Niet zomaar een officiële NVM-makelaar in Amsterdam-Noord

Als lokale NVM-makelaar in Amsterdam-Noord zetten wij ons altijd 100% in. Ons makelaarskantoor is gevestigd op Buikslotermeerplein 406 in winkelcentrum Boven ’t Y. Ben je in de buurt of heb je tijdens het shoppen verkoop- of aankoopvragen? Loop dan gerust even vrijblijvend naar binnen. Doordat wij de grootste makelaar in Amsterdam-Noord zijn en al ruim 50 jaar ervaring hebben, weten we zeker dat we jou snel kunnen helpen. We denken graag gelijk met je mee, zijn betrokken en persoonlijk. Ben je enthousiast en heb je verdere (ver)koopplannen, dan helpen we graag met een aanpak dat bij jou past.

Kennismaken met de lokale makelaar uit de regio

Alle zorgen uit handen

Goed bereikbaar

Groot lokaal netwerk icoon makelaar

Groot lokaal netwerk

Jouw sleutel tot meer woonsucces

Of je nu dichterbij je kleinkinderen wil wonen, een volgende stap gaat zetten of voor de eerste keer een huis (ver)koopt, dan wil je dat je goed geholpen en begeleid wordt door een officiële NVM-makelaar uit Amsterdam-Noord. Dankzij ruim 50 jaar ervaring hebben wij een groot lokaal netwerk en geven deskundig advies om het maximale eruit te halen en aansprakelijkheid of dure fouten te voorkomen. De NVM-makelaars bij Van de Steege zijn doelgericht, betrokken en persoonlijk. Zo behalen we het optimale resultaat bij het kopen of verkopen van jouw huis in Amsterdam-Noord.

Sleutel Van de Steege

Gratis waardebepaling van je woning in Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord is in trek! Grote kans dat jouw huis dus overwaarde heeft. Heb je verkoopplannen en ben je benieuwd naar de mogelijke opbrengsten van jouw huis? Onze verkoopmakelaar komt graag langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Daarnaast geven onze makelaars verkoopadvies en waardevolle tips. Besluit je met ons te verkopen, dan hebben we nog iets voor je!

Succesvol verkochte woningen!

Maak een vrijblijvende afspraak met onze makelaars in Amsterdam-Noord

Onze NVM-makelaars in Amsterdam-Noord helpen je graag met het verkopen of aankopen van je huis. De koffie staat altijd klaar. Je kan parkeren naast ons makelaarskantoor in het winkelcentrum van Boven ’t Y. Wil je liever gelijk bij jouw huis afspreken voor een gratis waardebepaling? Dan komt een NVM makelaar van ons kantoor graag bij jou langs. Ook voor andere vragen kan je bij ons terecht. Wij staan al ruim 50 jaar voor kwaliteit en zekerheid. Dankzij de kennis van de markt in Amsterdam-Noord, oog voor detail, creativiteit en passie voor het vak ben je altijd verzekerd van het beste resultaat!

Waar ontvang je graag meer informatie over?

Niet zomaar een makelaar in Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord is in trek en in no-time uitgegroeid tot een van de levendigste buurten van Amsterdam. Je vindt er veel leuke terrasjes met veel zonuren en een gezellige sfeer. Naast het winkelcentrum Boven ’t Y waar je gezellig kan shoppen, zijn er ook nog allerlei leuke terrasjes aan het water, zoals Hangar, Tolhuistuin en Stork. Amsterdam-Noord is continu in ontwikkeling geweest en zal dit ook nog wel een lange tijd blijven.

Jouw huis in Amsterdam-Noord verkopen met het beste verkoopresultaat

Heb je verkoopplannen en ben je benieuwd naar de opbrengsten van jouw huis? Dan wil je een betrouwbare NVM verkoopmakelaar die de buurt goed kent om het maximale uit de verkoop te halen. Naast onze expertise doen we extra onderzoek om tot het beste verkoopresultaat te komen. De woningmarkt verandert continu en ieder huis is anders. Gelukkig weten wij precies hoe wij daarop kunnen inspelen!

Succesvolle opdracht Makelaar Regio

Jouw (eerste) huis in Amsterdam-Noord kopen

Leuk! Je wil in Amsterdam-Noord wonen en dat snappen wij. Een (eerste) woning kopen is altijd spannend en kan een lange zoektocht worden. Om jouw kansen te vergroten, helpen onze aankoopmakelaars je graag. Wij zoeken met je mee, hebben een groot lokaal netwerk, weten wat er speelt en zijn als eerste op de hoogte van woningen die in de verkoop zullen komen. Heb je een woning gevonden? Dan bepalen we samen een biedstrategie zodat wij vervolgens de onderhandelingen met de verkopende partij kunnen starten. Zijn de onderhandelingen succesvol? Van harte gefeliciteerd en welkom in Amsterdam-Noord!

Een officieel erkend taxatierapport voor je huis in Amsterdam-Noord.

Bij de aankoop van een woning is in de meeste gevallen een taxatie verplicht. Om geen vertraging op te lopen kies je natuurlijk niet zomaar een taxateur. Kies een lokale taxateur via Van de Steege. Dan weet je zeker dat de taxateur bevoegd is om woningen in Amsterdam-Noord te taxeren. Hierdoor ben je verzekerd van een snel, deskundig en volgens de norm opgemaakt taxatierapport.

Voordelen van een Van de Steege Makelaar in Amsterdam-Noord

Voordelen makelaar

"Ieder mens verdient een fijne plek op aarde. Een plek die zij thuis of werk mogen noemen. Wij helpen mensen, professioneel en met gebruik van vooruitstrevende technologie, bij het vinden, verkrijgen, creëren en vervreemden van die plek."

Wat anderen op Funda zeggen

Tineke Stegeman
Tineke Stegeman
Treilerstraat 18 A-3
Lees verder
Wij zijn bij de verkoop van onze woning en een losse garagebox op een vakkundige, maar vooral ook integere en betrokken manier geholpen door onze makelaar. Zij en haar assistente waren steeds goed bereikbaar en reageerden snel en consequent op vragen en verzoeken. Zij namen ons veel zorg en geregel uit handen. De samenwerking verliep prettig en we voelden ons in vertrouwde handen. Het inschakelen van deze makelaar was voor ons absoluut het geld waard.
Mevr. Viegas Pereira-Malkoc
Mevr. Viegas Pereira-Malkoc
Teakhout 104
Lees verder
We zijn zeer tevreden over de verkoop van ons huis door Van de Steege en in het bijzonder Ginger en Cindy. Iedereen denkt mee, we zijn goed begeleid bij zowel de verkoop als aankoop. Het hele team stond altijd klaar om ons bij te staan bij vragen. Kortom een topmakelaar!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Rubenshof 13
Lees verder
Vanaf het eerste kennismakingsgesprek en ook de contacten daarna over de werkwijze verkoopstrategie en verwachtingen, is alles in een zeer prettige samenwerking, soepel, deskundig en professioneel verlopen. Geheel volgens plan. Wij zijn erg tevreden over Ginger Lafeber en haar team en wensen haar nog veel succes in de Zaanstreek toe!
Dhr. Ozcan
Dhr. Ozcan
Leverkruidweg 369
Lees verder
Zowel het contact, als de communicatie onderling ging vlekkeloos. Top makelaar met goed kantoorpersoneel. Open en eerlijke communicatie, snelle service en altijd bereikbaar. Helemaal niks op aan te merken.
Dhr. Yasin Yurtsever
Dhr. Yasin Yurtsever
De Weer 38 A
Lees verder
İk ben goed geholpen en geïnformeerd door G.Lafeber tijdens het hele traject van de verkoop van mijn woning, cindy wil ik ook heel erg bedanken voor alles. Connecten verliep lekker soepel en uiteraard de woning voor een mooi prijs verkocht. Top service en bedankt Van de Steege!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
De Boeg 98
Lees verder
Zeer tevreden kijken wij terug op de dienstverlening bij de verkoop van onze woning. We merkte al gauw dat Van de Steege makelaars de lat hoog legt op diverse gebieden: klantenservice, woningpresentatie en het tot dienst zijn van (potentiële) kopers. Onze makelaar bood de (potentiële) kopers de tijd en ruimte om rustig een woning te kunnen bezichtigen en informeerde hen kundig bij vragen. Verder grote complimenten voor de styling van het huis en het introductiefilmpje. Mevrouw Lafeber en mevrouw de Korte, bedankt voor jullie werk en de fijne samenwerking!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Hanenpad 6
Lees verder
Het contact verliep fantastisch, ben van makelaar veranderd en gelijk werden de punten behandeld die niet waren opgenomen en die volgens de makelaar slecht werden weergegeven, wat resulteerde in een snelle verkoop.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Prima makelaar. Goede inschatting gegeven van verkoopprijs. Prima service voor de klanten. Goede response op vragen en correcte afwikkeling. Prijs markt conform. Kortom aanbevolen.
Mevr. Juliette Kuling
Mevr. Juliette Kuling
Lees verder
Het was prettig samenwerken met deze makelaar, goede adviezen, afspraken worden nagekomen, echt heel fijn. Ze zijn goed bereikbaar, bellen snel terug en zijn flexibel. In het verleden (elders) wel anders meegemaakt. We hebben maar 1 makelaar gesproken voor de verkoop van ons huis. Gelijk bij het eerste contact voelde het goed en dat heeft zich ook bewezen in de samenwerking en de snelle verkoop.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Dit is de tweede woning die ik via Van de Steege verkoop en de ervaring was bij beide verkoop momenten hetzelfde: heel fijn bedrijf om mee te werken. Er is veel kennis in huis over de markt in de regio en het hele team is vriendelijk in de omgang. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen en nemen veel werk uit handen. Super begeleiding van begin tot eind.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Hanenpad 6
Lees verder
Het contact verliep fantastisch, ben van makelaar veranderd en gelijk werden de punten behandeld die niet waren opgenomen en die volgens de makelaar slecht werden weergegeven, wat resulteerde in een snelle verkoop.
Mevr. De Ruiter
Mevr. De Ruiter
Lees verder
Wij zijn heel tevreden met Van de Steege. Goede marktkennis, goede strategie, snel het huis verkocht, kortom een aanrader.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Fijne makelaar. Goed geholpen met de verkoop van onze woning! Zullen in de toekomst zeker bij ze terug komen.
Mevr. Yolanda Uitendaal
Mevr. Yolanda Uitendaal
Lees verder
Geweldige makelaar. Huis verkocht en krijgen er 10 verhuisdozen van kado bij. Tijdens de intake gelijk een goede klik met elkaar. Via de makelaar nog een styling adviseuse erbij gehaald. Deze was ook super enthousiast. De fotograaf was ook binnen een paar uur klaar en prachtige foto's gemaakt door degene.
Dhr. Jan Uitendaal
Dhr. Jan Uitendaal
Lees verder
Wij hadden bij de eerste ontmoeting gelijk een goed gevoel bij deze makelaar. Alle zaken zijn opgepakt zoals wij dat zelf wilden. De verdere verkoop verliep prettig met een goed overleg en contact.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Alleen maar lof over hoe onze makelaar (en collega's) haar werk deed. Zeer communicatief, altijd bereikbaar, denkt goed na over de stappen, reageert snel en weet heel goed waar ze mee bezig is.
Dhr. Croese
Dhr. Croese
Lees verder
Persoonlijk, betrokken, inlevend. Gingers aanwezigheid voelde meteen vertrouwd. Ze is een goed mens en een goede makelaar met het hart op de juiste plek. Ik ben verkocht! Ook op kantoor zorgde Cindy goed, en altijd enthousiast!, voor een heel soepel verloop van het geheel. Zeer aan te bevelen!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Ze hebben ons super goed geholpen! We zaten via een andere makelaar al geruime tijd vast aan het huis en de verkoop wilde maar niet lukken! Met behulp van deze makelaar en het team van Van de Steege was hij binnen no-time verkocht!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Contact was super, makelaar was altijd goed bereikbaar, zo niet werden wij zeer snel teruggebeld. Wat er beloofd werd is nagekomen echt ontzorgen is idd een goed motto. Wij hebben deze makelaar als zeer prettig ervaren. Je kan de sleutel met een gerust hart overdragen. En er word goed naar jou wensen geluisterd. TOP!
Vorige
De volgende

Vragen? Onze lokale makelaars helpen je graag!

Wil je een woning verkopen of aankopen en ontvang je graag meer informatie? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.

Op zaterdag 1 oktober is er eindelijk weer een NVM Open Huizen Dag! Op deze dag kan je geheel vrijblijvend en zonder afspraak woningen bezichtigen.