Niet zomaar een officiële NVM-makelaar in Almere

Dichterbij je kleinkinderen wonen, een volgende stap of voor de eerste keer een huis (ver)kopen? Dan wil je natuurlijk dat alles goed is geregeld. Schakel daarom niet zomaar een officiële NVM-makelaar in, maar schakel Van de Steege in. Dé makelaar uit Almere met deskundig advies dankzij ruim 50 jaar ervaring. Onze deskundige NVM-makelaars zijn doelgericht, betrokken en persoonlijk. Zo behalen we samen het optimale resultaat bij het kopen of verkopen van jouw huis in Almere.

Kennismaken met de lokale makelaar uit de regio

Alle zorgen uit handen

Goed bereikbaar

Groot lokaal netwerk icoon makelaar

Groot lokaal netwerk

Jouw sleutel tot meer woonsucces

Ben je van plan om een huis of appartement te verkopen of kopen in Almere? Dan zijn wij graag jouw sleutel tot woonsucces. Wij begrijpen als geen ander dat dit een grote en spannende periode is waarin veel goed en helaas ook minder goed kan gaan. Onze deskundige NVM aan- en verkoopmakelaars van ons makelaarskantoor in Almere zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Heb je vragen of wil je graag vrijblijvende informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op en bel naar 036 – 548 20 70.

Regiofoto Makelaar Almere Sleutel Van de Steege

Gratis waardebepaling van je Almeerse woning

Ben je benieuwd naar de mogelijke opbrengsten en overwaarde van jouw huis in Almere? Onze makelaars komen graag gratis en vrijblijvend langs voor een waardebepaling. Wanneer je verkoopplannen hebt, dan geven onze makelaars bovendien kosteloos verkoopadvies en waardevolle tips. En besluit je met ons te verkopen, dan ontvang je je eigen Van de Steege Giftbox!

Maak een vrijblijvende afspraak met onze makelaar in Almere

Onze NVM-makelaars in Almere helpen je graag met het verkopen of aankopen van je huis. De koffie staat altijd klaar in ons makelaarskantoor in Almere. Wil je liever gelijk bij jou thuis afspreken voor een gratis waardebepaling en vrijblijvend verkoopadvies? Dan komt een makelaar graag bij jou langs. Zodra je kiest voor een Van de Steege makelaar word je volledig ontzorgd en ben je dankzij de kennis van de markt, oog voor detail, creativiteit en passie voor het vak verzekerd van het beste resultaat! 

Waar ontvang je graag meer informatie over?

Van de Steege: Makelaar met deskundig advies dankzij ruim 50 jaar ervaring

In 1940 bestond Almere en Flevoland nog enkel uit water (IJsselmeer). Dankzij drooglegging is de hele provincie ontstaan. Tegenwoordig is Almere een populaire stad waar je in heerlijke vrijheid woont en leeft. Je kunt er gezellig uitgaan, heerlijk shoppen en tot rust komen bij de vele natuurparken, stranden en parken. Daarnaast ligt het dichtbij de Randstad, wat het een perfecte locatie maakt voor woningzoekers die bijvoorbeeld niet in Amsterdam kunnen of willen wonen. Wij spelen in op de huidige huizenmarkt en zijn graag jouw sleutel tot zorgeloos en meer succes.

Jouw eigen huis in Almere kopen

Zodra je een eerste of volgende woning in Almere wil kopen, dan wil je kans op de beste deals maken. Dankzij onze aankoopmakelaars in Almere vergroot je de kans op een succesvolle aankoop. Wij hebben een groot lokaal netwerk en weten wat er in Almere speelt. Heb je interesse in een woning, dan sta je er bovendien niet alleen voor. Wij gaan met een neutrale blik en zonder emoties met jou mee naar de bezichtiging. Wij stellen kritische vragen aan de verkopende partij en geven gegarandeerd een goed advies over de marktwaarde. Wil je de woning kopen, dan denken we mee over een prijsstrategie en helpen met de onderhandelingen om voor jou de beste prijs te realiseren.

Huis kopen Almere
Huis verkopen Almere

Jouw huis in Almere verkopen met het beste verkoopresultaat

Sta je op het punt om jouw woning in Almere in de verkoop te zetten en wil je met onze verkoopmakelaars de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op. Onze betrouwbare NVM-verkoopmakelaars weten precies hoe er zorgvuldig op de huidige woningmarkt kan worden ingespeeld. De Van de Steege succesformule bestaat o.a. uit een onderzoek, waardebepaling, prijsstrategie, verkoopstrategie, plaatsing op Funda en smart marketing. Daarnaast verzorgen wij de prijsonderhandelingen en alle juridische en administratieve zaken. Zo hoef jij alleen nog maar op de verhuizing te focussen.

Officieel erkend taxatierapport

Ben jij benieuwd naar de werkelijke waarde van jouw woning of heb je een taxatierapport nodig voor de hypotheekverstrekker? Onze taxateurs kijken onder andere naar de grootte van de woning, de ligging en de staat van onderhoud. Hierdoor ben je verzekerd van een snel, deskundig en volgens de norm opgemaakt taxatierapport.

Taxatie huis Almere

Voordelen van een Van de Steege Makelaar in Almere

Voordelen makelaar

"Ieder mens verdient een fijne plek op aarde. Een plek die zij thuis of werk mogen noemen. Wij helpen mensen, professioneel en met gebruik van vooruitstrevende technologie, bij het vinden, verkrijgen, creëren en vervreemden van die plek."

Vragen? Onze lokale makelaars helpen je graag!

Wil je een woning verkopen of aankopen en ontvang je graag meer informatie? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.