Assendelft, het dorp van de Watertoren en de langste dorpsstraat van Nederland

Assendelft heeft een lengte van maar liefst 7,7 kilometer en is een zogeheten lintdorp. Dit is een uitgestrekt dorp dat zich heeft ontwikkeld langs een dijk, weg, kanaal, oeverwal of kreekrug. Assendelft is in 1974 samengevoegd bij de gemeente Zaanstad en heeft de langste dorpsstraat van Nederland, genaamd Dorpsstraat. Bijnamen voor inwoners van Assendelft, Assendelvers, zijn ‘Spanjolen’, ‘Gortzakken’ en ‘Vieze Gothics’.

Assendelft is ingedeeld in zes wijken en buurten waarvan Seandelft het nieuwste gedeelte is. Één van de bekendste gebouwen van Assendelft is de Watertoren. Deze dateert uit 1855 en wordt inmiddels niet meer als watertoren gebruikt, wel als toekomstig kantoorpand. Een jaarlijkse traditie is ‘De kermis van Assendelft’, welke plaatsvindt in de eerste week van oktober. Ook voor de sportievelingen zijn er voldoende mogelijkheden. Zo zijn er twee tennisverenigingen, twee voetbalverenigingen en een schaatsvereniging. Voor ieder wat wils.

Onze lokale makelaar in Assendelft vertelt graag meer!

Alle zorgen uit handen

Goed bereikbaar

Groot lokaal netwerk icoon makelaar

Groot lokaal netwerk

Alles goed en zorgvuldig geregeld

Ben je van plan om een woning te verkopen of kopen in Assendelft? Onze deskundige aan- en verkoopmakelaars zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is wanneer je toe bent aan een nieuwe of eerste stap richting de toekomst. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Ervaar geen stress bij een verkoop- of aankoopproces en kijk hier uiteindelijk zorgeloos op terug.

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op de woningmarkt? Bel naar het telefoonnummer 075 – 201 02 01 of neem contact met ons op.

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Als je jouw woning in Assendelft wilt verkopen, dan kan je erop vertrouwen dat je met deskundige verkoopmakelaars te maken hebt. Wij reageren snel, hebben korte lijnen en stellen jouw wensen centraal.

Maak een afspraak met onze makelaar in Assendelft

Onze lokale makelaars in Assendelft helpen je graag met het verkopen of aankopen van je woning. Met een Van de Steege makelaar in Assendelft word je volledig ontzorgd en ben je dankzij de kennis van de markt, oog voor detail, creativiteit en passie voor het vak verzekerd van het beste resultaat!

Waar ontvang je graag meer informatie over?

Niet zomaar een makelaar in Assendelft

Onze deskundige aan- en verkoopmakelaars zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is wanneer je toe bent aan een nieuwe of eerste stap richting de toekomst. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Ervaar geen stress bij een verkoop- of aankoopproces en kijk hier uiteindelijk zorgeloos op terug.

Woning in Assendelft kopen

Of het nu de eerste woning is of een nieuwe fase in je leven, een woning kopen is altijd spannend. Onze aankoopmakelaars in Assendelft hebben een groot lokaal netwerk. Hierdoor vergroot je de kans op een succesvolle aankoop. Met een aankoopmakelaar heb je niets te verliezen dus waag de sprong en ga ervoor. Meer informatie

Huis kopen Assendelft
Huis verkopen Assendelft

Woning in Assendelft verkopen

Ben jij toe aan een andere leefomgeving of een frisse start? Wil jij een woning om een andere reden verkopen? Onze verkoopmakelaars in Assendelft weten precies hoe je zorgvuldig kunt inspelen op de huidige woningmarkt. Ben jij klaar voor een nieuwe toekomst? Onze verkoopborden staan klaar voor jouw woning. Meer informatie

Taxatie

Ben jij benieuwd naar de werkelijke waarde van jouw woning of heb je een taxatierapport nodig voor de hypotheekverstrekker? Onze taxateurs kijken onder andere naar de grootte van de woning, de ligging en de staat van onderhoud. Hierdoor ben je verzekerd van een snel, deskundig en volgens de norm opgemaakt taxatierapport. Meer informatie

Taxatie huis Assendelft

Voordelen van een Van de Steege Makelaar in Assendelft

Voordelen makelaar

Ik gaan op hois an

Vragen? Onze lokale makelaars helpen je graag!

Wil je een woning verkopen of aankopen en ontvang je graag meer informatie? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.