder
Iedere keer als ik naar jullie logo kijk, zie ik - niet zomaar een makelaar, en dat is zeker waar. Professioneel en meedenkend, open staan voor alle vragen, en tot aan de puntjes alles goed geregeld. Bedankt voor jullie werk, en ik wil graag Ben Durlacher hartelijk bedanken. Een makelaar met heel veel kennis en ervaring. Heel blij met jullie werk!!!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Van Mourik Broekmanstraat 18 III
Lees verder
In het kort een top professional kantoor! Tijdens de verkoopprocedure waren ze altijd goed bereikbaar en gingen ze oplossingsgericht te werk. Speciaal dank aan Heleen voor haar extra inzet.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Amerbos 34
Lees verder
Zeer professioneel en prettig samengewerkt! Ik ben absoluut tevreden. Prijs/kwaliteit is het waard. Service is heel goed.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Nassaukade 335 1
Lees verder
Zowel in de rol van koper als verkoper hebben we met Van de Steege als makelaar gewerkt. Onze ervaring is dat ze vriendelijk en zakelijk alle partijen tegemoet treden en als verkopende partij ook je persoonlijke situatie /wensen in acht nemen. In een oververhitte woningmarkt is dat extra bijzonder.
Tineke Stegeman
Tineke Stegeman
Treilerstraat 18 A-3
Lees verder
Wij zijn bij de verkoop van onze woning en een losse garagebox op een vakkundige, maar vooral ook integere en betrokken manier geholpen door onze makelaar. Zij en haar assistente waren steeds goed bereikbaar en reageerden snel en consequent op vragen en verzoeken. Zij namen ons veel zorg en geregel uit handen. De samenwerking verliep prettig en we voelden ons in vertrouwde handen. Het inschakelen van deze makelaar was voor ons absoluut het geld waard.
Mevr. Viegas Pereira-Malkoc
Mevr. Viegas Pereira-Malkoc
Teakhout 104
Lees verder
We zijn zeer tevreden over de verkoop van ons huis door Van de Steege en in het bijzonder Ginger en Cindy. Iedereen denkt mee, we zijn goed begeleid bij zowel de verkoop als aankoop. Het hele team stond altijd klaar om ons bij te staan bij vragen. Kortom een topmakelaar!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Rubenshof 13
Lees verder
Vanaf het eerste kennismakingsgesprek en ook de contacten daarna over de werkwijze verkoopstrategie en verwachtingen, is alles in een zeer prettige samenwerking, soepel, deskundig en professioneel verlopen. Geheel volgens plan. Wij zijn erg tevreden over Ginger Lafeber en haar team en wensen haar nog veel succes in de Zaanstreek toe!
Dhr. Ozcan
Dhr. Ozcan
Leverkruidweg 369
Lees verder
Zowel de contact, als de communicatie onderling ging vlekkeloos. Top makelaar met goed kantoorpersoneel. Open en eerlijke communicatie, snelle service en altijd bereikbaar. Helemaal niks op aan te merken.
Dhr. Dimitri Rats
Dhr. Dimitri Rats
Kosterijstraat 5
Lees verder
Vanuit de hypotheek adviseur door verwezen naar deze makelaar. Samen gewerkt met Ginger. Echt iemand die je helpt en weg wijs maakt in het verkopen en kopen van een huis.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Coen van Boshuizenlaan 34
Lees verder
Rogier van Langelaar en Justin de Bock hebben ons geholpen met de aankoop en verkoop van een huis. Fijne mensen om mee te werken, heel persoonlijk en betrokken, komen hun afspraken altijd na. Goede en professionele begeleiding van begin tot eind. Geen loze beloftes, geen vervelende verkooppraatjes. Gewoon eerlijk en realistisch. Daarnaast ook relaxed en sympathiek. Van harte aanbevolen! Rogier, Justin: heel erg bedankt!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Winterjanpad 8
Lees verder
Super vriendelijk en meedenkend!! De medewerker bespreekt alles tot de details waardoor er geen twijfels overblijven. Super tevreden!
Han Gieske
Han Gieske
Buiksloterbreek 103
Lees verder
Het contact verliep soepel en goed, de begeleiding was deskundig en het team verzorgde de bezichtigingen en de biedingen uitstekend.
Mevr. Carole Schrijver
Mevr. Carole Schrijver
Avegaar 69
Lees verder
Mijn contact me Rogier van Langelaar liep perfect. Kon met al mijn vragen bij hem terecht. Al mijn verwachtingen die ik had zijn uitgekomen. Alles ging goed, ben blij dat Rogier van Langelaar mijn makelaar is, kan hem iedereen aanbevelen. Hij is een bekwaam en prettig mens.
Clara Overes
Clara Overes
Lees verder
Vanaf het eerste contact was ons duidelijk dat het kennen van de lokale markt en weten hoe daarin te handelen essentieel is. Er lag een strategie en een strakke planning, gebaseerd op veel ervaring in onze woonomgeving. De woning was met 10 dagen na plaatsing op Funda verkocht voor een mooie prijs.
Dhr. Martijn van der Velden
Dhr. Martijn van der Velden
Bernissestraat 59 I
Lees verder
Super makelaarskantoor en goed in communicatie. Gerard Lange is snel en adviseert goed. Een echte aanrader!!!
Vorige
De volgende

Vragen? Neem contact op!

Wil jij een hypotheekadvies op maat maar heb je een vraag? Maak gebruik van onderstaand contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.