Jisp, het kleinste dorp van Zaanstad met nog geen 1000 inwoners

Jisp stamt uit 1650 en kwam pas in de 17e eeuw in de spotlights. Het dorp werd bekend om de ‘doktoren’ die gespecialiseerd waren in het behandelen van botbreuken. Tijdens de Gouden Eeuw hadden schepelingen van de Oost-Indische Compagnie de bekende, lang houdbare scheepsbeschuit van Jisp in voorraad. In de 17e en 18e eeuw had het dorp Jisp dankzij de walvisvaart, met ongeveer 3800 inwoners, de meeste bewoners.

Jisp staat vooral bekend om zijn natuur en de Zaansgroene panden aan de Dorpsstraat. Bij het dorpshuis De Lepelaar vindt elk jaar in juni de Pinksterkermis plaats. Op 5 mei wordt ook jaarlijks de BevrijdingsBannetocht gehouden. Dit is een tocht van 26 kilometer lang en is een variant op de bekende schaatstoertocht Bannetocht. Tijdens deze tocht is er veel gezelligheid langs de kant met muziek en eettentjes. Deze tocht is ook zeker geschikt voor kinderen.

Onze lokale makelaar in Jisp vertelt graag meer!

Alle zorgen uit handen

Goed bereikbaar

Groot lokaal netwerk icoon makelaar

Groot lokaal netwerk

Alles goed en zorgvuldig geregeld

Ben je van plan om een woning te verkopen of kopen in Jisp? Onze deskundige aan- en verkoopmakelaars zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is wanneer je toe bent aan een nieuwe of eerste stap richting de toekomst. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Ervaar geen stress bij een verkoop- of aankoopproces en kijk hier uiteindelijk zorgeloos op terug.

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op de woningmarkt? Bel naar het telefoonnummer 075 – 201 02 01 of neem contact met ons op.

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Als je jouw woning in Jisp wilt verkopen, dan kan je erop vertrouwen dat je met deskundige verkoopmakelaars te maken hebt. Wij reageren snel, hebben korte lijnen en stellen jouw wensen centraal.

Maak een afspraak met onze makelaar in Jisp

Onze lokale makelaars in Jisp helpen je graag met het verkopen of aankopen van je woning. Met een Van de Steege makelaar in Jisp word je volledig ontzorgd en ben je dankzij de kennis van de markt, oog voor detail, creativiteit en passie voor het vak verzekerd van het beste resultaat!

Waar ontvang je graag meer informatie over?

Niet zomaar een makelaar in Jisp

Onze deskundige aan- en verkoopmakelaars zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is wanneer je toe bent aan een nieuwe of eerste stap richting de toekomst. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Ervaar geen stress bij een verkoop- of aankoopproces en kijk hier uiteindelijk zorgeloos op terug.

Woning in Jisp kopen

Of het nu de eerste woning is of een nieuwe fase in je leven, een woning kopen is altijd spannend. Onze aankoopmakelaars in Jisp hebben een groot lokaal netwerk. Hierdoor vergroot je de kans op een succesvolle aankoop. Met een aankoopmakelaar heb je niets te verliezen dus waag de sprong en ga ervoor. Meer informatie

Huis kopen Jisp
Huis verkopen Jisp

Woning in Jisp verkopen

Ben jij toe aan een andere leefomgeving of een frisse start? Wil jij een woning om een andere reden verkopen? Onze verkoopmakelaars in Jisp weten precies hoe je zorgvuldig kunt inspelen op de huidige woningmarkt. Ben jij klaar voor een nieuwe toekomst? Onze verkoopborden staan klaar voor jouw woning. Meer informatie

Taxatie

Ben jij benieuwd naar de werkelijke waarde van jouw woning of heb je een taxatierapport nodig voor de hypotheekverstrekker? Onze taxateurs kijken onder andere naar de grootte van de woning, de ligging en de staat van onderhoud. Hierdoor ben je verzekerd van een snel, deskundig en volgens de norm opgemaakt taxatierapport. Meer informatie

Taxatie huis Jisp

Voordelen van een Van de Steege Makelaar in Jisp

Voordelen makelaar

Taid voor een bakkie leut

Vragen? Onze lokale makelaars helpen je graag!

Wil je een woning verkopen of aankopen en ontvang je graag meer informatie? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.