Krommenie, bekend van Forbo en zwembad De Crommenije

In 2001 was het groot feest in Krommenie vanwege het 750-jarige bestaan. De oorspronkelijke naam van het dorp was Crommenije en pas sinds 1974 behoort Krommenie tot Zaanstad. Krommenie bestaat uit twee wijken, Krommenie-Oost en Krommenie-West, en heeft in totaal 9 buurten. De bijnamen van inwoners van Krommenie, Krommenieërs, zijn ‘Koekvreters’ en ‘Guiten’.

Een aantal bezienswaardigheden van Krommenie zijn de Nicolaaskerk met zijn groengeschilderde toren en de industrie- en poldermolen De Woudaap. Aan de Zuider- en Noorderhoofdstraat kom je verschillende groen-witgeschilderde Zaanse houten panden tegen die dateren uit de 17e en 19e eeuw. In de zomer vind je veel jongeren en gezinnen bij het zwembad De Crommenije. Dit is de ideale plek voor verkoeling.

Onze lokale makelaar in Krommenie vertelt graag meer!

Alle zorgen uit handen

Goed bereikbaar

Groot lokaal netwerk icoon makelaar

Groot lokaal netwerk

Alles goed en zorgvuldig geregeld

Ben je van plan om een woning te verkopen of kopen in Krommenie? Onze deskundige aan- en verkoopmakelaars zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is wanneer je toe bent aan een nieuwe of eerste stap richting de toekomst. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Ervaar geen stress bij een verkoop- of aankoopproces en kijk hier uiteindelijk zorgeloos op terug.

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op de woningmarkt? Bel naar het telefoonnummer 075 – 201 02 01 of neem contact met ons op.

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Als je jouw woning in Krommenie wilt verkopen, dan kan je erop vertrouwen dat je met deskundige verkoopmakelaars te maken hebt. Wij reageren snel, hebben korte lijnen en stellen jouw wensen centraal.

Maak een afspraak met onze makelaar in Krommenie

Onze lokale makelaars in Krommenie helpen je graag met het verkopen of aankopen van je woning. Met een Van de Steege makelaar in Krommenie word je volledig ontzorgd en ben je dankzij de kennis van de markt, oog voor detail, creativiteit en passie voor het vak verzekerd van het beste resultaat!

Waar ontvang je graag meer informatie over?

Niet zomaar een makelaar in Krommenie

Onze deskundige aan- en verkoopmakelaars zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is wanneer je toe bent aan een nieuwe of eerste stap richting de toekomst. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Ervaar geen stress bij een verkoop- of aankoopproces en kijk hier uiteindelijk zorgeloos op terug.

Woning in Krommenie kopen

Of het nu de eerste woning is of een nieuwe fase in je leven, een woning kopen is altijd spannend. Onze aankoopmakelaars in Krommenie hebben een groot lokaal netwerk. Hierdoor vergroot je de kans op een succesvolle aankoop. Met een aankoopmakelaar heb je niets te verliezen dus waag de sprong en ga ervoor. Meer informatie

Huis kopen Krommenie
Huis verkopen Krommenie

Woning in Krommenie verkopen

Ben jij toe aan een andere leefomgeving of een frisse start? Wil jij een woning om een andere reden verkopen? Onze verkoopmakelaars in Krommenie weten precies hoe je zorgvuldig kunt inspelen op de huidige woningmarkt. Ben jij klaar voor een nieuwe toekomst? Onze verkoopborden staan klaar voor jouw woning. Meer informatie

Taxatie

Ben jij benieuwd naar de werkelijke waarde van jouw woning of heb je een taxatierapport nodig voor de hypotheekverstrekker? Onze taxateurs kijken onder andere naar de grootte van de woning, de ligging en de staat van onderhoud. Hierdoor ben je verzekerd van een snel, deskundig en volgens de norm opgemaakt taxatierapport. Meer informatie

Taxatie huis Krommenie

Voordelen van een Van de Steege Makelaar in Krommenie

Voordelen makelaar

Buurmans goed is maar ién keer te koop

Vragen? Onze lokale makelaars helpen je graag!

Wil je een woning verkopen of aankopen en ontvang je graag meer informatie? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.