Koog aan de Zaan, het dorp van Honig en Duyvis

Koog aan de Zaan werd in 1974 onderdeel van de gemeente Zaanstad en bestaat uit twee wijken, Oud-Koog en Westerkoog. Het dorp dankt zijn naam aan een onbedijkt stuk land buiten de lage dijk aan de Zaan, de ‘Koog’. Westerkoog is relatief een nieuw gedeelte en werd in de beginjaren ‘Havezathe’ genoemd. De ligging van Koog aan de Zaan bevindt zich aan de zuidzijde, tegen Koog aan de Zaan aan.

In Koog aan de Zaan vind je talloze monumenten. Zo vind je hier het voormalig doopsgezinde weeshuis en korenmolen De Bleeke Dood. Ook oliemolen Het Pink aan de Pinkstraat is één van de vier overgebleven oliemolens in Zaanstad. Het Koogerpark en de Beeldentuin zijn twee monumenten in de buitenlucht, met ieder hun eigen beelden en monumenten. In Oud-Koog bevindt zich het Molenmuseum. Hier wordt een compleet beeld van de Zaanse molengeschiedenis weergegeven.

Onze lokale makelaar in Koog aan de Zaan vertelt graag meer!

Alle zorgen uit handen

Goed bereikbaar

Groot lokaal netwerk icoon makelaar

Groot lokaal netwerk

Alles goed en zorgvuldig geregeld

Ben je van plan om een woning te verkopen of kopen in Koog aan de Zaan? Onze deskundige aan- en verkoopmakelaars zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is wanneer je toe bent aan een nieuwe of eerste stap richting de toekomst. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Ervaar geen stress bij een verkoop- of aankoopproces en kijk hier uiteindelijk zorgeloos op terug.

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op de woningmarkt? Bel naar het telefoonnummer 075 – 201 02 01 of neem contact met ons op.

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Als je jouw woning in Koog aan de Zaan wilt verkopen, dan kan je erop vertrouwen dat je met deskundige verkoopmakelaars te maken hebt. Wij reageren snel, hebben korte lijnen en stellen jouw wensen centraal.

Maak een afspraak met onze makelaar in Koog aan de Zaan

Onze lokale makelaars in Koog aan de Zaan helpen je graag met het verkopen of aankopen van je woning. Met een Van de Steege makelaar in Koog aan de Zaan word je volledig ontzorgd en ben je dankzij de kennis van de markt, oog voor detail, creativiteit en passie voor het vak verzekerd van het beste resultaat!

Waar ontvang je graag meer informatie over?

Niet zomaar een makelaar in Koog aan de Zaan

Onze deskundige aan- en verkoopmakelaars zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is wanneer je toe bent aan een nieuwe of eerste stap richting de toekomst. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Ervaar geen stress bij een verkoop- of aankoopproces en kijk hier uiteindelijk zorgeloos op terug.

Woning in Koog aan de Zaan kopen

Of het nu de eerste woning is of een nieuwe fase in je leven, een woning kopen is altijd spannend. Onze aankoopmakelaars in Koog aan de Zaan hebben een groot lokaal netwerk. Hierdoor vergroot je de kans op een succesvolle aankoop. Met een aankoopmakelaar heb je niets te verliezen dus waag de sprong en ga ervoor. Meer informatie

Huis kopen Koog aan de Zaan
Huis verkopen Koog aan de Zaan

Woning in Koog aan de Zaan verkopen

Ben jij toe aan een andere leefomgeving of een frisse start? Wil jij een woning om een andere reden verkopen? Onze verkoopmakelaars in Koog aan de Zaan weten precies hoe je zorgvuldig kunt inspelen op de huidige woningmarkt. Ben jij klaar voor een nieuwe toekomst? Onze verkoopborden staan klaar voor jouw woning. Meer informatie

Taxatie

Ben jij benieuwd naar de werkelijke waarde van jouw woning of heb je een taxatierapport nodig voor de hypotheekverstrekker? Onze taxateurs kijken onder andere naar de grootte van de woning, de ligging en de staat van onderhoud. Hierdoor ben je verzekerd van een snel, deskundig en volgens de norm opgemaakt taxatierapport. Meer informatie

Taxatie huis Koog aan de Zaan

Voordelen van een Van de Steege Makelaar in Koog aan de Zaan

Voordelen makelaar

Taid voor een bakkie leut

Vragen? Onze lokale makelaars helpen je graag!

Wil je een woning verkopen of aankopen en ontvang je graag meer informatie? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.