Niet zomaar een officiële NVM-makelaar in Almere

Dichterbij je kleinkinderen wonen, een volgende stap of voor de eerste keer een huis (ver)kopen? Dan wil je natuurlijk dat alles goed is geregeld. Schakel daarom niet zomaar een officiële NVM-makelaar in, maar schakel Van de Steege in. Dé makelaar uit Almere met deskundig advies dankzij ruim 50 jaar ervaring. Onze deskundige NVM-makelaars zijn doelgericht, betrokken en persoonlijk. Zo behalen we samen het optimale resultaat bij het kopen of verkopen van jouw huis in Almere.

Kennismaken met de lokale makelaar uit de regio

Alle zorgen uit handen

Goed bereikbaar

Groot lokaal netwerk icoon makelaar

Groot lokaal netwerk

Jouw sleutel tot meer woonsucces

Ben je van plan om een huis of appartement te verkopen of kopen in Almere? Dan zijn wij graag jouw sleutel tot woonsucces. Wij begrijpen als geen ander dat dit een grote en spannende periode is waarin veel goed en helaas ook minder goed kan gaan. Onze deskundige NVM aan- en verkoopmakelaars van ons makelaarskantoor in Almere zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Heb je vragen of wil je graag vrijblijvende informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op en bel naar 036 – 548 20 70.

Sleutel Van de Steege

Gratis waardebepaling van je Almeerse woning

Ben je benieuwd naar de mogelijke opbrengsten en overwaarde van jouw huis in Almere? Onze makelaars komen graag gratis en vrijblijvend langs voor een waardebepaling. Wanneer je verkoopplannen hebt, dan geven onze makelaars bovendien kosteloos verkoopadvies en waardevolle tips. En besluit je met ons te verkopen, dan ontvang je je eigen Van de Steege Giftbox!

Succesvol verkochte woningen!

Maak een vrijblijvende afspraak met onze makelaar in Almere

Onze NVM-makelaars in Almere helpen je graag met het verkopen of aankopen van je huis. De koffie staat altijd klaar in ons makelaarskantoor in Almere. Wil je liever gelijk bij jou thuis afspreken voor een gratis waardebepaling en vrijblijvend verkoopadvies? Dan komt een makelaar graag bij jou langs. Zodra je kiest voor een Van de Steege makelaar word je volledig ontzorgd en ben je dankzij de kennis van de markt, oog voor detail, creativiteit en passie voor het vak verzekerd van het beste resultaat! 

Waar ontvang je graag meer informatie over?

Van de Steege: Makelaar met deskundig advies dankzij ruim 50 jaar ervaring

In 1940 bestond Almere en Flevoland nog enkel uit water (IJsselmeer). Dankzij drooglegging is de hele provincie ontstaan. Tegenwoordig is Almere een populaire stad waar je in heerlijke vrijheid woont en leeft. Je kunt er gezellig uitgaan, heerlijk shoppen en tot rust komen bij de vele natuurparken, stranden en parken. Daarnaast ligt het dichtbij de Randstad, wat het een perfecte locatie maakt voor woningzoekers die bijvoorbeeld niet in Amsterdam kunnen of willen wonen. Wij spelen in op de huidige huizenmarkt en zijn graag jouw sleutel tot zorgeloos en meer succes.

Jouw Almeerse huis verkopen met het beste verkoopresultaat

Sta je op het punt om jouw woning in Almere in de verkoop te zetten en wil je met onze verkoopmakelaars de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op. Onze betrouwbare NVM-verkoopmakelaars weten precies hoe er zorgvuldig op de huidige woningmarkt kan worden ingespeeld. De Van de Steege succesformule bestaat o.a. uit een onderzoek, waardebepaling, prijsstrategie, verkoopstrategie en smart marketing. Daarnaast verzorgen wij de prijsonderhandelingen en alle juridische en administratieve zaken. Zo hoef jij alleen nog maar op de verhuizing te focussen.

Eigen huis in Almere kopen

Zodra je een eerste of volgende woning in Almere wil kopen, dan wil je kans op de beste deals maken. Dankzij onze aankoopmakelaars in Almere vergroot je de kans op een succesvolle aankoop. Wij hebben een groot lokaal netwerk en weten wat er in Almere speelt. Heb je interesse in een woning, dan sta je er bovendien niet alleen voor. Wij gaan met een neutrale blik en zonder emoties met jou mee naar de bezichtiging. Wij stellen kritische vragen aan de verkopende partij en geven gegarandeerd een goed advies over de marktwaarde. Wil je de woning kopen, dan denken we mee over een prijsstrategie en helpen met de onderhandelingen om voor jou de beste prijs te realiseren.

Officieel erkend taxatierapport

Ben jij benieuwd naar de werkelijke waarde van jouw woning of heb je een taxatierapport nodig voor de hypotheekverstrekker? Onze taxateurs kijken onder andere naar de grootte van de woning, de ligging en de staat van onderhoud. Hierdoor ben je verzekerd van een snel, deskundig en volgens de norm opgemaakt taxatierapport.

Voordelen van een Van de Steege Makelaar in Almere

Voordelen makelaar

"Ieder mens verdient een fijne plek op aarde. Een plek die zij thuis of werk mogen noemen. Wij helpen mensen, professioneel en met gebruik van vooruitstrevende technologie, bij het vinden, verkrijgen, creëren en vervreemden van die plek."

Wat anderen op Funda zeggen

Tineke Stegeman
Tineke Stegeman
Treilerstraat 18 A-3
Lees verder
Wij zijn bij de verkoop van onze woning en een losse garagebox op een vakkundige, maar vooral ook integere en betrokken manier geholpen door onze makelaar. Zij en haar assistente waren steeds goed bereikbaar en reageerden snel en consequent op vragen en verzoeken. Zij namen ons veel zorg en geregel uit handen. De samenwerking verliep prettig en we voelden ons in vertrouwde handen. Het inschakelen van deze makelaar was voor ons absoluut het geld waard.
Mevr. Viegas Pereira-Malkoc
Mevr. Viegas Pereira-Malkoc
Teakhout 104
Lees verder
We zijn zeer tevreden over de verkoop van ons huis door Van de Steege en in het bijzonder Ginger en Cindy. Iedereen denkt mee, we zijn goed begeleid bij zowel de verkoop als aankoop. Het hele team stond altijd klaar om ons bij te staan bij vragen. Kortom een topmakelaar!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Rubenshof 13
Lees verder
Vanaf het eerste kennismakingsgesprek en ook de contacten daarna over de werkwijze verkoopstrategie en verwachtingen, is alles in een zeer prettige samenwerking, soepel, deskundig en professioneel verlopen. Geheel volgens plan. Wij zijn erg tevreden over Ginger Lafeber en haar team en wensen haar nog veel succes in de Zaanstreek toe!
Dhr. Ozcan
Dhr. Ozcan
Leverkruidweg 369
Lees verder
Zowel het contact, als de communicatie onderling ging vlekkeloos. Top makelaar met goed kantoorpersoneel. Open en eerlijke communicatie, snelle service en altijd bereikbaar. Helemaal niks op aan te merken.
Dhr. Yasin Yurtsever
Dhr. Yasin Yurtsever
De Weer 38 A
Lees verder
İk ben goed geholpen en geïnformeerd door G.Lafeber tijdens het hele traject van de verkoop van mijn woning, cindy wil ik ook heel erg bedanken voor alles. Connecten verliep lekker soepel en uiteraard de woning voor een mooi prijs verkocht. Top service en bedankt Van de Steege!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
De Boeg 98
Lees verder
Zeer tevreden kijken wij terug op de dienstverlening bij de verkoop van onze woning. We merkte al gauw dat Van de Steege makelaars de lat hoog legt op diverse gebieden: klantenservice, woningpresentatie en het tot dienst zijn van (potentiële) kopers. Onze makelaar bood de (potentiële) kopers de tijd en ruimte om rustig een woning te kunnen bezichtigen en informeerde hen kundig bij vragen. Verder grote complimenten voor de styling van het huis en het introductiefilmpje. Mevrouw Lafeber en mevrouw de Korte, bedankt voor jullie werk en de fijne samenwerking!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Hanenpad 6
Lees verder
Het contact verliep fantastisch, ben van makelaar veranderd en gelijk werden de punten behandeld die niet waren opgenomen en die volgens de makelaar slecht werden weergegeven, wat resulteerde in een snelle verkoop.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Prima makelaar. Goede inschatting gegeven van verkoopprijs. Prima service voor de klanten. Goede response op vragen en correcte afwikkeling. Prijs markt conform. Kortom aanbevolen.
Mevr. Juliette Kuling
Mevr. Juliette Kuling
Lees verder
Het was prettig samenwerken met deze makelaar, goede adviezen, afspraken worden nagekomen, echt heel fijn. Ze zijn goed bereikbaar, bellen snel terug en zijn flexibel. In het verleden (elders) wel anders meegemaakt. We hebben maar 1 makelaar gesproken voor de verkoop van ons huis. Gelijk bij het eerste contact voelde het goed en dat heeft zich ook bewezen in de samenwerking en de snelle verkoop.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Dit is de tweede woning die ik via Van de Steege verkoop en de ervaring was bij beide verkoop momenten hetzelfde: heel fijn bedrijf om mee te werken. Er is veel kennis in huis over de markt in de regio en het hele team is vriendelijk in de omgang. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen en nemen veel werk uit handen. Super begeleiding van begin tot eind.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Hanenpad 6
Lees verder
Het contact verliep fantastisch, ben van makelaar veranderd en gelijk werden de punten behandeld die niet waren opgenomen en die volgens de makelaar slecht werden weergegeven, wat resulteerde in een snelle verkoop.
Mevr. De Ruiter
Mevr. De Ruiter
Lees verder
Wij zijn heel tevreden met Van de Steege. Goede marktkennis, goede strategie, snel het huis verkocht, kortom een aanrader.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Fijne makelaar. Goed geholpen met de verkoop van onze woning! Zullen in de toekomst zeker bij ze terug komen.
Mevr. Yolanda Uitendaal
Mevr. Yolanda Uitendaal
Lees verder
Geweldige makelaar. Huis verkocht en krijgen er 10 verhuisdozen van kado bij. Tijdens de intake gelijk een goede klik met elkaar. Via de makelaar nog een styling adviseuse erbij gehaald. Deze was ook super enthousiast. De fotograaf was ook binnen een paar uur klaar en prachtige foto's gemaakt door degene.
Dhr. Jan Uitendaal
Dhr. Jan Uitendaal
Lees verder
Wij hadden bij de eerste ontmoeting gelijk een goed gevoel bij deze makelaar. Alle zaken zijn opgepakt zoals wij dat zelf wilden. De verdere verkoop verliep prettig met een goed overleg en contact.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Alleen maar lof over hoe onze makelaar (en collega's) haar werk deed. Zeer communicatief, altijd bereikbaar, denkt goed na over de stappen, reageert snel en weet heel goed waar ze mee bezig is.
Dhr. Croese
Dhr. Croese
Lees verder
Persoonlijk, betrokken, inlevend. Gingers aanwezigheid voelde meteen vertrouwd. Ze is een goed mens en een goede makelaar met het hart op de juiste plek. Ik ben verkocht! Ook op kantoor zorgde Cindy goed, en altijd enthousiast!, voor een heel soepel verloop van het geheel. Zeer aan te bevelen!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Ze hebben ons super goed geholpen! We zaten via een andere makelaar al geruime tijd vast aan het huis en de verkoop wilde maar niet lukken! Met behulp van deze makelaar en het team van Van de Steege was hij binnen no-time verkocht!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Contact was super, makelaar was altijd goed bereikbaar, zo niet werden wij zeer snel teruggebeld. Wat er beloofd werd is nagekomen echt ontzorgen is idd een goed motto. Wij hebben deze makelaar als zeer prettig ervaren. Je kan de sleutel met een gerust hart overdragen. En er word goed naar jou wensen geluisterd. TOP!
Vorige
De volgende

Vragen? Onze lokale makelaars helpen je graag!

Wil je een woning verkopen of aankopen en ontvang je graag meer informatie? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.

Op zaterdag 1 oktober is er eindelijk weer een NVM Open Huizen Dag! Op deze dag kan je geheel vrijblijvend en zonder afspraak woningen bezichtigen.