De mooiste pakhuizen van Nederland staan langs de Zaan in Wormer

Tot 1991 was Wormer nog een zelfstandige gemeente. De dorpen Wormer, Jisp en Wijdewormer staan sinds 1 januari 1991 bekend als de gemeente Wormerland. Wormer zelf is één van de oudste plaatsen van Zaanstad en de dorpen Wormer en Jisp worden met elkaar verbonden door het natuurgebied Het Weiver. In september 1959 kwam Wormer in het nieuws doordat er vanuit het niets een gat met een diameter van 60 cm in een weiland was ontstaan. Ook staat bij veel inwoners van Zaanstad de cacaobrand in Wormer van 2003 in het geheugen gegrift.

Aan de Zaan staan verschillende monumentale pakhuizen waar diverse ondernemers zich hebben gevestigd. In de zomer is het openluchtzwembad Het Zwet een populaire plek om verkoeling op te zoeken. Voor alle natuurliefhebbers is er De Poelboerderij. Dit is een oude boerderij die door vrijwilligers tot stand is gekomen waar je verschillende excursies of vaartochten door de polders kunt maken. Het Wormer- en Jisperveld zijn prachtige natuurgebieden om tot rust te komen.

Onze lokale makelaar in Wormer vertelt graag meer!

Alle zorgen uit handen

Goed bereikbaar

Groot lokaal netwerk icoon makelaar

Groot lokaal netwerk

Alles goed en zorgvuldig geregeld

Ben je van plan om een woning te verkopen of kopen in Wormer? Onze deskundige aan- en verkoopmakelaars zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is wanneer je toe bent aan een nieuwe of eerste stap richting de toekomst. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Ervaar geen stress bij een verkoop- of aankoopproces en kijk hier uiteindelijk zorgeloos op terug.

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op de woningmarkt? Bel naar het telefoonnummer 075 – 201 02 01 of neem contact met ons op.

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Als je jouw woning in Wormer wilt verkopen, dan kan je erop vertrouwen dat je met deskundige verkoopmakelaars te maken hebt. Wij reageren snel, hebben korte lijnen en stellen jouw wensen centraal.

Maak een afspraak met onze makelaar in Wormer

Onze lokale makelaars in Wormer helpen je graag met het verkopen of aankopen van je woning. Met een Van de Steege makelaar in Wormer word je volledig ontzorgd en ben je dankzij de kennis van de markt, oog voor detail, creativiteit en passie voor het vak verzekerd van het beste resultaat!

Waar ontvang je graag meer informatie over?

Niet zomaar een makelaar in Wormer

Onze deskundige aan- en verkoopmakelaars zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is wanneer je toe bent aan een nieuwe of eerste stap richting de toekomst. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Ervaar geen stress bij een verkoop- of aankoopproces en kijk hier uiteindelijk zorgeloos op terug.

Woning in Wormer kopen

Of het nu de eerste woning is of een nieuwe fase in je leven, een woning kopen is altijd spannend. Onze aankoopmakelaars in Wormer hebben een groot lokaal netwerk. Hierdoor vergroot je de kans op een succesvolle aankoop. Met een aankoopmakelaar heb je niets te verliezen dus waag de sprong en ga ervoor. Meer informatie

Huis kopen Wormer
Huis verkopen Wormer

Woning in Wormer verkopen

Ben jij toe aan een andere leefomgeving of een frisse start? Wil jij een woning om een andere reden verkopen? Onze verkoopmakelaars in Wormer weten precies hoe je zorgvuldig kunt inspelen op de huidige woningmarkt. Ben jij klaar voor een nieuwe toekomst? Onze verkoopborden staan klaar voor jouw woning. Meer informatie

Taxatie

Ben jij benieuwd naar de werkelijke waarde van jouw woning of heb je een taxatierapport nodig voor de hypotheekverstrekker? Onze taxateurs kijken onder andere naar de grootte van de woning, de ligging en de staat van onderhoud. Hierdoor ben je verzekerd van een snel, deskundig en volgens de norm opgemaakt taxatierapport. Meer informatie

Taxatie huis Wormer

Voordelen van een Van de Steege Makelaar in Wormer

Voordelen makelaar

Buurmans goed is maar ién keer te koop

Vragen? Onze lokale makelaars helpen je graag!

Wil je een woning verkopen of aankopen en ontvang je graag meer informatie? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.