Niet zomaar een officiële NVM-makelaar in Amsterdam-West

Schakel niet zomaar een makelaar in, schakel een lokale NVM-makelaar in Amsterdam-West in. Ons makelaarskantoor is gevestigd op Osdorpplein 405. Dit is naast het winkelcentrum en aan de weg. Ben je in de buurt of heb je tijdens het shoppen verkoop- of aankoopvragen? Loop dan gerust vrijblijvend naar binnen. Omdat wij de grootste makelaar in Amsterdam-West zijn en al ruim 50 jaar ervaring hebben, weten we zeker dat we jou goed kunnen helpen. Heb je (ver)koopplannen en ben je enthousiast, dan helpen we graag met een aanpak dat bij jou past.

Kennismaken met de lokale NVM-makelaar

Alle zorgen uit handen

Goed bereikbaar

Groot lokaal netwerk icoon makelaar

Groot lokaal netwerk

Jouw sleutel tot woonsucces!

Ben je van plan om een woning te verkopen of kopen in Amsterdam-West? Onze deskundige aan- en verkoopmakelaars zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is wanneer je toe bent aan een nieuwe of eerste stap richting de toekomst. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Ervaar geen stress bij een verkoop- of aankoopproces en kijk hier uiteindelijk zorgeloos op terug.

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op de woningmarkt? Bel naar het telefoonnummer 020 – 610 01 51 of neem contact met ons op.

Makelaarskantoor Amsterdam-West

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Als je jouw woning in Amsterdam-West wil verkopen, dan kan je erop vertrouwen dat je met deskundige verkoopmakelaars te maken hebt. Wij reageren snel, hebben korte lijnen en stellen jouw wensen centraal.

Maak een afspraak met onze makelaar in Amsterdam-West

Onze lokale makelaars in Amsterdam-West helpen je graag met het verkopen of aankopen van je woning. De koffie staat altijd klaar in ons makelaarskantoor. Kom dus gerust een keer langs. Wil je jouw huis verkopen? Dan komt er een lokale NVM-makelaar langs om zorgvuldig de woningwaarde te bepalen. Met een Van de Steege makelaar in Amsterdam-West ben je verzekerd van het beste advies, resultaat en communicatie.

Waar ontvang je graag meer informatie over?

Niet zomaar een makelaar in Amsterdam-West

Onze deskundige aan- en verkoopmakelaars zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is wanneer je toe bent aan een nieuwe of eerste stap richting de toekomst. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Ervaar geen stress bij een verkoop- of aankoopproces en kijk hier uiteindelijk zorgeloos op terug.

Woning in Amsterdam-West kopen

Of het nu de eerste woning is of een nieuwe fase in je leven, een woning kopen is altijd spannend. Onze aankoopmakelaars in Amsterdam-West hebben een groot lokaal netwerk. Hierdoor vergroot je de kans op een succesvolle aankoop. Met een aankoopmakelaar heb je niets te verliezen dus waag de sprong en ga ervoor. Meer informatie

Huis kopen Amsterdam-West
Huis verkopen Amsterdam-West

Woning in Amsterdam-West verkopen

Ben jij toe aan een andere leefomgeving of een frisse start? Wil jij een woning om een andere reden verkopen? Onze verkoopmakelaars in Amsterdam-West weten precies hoe je zorgvuldig kunt inspelen op de huidige woningmarkt. Ben jij klaar voor een nieuwe toekomst? Onze verkoopborden staan klaar voor jouw woning. Meer informatie

Taxatie

Ben jij benieuwd naar de werkelijke waarde van jouw woning of heb je een taxatierapport nodig voor de hypotheekverstrekker? Onze taxateurs kijken onder andere naar de grootte van de woning, de ligging en de staat van onderhoud. Hierdoor ben je verzekerd van een snel, deskundig en volgens de norm opgemaakt taxatierapport. Meer informatie

Taxatie huis Amsterdam-West

Voordelen van een Van de Steege Makelaar in Amsterdam-West

Voordelen makelaar

"Ieder mens verdient een fijne plek op aarde. Een plek die zij thuis of werk mogen noemen. Wij helpen mensen, professioneel en met gebruik van vooruitstrevende technologie, bij het vinden, verkrijgen, creëren en vervreemden van die plek."

Vragen? Onze lokale makelaars helpen je graag!

Wil je een woning verkopen of aankopen en ontvang je graag meer informatie? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.