Één van de mooiste dorpen van Noord-Holland, Zaandijk

Één van de mooiste dorpen van Noord-Holland, Zaandijk (H1) Op 20 september 1494 is het dorp Zaandijk ontstaan in Zaanstad. Tot 1974 was dit dorp nog een zelfstandige gemeente. Aan de Lagedijk in Zaandijk staan talloze monumentale panden, gekenmerkt door de in het Zaans groen geschilderde gevels. Inwoners van Zaandijk stonden vroeger bekend als ‘krentenkakkers’ aangezien zij door andere Zaankanters ooit als ‘gierig’ werden bestempeld.

Zaandijk ligt tegenover de Zaanse Schans en bestaat uit twee wijken, oud-Zaandijk en Rooswijk. Vooral Rooswijk is als woonomgeving erg in trek bij jonge gezinnen. Aanraders om te bezichtigen zijn het Oude Raadhuis van Zaandijk, het Zaandijker Sluisje met een schitterend uitzicht over de Zaan en de Gortershoek. Vergeet niet om het museum Honig Breethuis aan de Lagedijk 80 te bezoeken. Dit is echt de moeite waard.

Onze lokale makelaar in Zaandijk vertelt graag meer!

Alle zorgen uit handen

Goed bereikbaar

Groot lokaal netwerk icoon makelaar

Groot lokaal netwerk

Alles goed en zorgvuldig geregeld

Ben je van plan om een woning te verkopen of kopen in Zaandijk? Onze deskundige aan- en verkoopmakelaars zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is wanneer je toe bent aan een nieuwe of eerste stap richting de toekomst. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Ervaar geen stress bij een verkoop- of aankoopproces en kijk hier uiteindelijk zorgeloos op terug.

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op de woningmarkt? Bel naar het telefoonnummer 075 – 201 02 01 of neem contact met ons op.

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Als je jouw woning in Zaandijk wilt verkopen, dan kan je erop vertrouwen dat je met deskundige verkoopmakelaars te maken hebt. Wij reageren snel, hebben korte lijnen en stellen jouw wensen centraal.

Maak een afspraak met onze makelaar in Zaandijk

Onze lokale makelaars in Zaandijk helpen je graag met het verkopen of aankopen van je woning. Met een Van de Steege makelaar in Zaandijk word je volledig ontzorgd en ben je dankzij de kennis van de markt, oog voor detail, creativiteit en passie voor het vak verzekerd van het beste resultaat!

Waar ontvang je graag meer informatie over?

Niet zomaar een makelaar in Zaandijk

Onze deskundige aan- en verkoopmakelaars zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is wanneer je toe bent aan een nieuwe of eerste stap richting de toekomst. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Ervaar geen stress bij een verkoop- of aankoopproces en kijk hier uiteindelijk zorgeloos op terug.

Woning in Zaandijk kopen

Of het nu de eerste woning is of een nieuwe fase in je leven, een woning kopen is altijd spannend. Onze aankoopmakelaars in Zaandijk hebben een groot lokaal netwerk. Hierdoor vergroot je de kans op een succesvolle aankoop. Met een aankoopmakelaar heb je niets te verliezen dus waag de sprong en ga ervoor. Meer informatie

Huis kopen Zaandijk.png
Huis verkopen Zaandijk

Woning in Zaandijk verkopen

Ben jij toe aan een andere leefomgeving of een frisse start? Wil jij een woning om een andere reden verkopen? Onze verkoopmakelaars in Zaandijk weten precies hoe je zorgvuldig kunt inspelen op de huidige woningmarkt. Ben jij klaar voor een nieuwe toekomst? Onze verkoopborden staan klaar voor jouw woning. Meer informatie

Taxatie

Ben jij benieuwd naar de werkelijke waarde van jouw woning of heb je een taxatierapport nodig voor de hypotheekverstrekker? Onze taxateurs kijken onder andere naar de grootte van de woning, de ligging en de staat van onderhoud. Hierdoor ben je verzekerd van een snel, deskundig en volgens de norm opgemaakt taxatierapport. Meer informatie

Taxatie huis Zaandijk

Voordelen van een Van de Steege Makelaar in Zaandijk

Voordelen makelaar

Buurmans goed is maar ién keer te koop

Vragen? Onze lokale makelaars helpen je graag!

Wil je een woning verkopen of aankopen en ontvang je graag meer informatie? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.