Deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies op maat

Een maximale hypotheek laten berekenen is verstandig voordat je een bod uitbrengt op een nieuwe woning. Door een hypotheekadvies in te plannen met een hypotheekadviseur, weet je direct wat jouw maandelijkse hypotheeklasten worden. Of je nu een nieuwe woning aankoopt of een tweede hypotheek af wil sluiten, onze adviseur kijkt naar jouw behoeften en gaat op basis hiervan op zoek naar de beste aanbieder. Ontdek jouw financiële mogelijkheden en kies voor onbezorgd wonen.

Kom in contact met een hypotheekadviseur in Zaanstad

Taxateur Ginger Lafeber voor taxatierapport
Taxatierapport Officieel Erkend Icon

Officieel erkend

Op maat

Deskundige professionals

Maak een afspraak met een hypotheekadviseur in Zaanstad

Gefeliciteerd! Je hebt jouw droomwoning gevonden. Eerst nog de financiën regelen en daarna is het tijd om de woning geheel naar eigen smaak in te richten. In gedachten ben je hier al druk mee bezig maar kun je jouw droomwoning ook daadwerkelijk bekostigen? Voor het antwoord op deze vraag schakel je een hypotheekadviseur via Van de Steege Makelaarsgroep in voor het nodige advies. Er wordt niet alleen gekeken naar de huidige financiële en privé situatie. Ook wordt er rekening gehouden met toekomstplannen of eventuele risicofactoren. Wil jij zo snel mogelijk weten hoeveel je maximaal kunt lenen?
Maak een afspraak met een hypotheekadviseur:

"Ieder mens verdient een fijne plek op aarde. Een plek die zij thuis of werk mogen noemen. Wij helpen mensen, professioneel en met gebruik van vooruitstrevende technologie, bij het vinden, verkrijgen, creëren en vervreemden van die plek."

Niet zomaar een hypotheekadviseur in Zaanstad

Wanneer je kiest voor een hypotheekadviseur van Van de Steege Makelaarsgroep, ben je bij het juiste adres beland. Wij zijn de grootste makelaar in regio Amsterdam, Zaanstad en Almere, overtreffen jouw verwachtingen en zorgen ervoor dat je terugkijkt op een zorgeloos proces. Een woning aankopen is een grote levensbeslissing. Hier zijn wij ons van bewust. Makelen wordt door ons gezien als een ‘kunst’ en al onze professionals gaan dagelijks gepassioneerd aan het werk. Schakel niet zomaar een hypotheekadviseur in, schakel Van de Steege in!

Wat doet een hypotheekadviseur?

Een hypotheekadviseur kijkt naar jouw financiële situatie en wensen. Er wordt gekeken naar wat jouw toekomstplannen zijn en voor hoeveel jaar een hypotheek afgesloten kan worden. Wil jij jouw huidige hypotheek wijzigen? Ook hiermee kan een hypotheekadviseur je helpen. Zodra helder is wat jouw wensen zijn, worden verschillende hypotheekvormen, verzekeringen en voorwaarden naast elkaar gelegd. Je krijgt een inzicht van alle risico’s dat elke hypotheek met zich meebrengt. Is de juiste keuze gemaakt? Dan is het aan de hypotheekadviseur de taak om alles nauwkeurig te regelen.

Welke hypotheekvorm past het beste bij mij?

Bij het afsluiten van een hypotheek kun je voornamelijk kiezen uit drie verschillende hypotheekvormen: de aflossingsvrije-, annuïteiten- en lineaire hypotheek. De laatste twee vormen zijn het meest in trek aangezien je hiermee recht hebt op hypotheekrenteaftrek. De looptijd van een hypotheek bedraagt vaak 30 jaar. De hoogte van de maandelijkse aflossing verschilt per hypotheekvorm. Wil jij tussentijds extra hypotheek aflossen of het hypotheekbedrag verhogen vanwege een verbouwing? Laat je informeren door onze hypotheekadviseur.

Hypotheek voor starters

Voor starters op de woningmarkt kan het afsluiten van een hypotheek een spannende tijd zijn. Een eerste woning kopen is een grote stap. Er komt veel kijken tijdens de weg naar jouw lang gekoesterde droom. Sommige starters hebben te maken met een studieschuld of een BKR- registratie. Ook dan is het afsluiten van een hypotheek mogelijk. Samen met een hypotheekadviseur kijk je hiernaast of je in aanmerking komt voor een starterslening of dat financiële steun van de ouders je verder op weg helpt. Er leiden meerdere wegen naar Rome.

Kan ik een bestaande hypotheek meenemen naar een nieuwe woning?

Ben je tevreden met de bestaande hypotheek op de huidige woning vanwege de voorwaarden en het rentepercentage? Dan is het aantrekkelijk om deze mee te verhuizen. Het is wel belangrijk om te weten dat niet de volledige hypotheek meegenomen kan worden naar de nieuwe woning. Het gaat alleen om de voorwaarden en rentepercentage. In feite sluit je een nieuwe hypotheek af voor de nieuwe woning. Is het meenemen van een bestaande hypotheek in alle gevallen gunstig? Niet altijd. De rentetarieven kunnen lager zijn tijdens het kopen van een nieuwe woning of een andere aanbieder heeft gunstigere voorwaarden voor de huidige situatie, zowel privé als financieel.

Hypotheekadvies via Van de Steege Makelaarsgroep

Onze deskundige hypotheekadviseur neemt van A tot Z jouw financiële situatie door en regelt tot in de puntjes nauwkeurig het proces van een bod uitbrengen tot de definitieve aankoop van een woning. Wij hebben deskundige adviseurs in dienst die een compleet overzicht laten zien zodat jij de juiste keus maakt. Een hypotheek afsluiten is waarschijnlijk de grootste (financiële) stap van je leven. Na een gesprek met een hypotheekadviseur weet jij precies welke maandlasten je kunt verwachten zodat je naast zorgeloos wonen ook kunt genieten van de mooie dingen in het leven.

De voordelen van een Van de Steege hypotheekadviseur

Voordelen makelaar

Schakel niet zomaar een hypotheekadviseur in

Als je hypotheekadvies nodig hebt voor het afsluiten van een nieuwe hypotheek, ben je bij een onafhankelijke hypotheekadviseur van Van de Steege Makelaarsgroep aan het juiste adres. Kies voor onbezorgd wonen en bereken snel en direct je maximale hypotheek en maandlasten.

Wat anderen op Funda zeggen

Mevr. Muller
Mevr. Muller
De Ruyterstraat 40
Lees verder
Contact met de makelaar was super: goed bereikbaar via verschillende kanalen, kundig en met aandacht!
Dhr. Langrenez
Dhr. Langrenez
Schepenlaan 55
Lees verder
Het contact met Ginger en Cindy hebben wij als zeer prettig en persoonlijk ervaren, de begeleiding was super. Via de Whatsapp werden we steeds op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot de verkoop van ons huis. Ginger was laagdrempelig te contacten. wij zouden deze makelaar zeker aanbevelen!
Mevr. Lafeber
Mevr. Lafeber
Leverkruidweg 15
Lees verder
Doordat ik zelf makelaar ben weet ik precies hoe een verkoopproces werkt en wat er allemaal bij komt kijken. Maar mijn eigen woning verkopen leek mij geen goed plan, het is zoiets groots in je leven en ook erg persoonlijk. Daarom heb ik de verkoop aan mijn collega makelaars Patrick en Rogier overgelaten. En daar ben ik heel blij mee! Ze hebben super goed werk gedaan en ik heb het volledig los kunnen laten. Op naar de verhuizing!
Tineke Stegeman
Tineke Stegeman
Treilerstraat 18 A-3
Lees verder
Wij zijn bij de verkoop van onze woning en een losse garagebox op een vakkundige, maar vooral ook integere en betrokken manier geholpen door onze makelaar. Zij en haar assistente waren steeds goed bereikbaar en reageerden snel en consequent op vragen en verzoeken. Zij namen ons veel zorg en geregel uit handen. De samenwerking verliep prettig en we voelden ons in vertrouwde handen. Het inschakelen van deze makelaar was voor ons absoluut het geld waard.
Dhr. S. Van Keulen
Dhr. S. Van Keulen
Jan Windhouwerstraat 19
Lees verder
Goede service en hulp bij het prepareren van het huis, ook op slechtere momenten dat het niet echt meezat
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Legerland 23
Lees verder
Ik ben zeer tevreden met alle aspecten van de dienstverlening. De begeleiding was professioneel en vriendelijk. De foto's en video die van de woning zijn gemaakt waren heel goed. De terugkoppeling na alle bezichtigingen waren duidelijk. Het advies m.b.t. de te accepteren bod was helder.
Mevr. Viegas Pereira-Malkoc
Mevr. Viegas Pereira-Malkoc
Teakhout 104
Lees verder
We zijn zeer tevreden over de verkoop van ons huis door Van de Steege en in het bijzonder Ginger en Cindy. Iedereen denkt mee, we zijn goed begeleid bij zowel de verkoop als aankoop. Het hele team stond altijd klaar om ons bij te staan bij vragen. Kortom een topmakelaar!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Rubenshof 13
Lees verder
Vanaf het eerste kennismakingsgesprek en ook de contacten daarna over de werkwijze verkoopstrategie en verwachtingen, is alles in een zeer prettige samenwerking, soepel, deskundig en professioneel verlopen. Geheel volgens plan. Wij zijn erg tevreden over Ginger Lafeber en haar team en wensen haar nog veel succes in de Zaanstreek toe!
Dhr. Ozcan
Dhr. Ozcan
Leverkruidweg 369
Lees verder
Zowel het contact, als de communicatie onderling ging vlekkeloos. Top makelaar met goed kantoorpersoneel. Open en eerlijke communicatie, snelle service en altijd bereikbaar. Helemaal niks op aan te merken.
Dhr. Yasin Yurtsever
Dhr. Yasin Yurtsever
De Weer 38 A
Lees verder
İk ben goed geholpen en geïnformeerd door G.Lafeber tijdens het hele traject van de verkoop van mijn woning, cindy wil ik ook heel erg bedanken voor alles. Connecten verliep lekker soepel en uiteraard de woning voor een mooi prijs verkocht. Top service en bedankt Van de Steege!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
De Boeg 98
Lees verder
Zeer tevreden kijken wij terug op de dienstverlening bij de verkoop van onze woning. We merkte al gauw dat Van de Steege makelaars de lat hoog legt op diverse gebieden: klantenservice, woningpresentatie en het tot dienst zijn van (potentiële) kopers. Onze makelaar bood de (potentiële) kopers de tijd en ruimte om rustig een woning te kunnen bezichtigen en informeerde hen kundig bij vragen. Verder grote complimenten voor de styling van het huis en het introductiefilmpje. Mevrouw Lafeber en mevrouw de Korte, bedankt voor jullie werk en de fijne samenwerking!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Hanenpad 6
Lees verder
Het contact verliep fantastisch, ben van makelaar veranderd en gelijk werden de punten behandeld die niet waren opgenomen en die volgens de makelaar slecht werden weergegeven, wat resulteerde in een snelle verkoop.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Prima makelaar. Goede inschatting gegeven van verkoopprijs. Prima service voor de klanten. Goede response op vragen en correcte afwikkeling. Prijs markt conform. Kortom aanbevolen.
Mevr. Juliette Kuling
Mevr. Juliette Kuling
Lees verder
Het was prettig samenwerken met deze makelaar, goede adviezen, afspraken worden nagekomen, echt heel fijn. Ze zijn goed bereikbaar, bellen snel terug en zijn flexibel. In het verleden (elders) wel anders meegemaakt. We hebben maar 1 makelaar gesproken voor de verkoop van ons huis. Gelijk bij het eerste contact voelde het goed en dat heeft zich ook bewezen in de samenwerking en de snelle verkoop.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Dit is de tweede woning die ik via Van de Steege verkoop en de ervaring was bij beide verkoop momenten hetzelfde: heel fijn bedrijf om mee te werken. Er is veel kennis in huis over de markt in de regio en het hele team is vriendelijk in de omgang. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen en nemen veel werk uit handen. Super begeleiding van begin tot eind.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Ferdinand Huyckstraat 20
Lees verder
We were very happy with the service provided to us by Ginger and the team at Van de Steege. They made each step easy and clear. 100% recommended
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Hanenpad 6
Lees verder
Het contact verliep fantastisch, ben van makelaar veranderd en gelijk werden de punten behandeld die niet waren opgenomen en die volgens de makelaar slecht werden weergegeven, wat resulteerde in een snelle verkoop.
Mevr. De Ruiter
Mevr. De Ruiter
Lees verder
Wij zijn heel tevreden met Van de Steege. Goede marktkennis, goede strategie, snel het huis verkocht, kortom een aanrader.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Fijne makelaar. Goed geholpen met de verkoop van onze woning! Zullen in de toekomst zeker bij ze terug komen.
Mevr. Yolanda Uitendaal
Mevr. Yolanda Uitendaal
Lees verder
Geweldige makelaar. Huis verkocht en krijgen er 10 verhuisdozen van kado bij. Tijdens de intake gelijk een goede klik met elkaar. Via de makelaar nog een styling adviseuse erbij gehaald. Deze was ook super enthousiast. De fotograaf was ook binnen een paar uur klaar en prachtige foto's gemaakt door degene.
Dhr. Jan Uitendaal
Dhr. Jan Uitendaal
Lees verder
Wij hadden bij de eerste ontmoeting gelijk een goed gevoel bij deze makelaar. Alle zaken zijn opgepakt zoals wij dat zelf wilden. De verdere verkoop verliep prettig met een goed overleg en contact.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Alleen maar lof over hoe onze makelaar (en collega's) haar werk deed. Zeer communicatief, altijd bereikbaar, denkt goed na over de stappen, reageert snel en weet heel goed waar ze mee bezig is.
Dhr. Croese
Dhr. Croese
Lees verder
Persoonlijk, betrokken, inlevend. Gingers aanwezigheid voelde meteen vertrouwd. Ze is een goed mens en een goede makelaar met het hart op de juiste plek. Ik ben verkocht! Ook op kantoor zorgde Cindy goed, en altijd enthousiast!, voor een heel soepel verloop van het geheel. Zeer aan te bevelen!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Ze hebben ons super goed geholpen! We zaten via een andere makelaar al geruime tijd vast aan het huis en de verkoop wilde maar niet lukken! Met behulp van deze makelaar en het team van Van de Steege was hij binnen no-time verkocht!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Contact was super, makelaar was altijd goed bereikbaar, zo niet werden wij zeer snel teruggebeld. Wat er beloofd werd is nagekomen echt ontzorgen is idd een goed motto. Wij hebben deze makelaar als zeer prettig ervaren. Je kan de sleutel met een gerust hart overdragen. En er word goed naar jou wensen geluisterd. TOP!
Vorige
De volgende

Vragen? Neem contact op!

Wil jij een hypotheekadvies op maat maar heb je een vraag? Maak gebruik van onderstaand contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Huis verkopen makelaar

De hypotheekadviseurs geven advies aan kopers en verkopers in o.a. ZaandamKrommenieWormerWormerveerKoog aan de ZaanZaandijkAssendelftWestzaanJispUitgeest en Heemskerk.