Niet zomaar een officiële NVM-makelaar in Amsterdam-Noord

Als lokale NVM-makelaar in Amsterdam-Noord zetten wij ons altijd 100% in. Ons makelaarskantoor is gevestigd op Buikslotermeerplein 406 in winkelcentrum Boven ’t Y. Ben je in de buurt of heb je tijdens het shoppen verkoop- of aankoopvragen? Loop dan gerust even vrijblijvend naar binnen. Doordat wij de grootste makelaar in Amsterdam-Noord zijn en al ruim 50 jaar ervaring hebben, weten we zeker dat we jou snel kunnen helpen. We denken graag gelijk met je mee, zijn betrokken en persoonlijk. Ben je enthousiast en heb je verdere (ver)koopplannen, dan helpen we graag met een aanpak dat bij jou past.

Kennismaken met de lokale makelaar uit de regio

Alle zorgen uit handen

Goed bereikbaar

Groot lokaal netwerk icoon makelaar

Groot lokaal netwerk

Jouw sleutel tot meer woonsucces

Of je nu dichterbij je kleinkinderen wil wonen, een volgende stap gaat zetten of voor de eerste keer een huis (ver)koopt, dan wil je dat je goed geholpen en begeleid wordt door een officiële NVM-makelaar uit Amsterdam-Noord. Dankzij ruim 50 jaar ervaring hebben wij een groot lokaal netwerk en geven deskundig advies om het maximale eruit te halen en aansprakelijkheid of dure fouten te voorkomen. De NVM-makelaars bij Van de Steege zijn doelgericht, betrokken en persoonlijk. Zo behalen we het optimale resultaat bij het kopen of verkopen van jouw huis in Amsterdam-Noord.

Makelaarskantoor Amsterdam-Noord

Gratis waardebepaling van je woning in Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord is in trek! Grote kans dat jouw huis dus overwaarde heeft. Heb je verkoopplannen en ben je benieuwd naar de mogelijke opbrengsten van jouw huis? Onze verkoopmakelaar komt graag langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Daarnaast geven onze makelaars verkoopadvies en waardevolle tips. Besluit je met ons te verkopen, dan hebben we nog iets voor je!

Maak een vrijblijvende afspraak met onze makelaars in Amsterdam-Noord

Onze NVM-makelaars in Amsterdam-Noord helpen je graag met het verkopen of aankopen van je huis. De koffie staat altijd klaar. Je kan parkeren naast ons makelaarskantoor in het winkelcentrum van Boven ’t Y. Wil je liever gelijk bij jouw huis afspreken voor een gratis waardebepaling? Dan komt een NVM makelaar van ons kantoor graag bij jou langs. Ook voor andere vragen kan je bij ons terecht. Wij staan al ruim 50 jaar voor kwaliteit en zekerheid. Dankzij de kennis van de markt in Amsterdam-Noord, oog voor detail, creativiteit en passie voor het vak ben je altijd verzekerd van het beste resultaat!

Waar ontvang je graag meer informatie over?

Niet zomaar een makelaar in Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord is in trek en in no-time uitgegroeid tot een van de levendigste buurten van Amsterdam. Je vindt er veel leuke terrasjes met veel zonuren en een gezellige sfeer. Naast het winkelcentrum Boven ’t Y waar je gezellig kan shoppen, zijn er ook nog allerlei leuke terrasjes aan het water, zoals Hangar, Tolhuistuin en Stork. Amsterdam-Noord is continu in ontwikkeling geweest en zal dit ook nog wel een lange tijd blijven.

Woning in Amsterdam-Noord kopen

Leuk! Je wil in Amsterdam-Noord wonen en dat snappen wij. Een (eerste) woning kopen is altijd spannend en kan een lange zoektocht worden. Om jouw kansen te vergroten, helpen onze aankoopmakelaars je graag. Wij zoeken met je mee, hebben een groot lokaal netwerk, weten wat er speelt en zijn als eerste op de hoogte van woningen die in de verkoop zullen komen. Heb je een woning gevonden? Dan bepalen we samen een biedstrategie zodat wij vervolgens de onderhandelingen met de verkopende partij kunnen starten. Zijn de onderhandelingen succesvol? Van harte gefeliciteerd en welkom in Amsterdam-Noord!

Huis kopen Amsterdam-Noord
Huis verkopen Amsterdam-Noord

woning in Amsterdam-Noord verkopen

Heb je verkoopplannen en ben je benieuwd naar de opbrengsten van jouw huis? Dan wil je een betrouwbare NVM verkoopmakelaar die de buurt goed kent om het maximale uit de verkoop te halen. Naast onze expertise doen we extra onderzoek om tot het beste verkoopresultaat te komen. De woningmarkt verandert continu en ieder huis is anders. Gelukkig weten wij precies hoe wij daarop kunnen inspelen!

Een officieel erkend taxatierapport voor je huis in Amsterdam-Noord.

Bij de aankoop van een woning is in de meeste gevallen een taxatie verplicht. Om geen vertraging op te lopen kies je natuurlijk niet zomaar een taxateur. Kies een lokale taxateur via Van de Steege. Dan weet je zeker dat de taxateur bevoegd is om woningen in Amsterdam-Noord te taxeren. Hierdoor ben je verzekerd van een snel, deskundig en volgens de norm opgemaakt taxatierapport.

Taxatie huis Amsterdam-Noord

Voordelen van een Van de Steege Makelaar in Amsterdam-Noord

Voordelen makelaar

"Ieder mens verdient een fijne plek op aarde. Een plek die zij thuis of werk mogen noemen. Wij helpen mensen, professioneel en met gebruik van vooruitstrevende technologie, bij het vinden, verkrijgen, creëren en vervreemden van die plek."

Vragen? Onze lokale makelaars helpen je graag!

Wil je een woning verkopen of aankopen en ontvang je graag meer informatie? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.