Zaandam, de stad van de Zaanse Schans en de Duyvekater

Rond het einde van de 13e eeuw, begin 14e eeuw is de stad Zaandam ontstaan. In deze periode werd er een dam in de Zaan aangelegd die de Zaanse wateren afsloot van het Amsterdamse IJ. Hierdoor ontstond er een oostzijde en een westzijde. Zaandam bestaat uit zestien verschillende wijken en bevat vijf openluchtparken.

Jaarlijks bezoeken honderdduizenden mensen uit de hele wereld de Zaanse Schans. Zaandam staat verder bekend om de vier prachtige 17e -eeuwse kerken, de Turkse Sultan Ahmet-moskee en het Czaar Peterhuisje. Albert Heijn, Honig en Verkade kunnen zeker niet ontbreken in deze lijst. Het Hembrug Museum is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van de artillerie. In de zomer vinden hier verschillende activiteiten plaats voor jong en oud.

Onze lokale makelaar in Zaandam vertelt graag meer!

Alle zorgen uit handen

Goed bereikbaar

Groot lokaal netwerk icoon makelaar

Groot lokaal netwerk

Alles goed en zorgvuldig geregeld

Ben je van plan om een woning te verkopen of kopen in Zaandam? Onze deskundige aan- en verkoopmakelaars zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is wanneer je toe bent aan een nieuwe of eerste stap richting de toekomst. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Ervaar geen stress bij een verkoop- of aankoopproces en kijk hier uiteindelijk zorgeloos op terug.

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op de woningmarkt? Bel naar het telefoonnummer 075 – 201 02 01 of neem contact met ons op.

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Als je jouw woning in Zaandam wilt verkopen, dan kan je erop vertrouwen dat je met deskundige verkoopmakelaars te maken hebt. Wij reageren snel, hebben korte lijnen en stellen jouw wensen centraal.

Maak een afspraak met onze makelaar in Zaandam

Onze lokale makelaars in Zaandam helpen je graag met het verkopen of aankopen van je woning. Met een Van de Steege makelaar in Zaandam word je volledig ontzorgd en ben je dankzij de kennis van de markt, oog voor detail, creativiteit en passie voor het vak verzekerd van het beste resultaat!

Waar ontvang je graag meer informatie over?

Niet zomaar een makelaar in Zaandam

Onze deskundige aan- en verkoopmakelaars zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is wanneer je toe bent aan een nieuwe of eerste stap richting de toekomst. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Ervaar geen stress bij een verkoop- of aankoopproces en kijk hier uiteindelijk zorgeloos op terug.

Woning in Zaandam kopen

Of het nu de eerste woning is of een nieuwe fase in je leven, een woning kopen is altijd spannend. Onze aankoopmakelaars in Zaandam hebben een groot lokaal netwerk. Hierdoor vergroot je de kans op een succesvolle aankoop. Met een aankoopmakelaar heb je niets te verliezen dus waag de sprong en ga ervoor. Meer informatie

Huis kopen Zaandam
Huis verkopen Zaandam

Woning in Zaandam verkopen

Ben jij toe aan een andere leefomgeving of een frisse start? Wil jij een woning om een andere reden verkopen? Onze verkoopmakelaars in Zaandam weten precies hoe je zorgvuldig kunt inspelen op de huidige woningmarkt. Ben jij klaar voor een nieuwe toekomst? Onze verkoopborden staan klaar voor jouw woning. Meer informatie

Taxatie

Ben jij benieuwd naar de werkelijke waarde van jouw woning of heb je een taxatierapport nodig voor de hypotheekverstrekker? Onze taxateurs kijken onder andere naar de grootte van de woning, de ligging en de staat van onderhoud. Hierdoor ben je verzekerd van een snel, deskundig en volgens de norm opgemaakt taxatierapport. Meer informatie

Voordelen van een Van de Steege Makelaar in Zaandam

Voordelen makelaar

Taid voor een bakkie leut

Vragen? Onze lokale makelaars helpen je graag!

Wil je een woning verkopen of aankopen en ontvang je graag meer informatie? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.