Niet zomaar een makelaar in Haarlem

Dichterbij je kleinkinderen wonen, een volgende stap of voor de eerste keer een huis (ver)kopen? Dan wil je natuurlijk dat alles goed is geregeld. Schakel daarom niet zomaar een makelaar in, maar schakel Van de Steege in. Onze deskundige makelaars zijn doelgericht, betrokken en persoonlijk. De werkwijze is geheel ingericht om jou te ontzorgen en te helpen bij het kopen of verkopen van jouw huis in Haarlem. Zo bespaar je tijd en geld en krijg je de professionele hulp die je nodig hebt.

Kennismaken met de lokale makelaar in de regio

Alle zorgen uit handen

Goed bereikbaar

Groot lokaal netwerk icoon makelaar

Groot lokaal netwerk

Jouw sleutel tot meer woonsucces

Ben je van plan om een woning te verkopen of kopen in Haarlem? Onze deskundige aan- en verkoopmakelaars zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is wanneer je toe bent aan een nieuwe of eerste stap richting de toekomst. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Ervaar geen stress bij een verkoop- of aankoopproces en kijk hier uiteindelijk zorgeloos op terug.

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op de woningmarkt? Bel naar het telefoonnummer 020 – 435 70 00 of neem contact met ons op.

Makelaarskantoor Haarlem

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Als je jouw woning in Haarlem wilt verkopen, dan kan je erop vertrouwen dat je met deskundige verkoopmakelaars te maken hebt. Wij reageren snel, hebben korte lijnen en stellen jouw wensen centraal.

Maak een vrijblijvende afspraak met onze makelaar in Haarlem

Onze lokale makelaars in Haarlem helpen je graag met het verkopen of aankopen van je woning. Met een Van de Steege makelaar in Haarlem word je volledig ontzorgd en ben je dankzij de kennis van de markt, oog voor detail, creativiteit en passie voor het vak verzekerd van het beste resultaat!

Waar ontvang je graag meer informatie over?

Niet zomaar een makelaar in Haarlem

Onze deskundige aan- en verkoopmakelaars zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is wanneer je toe bent aan een nieuwe of eerste stap richting de toekomst. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Ervaar geen stress bij een verkoop- of aankoopproces en kijk hier uiteindelijk zorgeloos op terug.

Eigen woning in Haarlem kopen

Of het nu de eerste woning is of een nieuwe fase in je leven, een woning kopen is altijd spannend. Onze aankoopmakelaars in Haarlem hebben een groot lokaal netwerk. Hierdoor vergroot je de kans op een succesvolle aankoop. Met een aankoopmakelaar heb je niets te verliezen dus waag de sprong en ga ervoor. Meer informatie

Huis kopen Haarlem
Huis verkopen Haarlem

Jouw eigen woning in Haarlem verkopen

Ben jij toe aan een andere leefomgeving of een frisse start? Wil jij een woning om een andere reden verkopen? Onze verkoopmakelaars in Haarlem weten precies hoe je zorgvuldig kunt inspelen op de huidige woningmarkt. Ben jij klaar voor een nieuwe toekomst? Onze verkoopborden staan klaar voor jouw woning. Meer informatie

Officieel erkend taxatierapport

Ben jij benieuwd naar de werkelijke waarde van jouw woning of heb je een taxatierapport nodig voor de hypotheekverstrekker? Onze taxateurs kijken onder andere naar de grootte van de woning, de ligging en de staat van onderhoud. Hierdoor ben je verzekerd van een snel, deskundig en volgens de norm opgemaakt taxatierapport. Meer informatie

Taxatie huis Haarlem

Voordelen van een Van de Steege Makelaar in Haarlem

Voordelen makelaar

"Ieder mens verdient een fijne plek op aarde. Een plek die zij thuis of werk mogen noemen. Wij helpen mensen, professioneel en met gebruik van vooruitstrevende technologie, bij het vinden, verkrijgen, creëren en vervreemden van die plek."

Vragen? Onze lokale makelaars helpen je graag!

Wil je een woning verkopen of aankopen en ontvang je graag meer informatie? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.