Niet zomaar een makelaar in Diemen

Dichterbij je kleinkinderen wonen, een volgende stap of voor de eerste keer een huis (ver)kopen? Dan wil je natuurlijk dat alles goed is geregeld. Schakel daarom niet zomaar een makelaar in, maar schakel Van de Steege in. Onze deskundige makelaars zijn doelgericht, betrokken en persoonlijk. De werkwijze is geheel ingericht om jou te ontzorgen en te helpen bij het kopen of verkopen van jouw huis in Diemen. Zo bespaar je tijd en geld en krijg je de professionele hulp die je nodig hebt.

Kennismaken met de lokale makelaar

Alle zorgen uit handen

Goed bereikbaar

Groot lokaal netwerk icoon makelaar

Groot lokaal netwerk

Wij vertellen graag meer!

Ben je van plan om een huis te verkopen of kopen in Diemen? Onze deskundige aan- en verkoopmakelaars zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is wanneer je toe bent aan een nieuwe of eerste stap richting de toekomst. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Ervaar geen stress bij een verkoop- of aankoopproces en kijk hier uiteindelijk zorgeloos op terug.

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op de woningmarkt? Bel naar het telefoonnummer 020 – 690 37 17 of neem contact met ons op.

Makelaarskantoor Diemen

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Als je jouw woning in Diemen wil verkopen, dan kan je erop vertrouwen dat je met deskundige verkoopmakelaars te maken hebt. Wij reageren snel, hebben korte lijnen en stellen jouw wensen centraal.

Maak een afspraak met onze makelaar in Diemen

Onze lokale makelaars in Diemen helpen je graag met het verkopen of aankopen van je huis. Met een Van de Steege makelaar in Diemen word je volledig ontzorgd en ben je dankzij de kennis van de markt, oog voor detail, creativiteit en passie voor het vak verzekerd van het beste resultaat!

Waar ontvang je graag meer informatie over?

Niet zomaar een makelaar in Diemen

Onze deskundige aan- en verkoopmakelaars zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is wanneer je toe bent aan een nieuwe of eerste stap richting de toekomst. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Ervaar geen stress bij een verkoop- of aankoopproces en kijk hier uiteindelijk zorgeloos op terug.

Huis in Diemen kopen

Of het nu het eerste huis is of een nieuwe fase in je leven, een huis kopen is altijd spannend. Onze aankoopmakelaars in Diemen hebben een groot lokaal netwerk. Hierdoor vergroot je de kans op een succesvolle aankoop. Met een aankoopmakelaar heb je niets te verliezen dus waag de sprong en ga ervoor. Meer informatie

Huis kopen Diemen
Huis verkopen Diemen

Huis in Diemen verkopen

Ben jij toe aan een andere leefomgeving of een frisse start? Wil jij een huis om een andere reden verkopen? Onze verkoopmakelaars in Diemen weten precies hoe je zorgvuldig kunt inspelen op de huidige woningmarkt. Ben jij klaar voor een nieuwe toekomst? Onze verkoopborden staan klaar voor jouw huis. Meer informatie

Taxatie

Ben jij benieuwd naar de werkelijke waarde van jouw huis of heb je een taxatierapport nodig voor de hypotheekverstrekker? Onze taxateurs kijken onder andere naar de grootte van de huis, de ligging en de staat van onderhoud. Hierdoor ben je verzekerd van een snel, deskundig en volgens de norm opgemaakt taxatierapport. Meer informatie

Taxatie huis Diemen

Voordelen van een Van de Steege Makelaar in Diemen

Voordelen makelaar

"Ieder mens verdient een fijne plek op aarde. Een plek die zij thuis of werk mogen noemen. Wij helpen mensen, professioneel en met gebruik van vooruitstrevende technologie, bij het vinden, verkrijgen, creëren en vervreemden van die plek."

Vragen? Onze lokale makelaars helpen je graag!

Wil je een woning verkopen of aankopen en ontvang je graag meer informatie? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.