Niet zomaar een makelaar in Zaanstad

Onze lokale makelaars in Zaanstad geven je graag meer informatie over verkopen, aankopen, taxatie, hypotheek of gratis waardebepaling.

Onze makelaars zijn jouw (huis)sleutel tot succes en woongenot!

Van de Steege Makelaarsgroep is een begrip binnen Zaanstad. Onze deskundige aan- en verkoopmakelaars zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt wanneer je toe bent aan een nieuwe of eerste stap richting de toekomst. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Ervaar geen stress bij een aankoop- of verkoopproces en kijk hier uiteindelijk zorgeloos op terug.

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op de huidige woningmarkt? Bel naar 075 – 201 02 01 of neem contact met ons op per e-mail, zaanstad@vandesteege.nl. De koffie staat klaar op ons kantoor aan de Zuiderhoofdstraat in Krommenie.

Woning verkopen

Ben jij toe aan een andere leefomgeving of een frisse start? Wil jij een woning om een andere reden verkopen? Onze verkoopmakelaars in Zaanstad weten precies hoe je zorgvuldig kunt inspelen op de huidige woningmarkt. Ben jij klaar voor een nieuwe toekomst? Onze verkoopborden staan klaar voor jouw woning.

Huis verkopen makelaar

Woning kopen

Of het nu de eerste woning is of een nieuwe fase in je leven, een woning kopen is altijd spannend. Onze aankoopmakelaars in Zaanstad hebben een groot lokaal netwerk. Hierdoor vergroot je de kans op een succesvolle aankoop. Met een aankoopmakelaar heb je niets te verliezen dus waag de sprong en ga ervoor.

Woning taxeren

Ben jij benieuwd naar de werkelijke waarde van jouw woning of heb je een taxatierapport nodig voor de hypotheekverstrekker? Onze taxateurs kijken onder andere naar de grootte van de woning, de ligging en de staat van onderhoud. Hierdoor ben je verzekerd van een snel, deskundig en volgens de norm opgemaakt taxatierapport.

Hypotheek

Een woning kopen begint bij het berekenen van de maximale hypotheek. Het is handig om te weten wat het te besteden budget is zodat je gericht naar woningen kunt zoeken. Misschien ben je wel nieuwsgierig naar het hypotheekbedrag dat je kan krijgen zodat je de juiste beslissingen kunt nemen. Bereken vandaag nog de maximale hypotheek en ontdek wat de maandelijkse hypotheeklasten worden.

Energielabel

Wil jij een woning verkopen, aankopen of eventueel tijdelijk verhuren? Door het aanvragen van een energielabel weten (ver)kopers en huurders in één oogopslag hoe energiezuinig een woning is. Tegenwoordig is het verplicht om een energielabel te tonen bij de verkoop van de woning. Een zuinige woning betekent een lagere energierekening en is beter voor het milieu.

Kennismaken met de lokale makelaar in Zaanstad

Elke (ver)koop van een woning is uniek. Wij bieden een op maat gemaakt verkoopproces aan, gericht op jong en oud. Wij zijn een innovatief makelaarskantoor en maken gebruik van moderne technieken. Via woningvideo’s houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen en het gehele dossier wordt online met je gedeeld. Voor de klanten die hier behoefte aan hebben wordt een WhatsApp-groep aangemaakt. Zo houd je korte lijnen en blijf je altijd up-to-date!

Wil jij niet dat alles online en wat minder persoonlijk wordt geregeld? Geen probleem. Voor een traditioneel (ver)koopproces komen wij graag bij onze klanten thuis om alles op papier te zetten. En is er achteraf toch nog iets onduidelijk, dan komen wij uiteraard graag nog een keer langs. Wil jij ons bezoeken? Je vindt ons makelaarskantoor aan de Zuiderhoofdstraat in Krommenie. De koffie staat klaar!
Ginger Lafeber

Wat anderen op Funda zeggen

Mevr. Muller
Mevr. Muller
De Ruyterstraat 40
Lees verder
Contact met de makelaar was super: goed bereikbaar via verschillende kanalen, kundig en met aandacht!
Dhr. Langrenez
Dhr. Langrenez
Schepenlaan 55
Lees verder
Het contact met Ginger en Cindy hebben wij als zeer prettig en persoonlijk ervaren, de begeleiding was super. Via de Whatsapp werden we steeds op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot de verkoop van ons huis. Ginger was laagdrempelig te contacten. wij zouden deze makelaar zeker aanbevelen!
Mevr. Lafeber
Mevr. Lafeber
Leverkruidweg 15
Lees verder
Doordat ik zelf makelaar ben weet ik precies hoe een verkoopproces werkt en wat er allemaal bij komt kijken. Maar mijn eigen woning verkopen leek mij geen goed plan, het is zoiets groots in je leven en ook erg persoonlijk. Daarom heb ik de verkoop aan mijn collega makelaars Patrick en Rogier overgelaten. En daar ben ik heel blij mee! Ze hebben super goed werk gedaan en ik heb het volledig los kunnen laten. Op naar de verhuizing!
Tineke Stegeman
Tineke Stegeman
Treilerstraat 18 A-3
Lees verder
Wij zijn bij de verkoop van onze woning en een losse garagebox op een vakkundige, maar vooral ook integere en betrokken manier geholpen door onze makelaar. Zij en haar assistente waren steeds goed bereikbaar en reageerden snel en consequent op vragen en verzoeken. Zij namen ons veel zorg en geregel uit handen. De samenwerking verliep prettig en we voelden ons in vertrouwde handen. Het inschakelen van deze makelaar was voor ons absoluut het geld waard.
Dhr. S. Van Keulen
Dhr. S. Van Keulen
Jan Windhouwerstraat 19
Lees verder
Goede service en hulp bij het prepareren van het huis, ook op slechtere momenten dat het niet echt meezat
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Legerland 23
Lees verder
Ik ben zeer tevreden met alle aspecten van de dienstverlening. De begeleiding was professioneel en vriendelijk. De foto's en video die van de woning zijn gemaakt waren heel goed. De terugkoppeling na alle bezichtigingen waren duidelijk. Het advies m.b.t. de te accepteren bod was helder.
Mevr. Viegas Pereira-Malkoc
Mevr. Viegas Pereira-Malkoc
Teakhout 104
Lees verder
We zijn zeer tevreden over de verkoop van ons huis door Van de Steege en in het bijzonder Ginger en Cindy. Iedereen denkt mee, we zijn goed begeleid bij zowel de verkoop als aankoop. Het hele team stond altijd klaar om ons bij te staan bij vragen. Kortom een topmakelaar!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Rubenshof 13
Lees verder
Vanaf het eerste kennismakingsgesprek en ook de contacten daarna over de werkwijze verkoopstrategie en verwachtingen, is alles in een zeer prettige samenwerking, soepel, deskundig en professioneel verlopen. Geheel volgens plan. Wij zijn erg tevreden over Ginger Lafeber en haar team en wensen haar nog veel succes in de Zaanstreek toe!
Dhr. Ozcan
Dhr. Ozcan
Leverkruidweg 369
Lees verder
Zowel het contact, als de communicatie onderling ging vlekkeloos. Top makelaar met goed kantoorpersoneel. Open en eerlijke communicatie, snelle service en altijd bereikbaar. Helemaal niks op aan te merken.
Dhr. Yasin Yurtsever
Dhr. Yasin Yurtsever
De Weer 38 A
Lees verder
İk ben goed geholpen en geïnformeerd door G.Lafeber tijdens het hele traject van de verkoop van mijn woning, cindy wil ik ook heel erg bedanken voor alles. Connecten verliep lekker soepel en uiteraard de woning voor een mooi prijs verkocht. Top service en bedankt Van de Steege!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
De Boeg 98
Lees verder
Zeer tevreden kijken wij terug op de dienstverlening bij de verkoop van onze woning. We merkte al gauw dat Van de Steege makelaars de lat hoog legt op diverse gebieden: klantenservice, woningpresentatie en het tot dienst zijn van (potentiële) kopers. Onze makelaar bood de (potentiële) kopers de tijd en ruimte om rustig een woning te kunnen bezichtigen en informeerde hen kundig bij vragen. Verder grote complimenten voor de styling van het huis en het introductiefilmpje. Mevrouw Lafeber en mevrouw de Korte, bedankt voor jullie werk en de fijne samenwerking!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Hanenpad 6
Lees verder
Het contact verliep fantastisch, ben van makelaar veranderd en gelijk werden de punten behandeld die niet waren opgenomen en die volgens de makelaar slecht werden weergegeven, wat resulteerde in een snelle verkoop.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Prima makelaar. Goede inschatting gegeven van verkoopprijs. Prima service voor de klanten. Goede response op vragen en correcte afwikkeling. Prijs markt conform. Kortom aanbevolen.
Mevr. Juliette Kuling
Mevr. Juliette Kuling
Lees verder
Het was prettig samenwerken met deze makelaar, goede adviezen, afspraken worden nagekomen, echt heel fijn. Ze zijn goed bereikbaar, bellen snel terug en zijn flexibel. In het verleden (elders) wel anders meegemaakt. We hebben maar 1 makelaar gesproken voor de verkoop van ons huis. Gelijk bij het eerste contact voelde het goed en dat heeft zich ook bewezen in de samenwerking en de snelle verkoop.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Dit is de tweede woning die ik via Van de Steege verkoop en de ervaring was bij beide verkoop momenten hetzelfde: heel fijn bedrijf om mee te werken. Er is veel kennis in huis over de markt in de regio en het hele team is vriendelijk in de omgang. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen en nemen veel werk uit handen. Super begeleiding van begin tot eind.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Ferdinand Huyckstraat 20
Lees verder
We were very happy with the service provided to us by Ginger and the team at Van de Steege. They made each step easy and clear. 100% recommended
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Hanenpad 6
Lees verder
Het contact verliep fantastisch, ben van makelaar veranderd en gelijk werden de punten behandeld die niet waren opgenomen en die volgens de makelaar slecht werden weergegeven, wat resulteerde in een snelle verkoop.
Mevr. De Ruiter
Mevr. De Ruiter
Lees verder
Wij zijn heel tevreden met Van de Steege. Goede marktkennis, goede strategie, snel het huis verkocht, kortom een aanrader.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Fijne makelaar. Goed geholpen met de verkoop van onze woning! Zullen in de toekomst zeker bij ze terug komen.
Mevr. Yolanda Uitendaal
Mevr. Yolanda Uitendaal
Lees verder
Geweldige makelaar. Huis verkocht en krijgen er 10 verhuisdozen van kado bij. Tijdens de intake gelijk een goede klik met elkaar. Via de makelaar nog een styling adviseuse erbij gehaald. Deze was ook super enthousiast. De fotograaf was ook binnen een paar uur klaar en prachtige foto's gemaakt door degene.
Dhr. Jan Uitendaal
Dhr. Jan Uitendaal
Lees verder
Wij hadden bij de eerste ontmoeting gelijk een goed gevoel bij deze makelaar. Alle zaken zijn opgepakt zoals wij dat zelf wilden. De verdere verkoop verliep prettig met een goed overleg en contact.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Alleen maar lof over hoe onze makelaar (en collega's) haar werk deed. Zeer communicatief, altijd bereikbaar, denkt goed na over de stappen, reageert snel en weet heel goed waar ze mee bezig is.
Dhr. Croese
Dhr. Croese
Lees verder
Persoonlijk, betrokken, inlevend. Gingers aanwezigheid voelde meteen vertrouwd. Ze is een goed mens en een goede makelaar met het hart op de juiste plek. Ik ben verkocht! Ook op kantoor zorgde Cindy goed, en altijd enthousiast!, voor een heel soepel verloop van het geheel. Zeer aan te bevelen!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Ze hebben ons super goed geholpen! We zaten via een andere makelaar al geruime tijd vast aan het huis en de verkoop wilde maar niet lukken! Met behulp van deze makelaar en het team van Van de Steege was hij binnen no-time verkocht!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Contact was super, makelaar was altijd goed bereikbaar, zo niet werden wij zeer snel teruggebeld. Wat er beloofd werd is nagekomen echt ontzorgen is idd een goed motto. Wij hebben deze makelaar als zeer prettig ervaren. Je kan de sleutel met een gerust hart overdragen. En er word goed naar jou wensen geluisterd. TOP!
Vorige
De volgende

Waarom Van de Steege Makelaarsgroep?​

Al meer dan 50 jaar hebben wij veel tevreden klanten mogen helpen en hier zijn wij onwijs blij mee. Iedere samenwerking gaan wij met veel enthousiasme, deskundigheid en professionaliteit aan. Wij leggen de lat voor onszelf hoog, wat terug te zien is in onze resultaten. Ben jij enthousiast geworden van onze werkwijze? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Ons makelaarskantoor in Zaanstad scoort op Funda een verkoopgemiddelde van 9,5 en aankoopgemiddelde van 9,7. Dit is iets waar wij zeker trots op zijn!

Onze makelaars in Zaanstad helpen je graag

Wil je een woning verkopen of aankopen en ontvang je graag meer informatie? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.

Waar ontvang je graag meer informatie over?

Onze makelaars en taxateurs geven advies aan kopers en verkopers in o.a. ZaandamKrommenieWormerWormerveerKoog aan de ZaanZaandijkAssendelftWestzaanJispUitgeest en Heemskerk.