Wist jij dat de kortste Stationstraat van Nederland in Wormerveer ligt?

Wormerveer dankt zijn naam aan een veer, een belangrijke verbinding voor het reizigersverkeer destijds. Deze lag tussen het huidige Wormerveer en het dorp Wormer. De veer was aanwezig rond de 14e eeuw. Pas sinds 1503 heeft Wormerveer de oorspronkelijke naam gekregen. Hiervoor heette het dorp Het Sean. Wormerveer bestaat uit vijf wijken en buurten. Dit jaar bestaat Wormerveer 519 jaar en de bijnaam van de inwoners van Wormerveer is ‘Gladoren’.

Wie bekend is met Wormerveer, denkt direct aan zeepfabriek De Adelaar. Bovenop dit gebouw staat een zandstenen adelaar met een vleugelwijdte van maar liefst vier meter. Rond 1918 werd in Wormerveer het bekende zoete broodbeleg hagelslag ‘geboren’ door de Wormerveerse cacao- en chocoladefabriek Erve H. de Jong. Iedere woensdag kun je op het Marktplein in Wormerveer terecht voor de wekelijkse markt en aan de Zaanbocht vind je verschillende winkels en horeca, zoals lunchroom ‘Hemels’.

Onze lokale makelaar in Wormerveer vertelt graag meer!

Alle zorgen uit handen

Goed bereikbaar

Groot lokaal netwerk icoon makelaar

Groot lokaal netwerk

Alles goed en zorgvuldig geregeld

Ben je van plan om een woning te verkopen of kopen in Wormerveer? Onze deskundige aan- en verkoopmakelaars zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is wanneer je toe bent aan een nieuwe of eerste stap richting de toekomst. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Ervaar geen stress bij een verkoop- of aankoopproces en kijk hier uiteindelijk zorgeloos op terug.

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op de woningmarkt? Bel naar het telefoonnummer 075 – 201 02 01 of neem contact met ons op.

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Als je jouw woning in Wormerveer wilt verkopen, dan kan je erop vertrouwen dat je met deskundige verkoopmakelaars te maken hebt. Wij reageren snel, hebben korte lijnen en stellen jouw wensen centraal.

Maak een afspraak met onze makelaar in Wormerveer

Onze lokale makelaars in Wormerveer helpen je graag met het verkopen of aankopen van je woning. Met een Van de Steege makelaar in Wormerveer word je volledig ontzorgd en ben je dankzij de kennis van de markt, oog voor detail, creativiteit en passie voor het vak verzekerd van het beste resultaat!

Waar ontvang je graag meer informatie over?

Niet zomaar een makelaar in Wormerveer

Onze deskundige aan- en verkoopmakelaars zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is wanneer je toe bent aan een nieuwe of eerste stap richting de toekomst. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Ervaar geen stress bij een verkoop- of aankoopproces en kijk hier uiteindelijk zorgeloos op terug.

Woning in Wormerveer kopen

Of het nu de eerste woning is of een nieuwe fase in je leven, een woning kopen is altijd spannend. Onze aankoopmakelaars in Wormerveer hebben een groot lokaal netwerk. Hierdoor vergroot je de kans op een succesvolle aankoop. Met een aankoopmakelaar heb je niets te verliezen dus waag de sprong en ga ervoor. Meer informatie

Huis kopen Wormerveer
Huis verkopen Wormerveer

Woning in Wormerveer verkopen

Ben jij toe aan een andere leefomgeving of een frisse start? Wil jij een woning om een andere reden verkopen? Onze verkoopmakelaars in Wormerveer weten precies hoe je zorgvuldig kunt inspelen op de huidige woningmarkt. Ben jij klaar voor een nieuwe toekomst? Onze verkoopborden staan klaar voor jouw woning. Meer informatie

Taxatie

Ben jij benieuwd naar de werkelijke waarde van jouw woning of heb je een taxatierapport nodig voor de hypotheekverstrekker? Onze taxateurs kijken onder andere naar de grootte van de woning, de ligging en de staat van onderhoud. Hierdoor ben je verzekerd van een snel, deskundig en volgens de norm opgemaakt taxatierapport. Meer informatie

Taxatie huis Wormerveer

Voordelen van een Van de Steege Makelaar in Wormerveer

Voordelen makelaar

Buurmans goed is maar ién keer te koop

Vragen? Onze lokale makelaars helpen je graag!

Wil je een woning verkopen of aankopen en ontvang je graag meer informatie? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.